Νέο μέλος Κώστας-Fidel! :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γειά σου Κώστα και καλώς ήρθες. Θα μεταφέρω το ποστ σου στην ενότητα Νεα μέλη, γιατι εδώ είσαι εκτός θέματος. Αν θέλεις εκεί μπορείς να μας πεις δυο πραγματα παραπάνω για τη σχέση σου με τα σκυλιά και να σε καλωσορίσουμε σ'ενα ξεχωριστό νήμα όλο δικό σου! :)

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
καταρχην καλημερα και απο δω , ανεβασα μια φωτο του φιντελ αλλα δεν βλεπω να εμφανιζεται εδω , ο φιντελ ειναι γερμανικος ποιμενικος ειναι 7 μηνων κατα το πασπορτ του και τον εχω αυτη την εποχη για εκπαιδευση - βασικη υπακοη τον εφαιρα σπιτι 2 μηνων και ηταν σε κακιστη κατασταση και μονο για κουταβι 2,5 μηνων δεν εδειχνε , με τα πολλα ο φιντελακος εστρωσε . Ως στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον χαρακτηρα του , Σκυλος ηρεμος , συναισθηματικος θα ελεγα και αρκετα υπακουος ο χρονος σιγουρα θα δειξει .Αυτα προς το παρον και παλι καλημερες σε ολους

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
οχι απο εκτροφειο , το οποιο βεβαια απο οσο γνωριζω φερνει πολυ σκυλια απλα το δικο μου λογο του ταξιδιου μαλλον ηταν πολυ ταλαιπωρημενο και ισως απογαλακτισμενο νωρις

ολα αυτα βεβαια υποθετικα ειχα και αλλα σκυλια στο παρελθον αλλα οχι ρατσας

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κούκλος o φιντελ! (είδα το προφίλ σου, αλλά βαλτον και στο avatar)! Να σου ζήσει!

Απο που ήρθε ο σκυλάκος και ήταν σε τόσο κακό χάλι??

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
Ειρθε απο ουγγαρια , οταν λες εκτροφειο εννοω οτι δεν ηταν καποιο πετ σοπ συνοικιας αλλα μια φαρμα που μεταπουλαει και εκπαιδευει σκυλια . τι εννοεισ να το βαλς στο avatar , mhpws ξερω πςσ γινεται :D

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Κατσε βρε Κωστα, οταν λες φερνει καλα σκυλια, ποιος τα φερνει? Κατευθειαν απο τη φαρμα στο εστειλαν στο αεροδρομιο, προσωπικα εσενα?

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
ο αν8ρωπος τα φερνει απο ουγγαρια κατοπιν παραγγελιας ειχα πριν επικοινωνησει μαζι του και πηγα και τον πειρα ενα μηνα μετα την παραγγελια καπως ετσι εγιναν , τεσπα ετσι κι αλλιωσ ολα αυτα δεν αλλαζουν τα πραματα ο φιντελ σημερα ειναι μια χαρα (προς το παρον )

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλωσήρθες Κώστα με τον Fidel σου. Είναι πολύ όμορφος πραγματικά. Να τον χαίρεσαι. Να μείνεις στο forum και συζητώντας με τα παιδιά που ξέρουν, θα ακούσεις πράγματα πολύ χρήσιμα αλλά και σίγουρα πράγματα που δεν τα ήξερες ή ακόμη χειρότερα, που νόμιζες ότι τα ξέρεις, όπως άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς. Την βλέπω την συζήτηση να πηγαίνει προς τα κει. Απλώς χαλάρωσε και απόλαυσέ το ;)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:)
Από αυτά που μας περιγράφεις, πρώορος απογαλακτισμός, κακή κατάσταση, δυστυχώς, ο σκυλάκος μάλλον προέρχεται από τις ίδιες άθλιες εγκαταστάσεις που προέρχονται και τα σκυλιά των petshop...:(
Αν θες ρίξε μια ματία σε ΑΥΤΟ το θέμα!

Μια απορία!Ανέφερες ότι ο σκύλος σου είναι κάπου κι εκπαιδεύεται;
Δεν είσαι παρόν όταν γίνεται η εκπαίδευσή του;

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
Λοιπον Χαιρετω ολους σας , συμφωνω με ολα οσα λετε απλα ο κουταβος προς το παρον αν εξαιρεσει κανεισ μια θλαση που επαθε ειναι υγειεστατος , τον πηγα και σε ορθοπαιδικο για θεματα δυσπλασιας κλπ και προς το παρον ειναι υγειαιστατος . Παραπονο δεν εχω , δεν ειμαι παρων στην εκπαιδευση , ομως απο τον εκπαιδευτη αυτον παιρνανε εκατονταδες σκυλια καθε χρονο και δεν εχει ακουστει κατι , ουτε κατα τις επισκεψεις μου παρατηρησα κατι αρνητικο στο σκυλο εκτος απο τις χαρες που μου κανει καθε φορα που συναντιομαστε
Σε 15 μερες θα το παρω πισω και οι επισκεψεις μας εκει θα συνεχιστουν για ενα χρονο
Πρεπει να πω οτι λιγο πολυ επειδη ειχα ασχοληθει πολυ με τον φιντελ τα περισσοτερα αναγκαια τα γνωριζε , ο μοναδικος λογος που τον πηγα ειναι τα ζητηματα πειθαρχιας αν και ειναι πολυ μικρος για να βγαζει κανεις συμπερασματα για τον χαρακτηρα του απο τον οποιο ως τωρα ειμαι πληρως ευχαριστημενος

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο εκπαιδευτής πρέπει να εκπαιδεύει τον ιδιοκτήτη να εκπαιδεύσει τον σκύλο του!
Αλλιώς τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα αναμενόμενα...

Από κει και πέρα, εγώ δεν θα άφηνα τον σκύλο μου σε κανέναν, όποια φήμη και να είχε...

Πόσο μάλλον σε καποιον όπως αυτος ο εκπαιδευτής που περιγράφεις...εγω προσωπικά δεν θα τον άφηνα ούτε να ακουμπήσει το σακί της ξηράς τροφής που θα έδινα στον σκύλο μου...

Eφόσον βέβαια κάνω λάθος για την προέλευση του σκύλου σου, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο από όσα έχεις περιγράψει, αναθεωρώ σε όλα πλην της ανάγκης η εκπαίδευση να γίνεται από εμένα παρουσία του εκπαιδευτή!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
φιλε fintel, τον πηρες απο ουγγαρια ,τον εχεις εγκλειστο σε κεντρο εκπαδευσης...προβλεπω οτι η συζητηση σε λιγο θα ...αναψει!
το θετικο ειαι οτι εστω και τωρα θα μαθεις αρκετα...αλλα θα ακουσεις πιο πολλα :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο εκπαιδευτής πρέπει να εκπαιδεύει τον ιδιοκτήτη να εκπαιδεύσει τον σκύλο του!
Αλλιώς τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα αναμενόμενα...

Από κει και πέρα, εγώ δεν θα άφηνα τον σκύλο μου σε κανέναν, όποια φήμη και να είχε...

Δεν είναι πάντα έτσι Φοίβο...υπάρχουν εκπαιδευτές...πολύ καλοί και απολύτου εμπιστοσύνης..εγω ξέρω τρεις που αφηνεις τον σκύλο σου εκεί. Ο Τσούφι είχε μέινει εκεί, (σε έναν από αυτους, ο οποιος μάλιστα θεωρείται και από τους πιό καλούς εκτροφείς στα ντόμπερμαν )... ένα μηνα. Πήγαινα κάθε μέρα και δούλευα μαζί του και με τον σκύλο.
Και δεν έιχα ποτε κανένα πρόβλημα...
Βέβαια εξαρτάται πάντα από το χαρακτήρα του σκύλου...τι εκπαιδευση χρειάζεται...για να αποφασίσεις αν πρέπει να τον αφησεις η όχι...:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν πολύ καλοί εκπαιδευτές που σου ζητάνε να τους αφήσεις τον σκύλο εκεί, απλά εγώ δεν βρίσκω τον λόγο να μένει εκεί ο σκύλος!
Την εκπαίδευσή του θέλω να την κάνω εγώ με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, για να είμαι κι 100% σίγουρος ότι βλέπω τι γίνεται και πως στον σκύλο μου, και τις ώρες που ο σκύλος δεν κάνει τα "μαθήματά" δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην είναι σπίτι του!

Τώρα αν είναι ζήτημα άλλης πόλης, η πολύ ειδικών συνθηκών που δεν μου επιτρέπουν, τότε αλλάζει, αλλά και πάλι θα εξαντλούσα όλες τις άλλες επιλογές πριν τον αφήσω!:)

FINTEL

Member
3 Ιανουαρίου 2010
13
0
ΔΑΦΝΗ
Στο τελος γεναρη θα επισκεπτομαι τις εγκαταστασεις επι καθημερινης βασης ακριβως για να εκπαιδευτω μαζι με τον φιντελ , Κατοπιν αυτο θα συνεχιστει για ενα χρονο μια φορα την εβδομαδα