Νέο μέλος Κώστας-Fidel! :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ε, ρε να μην έιχε γίνει banned η galazio...να σας πω εγω...που κάνετε γούτσου, γούτσου...!!!!!:D:D:paja1::paja1:

Καλωσήρθες και από εμάς!!!!

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
Αγαπητοι φιλοι κατερινα Κ με την σειρα μου να σας χαιρετησω και να σας ευχαριστησω για το ενδειαφερον σας

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
Αγαπητοι φιλοι κατερινα Κ , Μαρια Καπα , ΦΩΤΗ - ΝΤΙΝΑ με την σειρα μου να σας χαιρετησω και να σας ευχαριστησω για το ενδειαφερον σας . Μολις γυρισα απο το εκπαιδευτηριο στου ΦΙΝΤΕΛ (οπως προαναφερα σπουδαζει στο Ντιρι :D) και σε 10 μερες θα κανς επιτοπου μαθηματα μαζι του για 10 μερες συνεχομενες μετα επαναλαμβανομενα εβδομαδιαια για κανα 6μηνο . ο μικρος μου τις 20 μερες που ειναι εσωκλειστος εχει παρει και λιγο υψος αλλα κυριως ογκο τρομαζω λιγο απο τις γρηγορες αλλαγες του . Κατα τα αλλα οταν με βλεπει παθαινει σοκ χαρας :D , μαλλον πηρε απ τον μπαμπα του εμενα δλδ χαχαχα

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Ε, ρε να μην έιχε γίνει banned η galazio...να σας πω εγω...που κάνετε γούτσου, γούτσου...!!!!!:D:D:paja1::paja1:
γιατι βρε Κατερινακι, μπαμπουλας ειναι η galazio και πρεπει να την φοβομαστε... αλλωστε ο φιλος μας αποεδω το σκυλι το εχει παρει ηδη θα αλλαξει κατι? Τωρα θα ενημερωθει και θα καταλαβει τι διαφορα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πόσο καιρό θα μείνει εκει? Ο δικός μου είχε μέινει 2 μήνες και ο εκπαιδευτης μου είχε πει τότε ότι ήταν το maximum του χρόνου...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
γιατι βρε Κατερινακι, μπαμπουλας ειναι η galazio και πρεπει να την φοβομαστε... αλλωστε ο φιλος μας αποεδω το σκυλι το εχει παρει ηδη θα αλλαξει κατι? Τωρα θα ενημερωθει και θα καταλαβει τι διαφορα...
Πλάκα έκανα. Μη τρομαζεις.

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
τοσο θα μεινει , περιπου 1,5 μηνα παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον φιντελ , χαρακτηρας ειναι κατι που δουλευεται και εκει που ειναι δεν εχω νιωσει να αλλαζει κατι στο σκυλι προς το χειροτερο ρςτηστεμε λοιπον σε 30 μερες που θα εχει επανερθει στους ρυθμους του

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χι χι χι johnk ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ! Να του ζήσει ο Γερμαναράς, αλλά τι να καλωσορίσω??? Εγώ είμαι "ποντίκι" κι αυτός έχει παλιώσει ήδη!

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
ωχ τωρα το ειδα.......ετσι και αλλιως δεν τον ειχα καλοσωρισει ...σορυ παιδια