Νέο μέλος (Ορέστης)

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Πόσο μα πόσο όμορφος είναι??? Καλά η ουρά είναι όλα τα λεφτά!!! Είναι και μαλλιαρός και δυνατός! Αν είναι και καλό παιδί τι να πω....είσαι ένας από τους πιο τυχερούς του σκυλο-κοσμου. :p

Να τον χαίρεσαι και να περνάτε πολύ ωραία μαζί! :)

lioan

Member
21 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΜΕΓΕΘΟΣ =69 CM
ΟΣΤΙΚΗ ΜΑΖΑ = ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ = ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
ΚΕΦΑΛΙ = ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
ΣΧΗΜΑ ΚΡΑΝΙΟΥ = ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ – ΧΕΙΛΗ = ΑΡΤΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΑΥΤΙΑ = ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ

(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ _ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΡΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΥΤΙΟΥ)
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

ΟΡΘΟΣ

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
264
0
Αττική
Το κλασικό θέμα που έχει ο όμιλος με τα αυτιά...
Πόσα κιλά είναι; Θα μας πεις λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του;
Και ορισμένες πρόσφατες φωτογραφίες από τα αδελφάκια του.
021020111055..jpg021020111048..jpg01102011994..jpg

Last edited by a moderator:

cathy-bella

Active Member
5 Οκτωβρίου 2011
29
0
Αγ. Παρασκευή
μιας και το post μου μεταφέρθηκε ( ευχαριστω :p ) πρέπει να ξαναπώ πως λατρευουμε Ορεστη άλλωστε πρέπει να πω οτι το παιδί μου ειναι απ τα λίγα σκυλακια στη γειτονια που παίζουν μαζιιιιιιιι ( δεν μασάει η δικιά μου με το μέγεθος απλα τον λατρεύει γιατι ειναι πάντα προσεκτικός και Κύριος ώστε να μην την χτυπησει και καταλάθος με το μεγεθος του. ) Ορέστη σ αγαπάμεεεεεεεε!!!!

lioan

Member
21 Σεπτεμβρίου 2011
17
0
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
‘Εχει άριστη κοινωνικοποίηση με ανθρώπους και ζώα από μικρή ηλικία,
και του αρέσει να έχει συχνή ανθρώπινη παρουσία και παρέα.
Εμφανίζει επιθετικότητα προς τα άλλα σκυλιά και ικανότητα απώθησης ή δίωξής τους ΜΟΝΟ όταν όταν αυτά έχουν απότομα ξεσπάσματα επιθετικότητας και του γρυλίζουν.
Γενικά , είναι ανεξάρτητος, θαρραλέος, αποφασιστικός, πιστός, δημιουργεί εύκολα φιλίες,μαθαίνει πολύ εύκολα και έχει ισχυρό ένστικτο προστασίας του χώρου του. Την νύχτα είναι άριστος φύλακας.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι έντονα κυριαρχικός ακόμα και με τους ανθρώπους και θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός.
Με λίγα λόγια ,αυτός περίπου είναι ο Ορέστης.

ΟΡΘΟΣ

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
264
0
Αττική
Λάβε υπ' όψη σου όμως, ότι η ηλικία μέχρι τα 3 χρόνια, οπότε και ενηλικιώνεται, θέλει προσοχή. Μην ξεχνάς ότι τα Ε.Π. έχουν απότομα ξεσπάσματα. Ελπίζω, βέβαια να μην σου τύχει ποτέ με τον Ορέστη.

Πολύ ωραία όλα αυτά, γιατί έχει βγεί ένας λευκός, ολόιδιος ο Ορέστης! τον οποίο θα προτιμούσα να τον δώσω σε οικογένεια.

ΟΡΘΟΣ

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
264
0
Αττική
Πράγματι, μοιάζει πολύ ο χαρακτήρας του με εκείνον της μητέρας του, τόσο από τις περιγραφές σου, όσο και από την εμπειρία μου όταν τον γνώρισα. Είναι απίθανο συναίσθημα να μπορείς να κυκλοφορείς με τέτοιο σκυλί παντού και να του έχεις εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι είναι ένδειξη εξαιρετικής εφυίας. Και εγώ την μητέρα του την "κουβαλάω" παντού, εντελώς άνετα. Απλά φοβάμαι τα γονίδια του πατέρα του που μπορεί να είναι βαθιά κρυμμένα.... Δεν θέλω όμως να σε επηρεάζω. Εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Απλά πρέπει να νοιώθεις ότι τον έλέγχεις.