Νέο μέλος [Κοκόνι]

Status
Κλειδωμένο θέμα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Θα σου το γράψω σε εικονογραφημένο μετά και πιστεύω τότε θα το καταλάβεις αμέσως! Τώρα δεν έχω χρόνο..:p
Koιτα κι εγω θα μπορουσα να σου το ζωγραφισω μπας κ το καταλαβεις γιατι τα ποιημενικα σε ενα κτημα με κοτετσι κ κατσικια ειναι στον κηπο κ οχι στον καναπε του σαλονιου οπως θα προτιμουσες αλλα δεν νομιζω οτι θα το καταλαβεις ποτε.........
Αληθεια με μια αλεπου που θα πηγαινε προς το κοτετσι τα ποιημενικα θα την ποιο δραστικα στο σαλονι η στην κρεββατοκαμαρα????

Μην σε χαλασει παλι το υφακι μου, ειναι αντιστοιχο του δικο σου!:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αν εσύ τον φύλακα τον θέλεις για να φυλάει τα δέντρα και τις κότες πάω πάσο. Περί ορέξεως..
Και αν θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα από εκπαιδευτές πως πραγματικά πρέπει να ζει ένας σκύλος φύλακας για να σώσει τα παιδιά σου σε μια ώρα ανάγκης χωρίς να εξιυδετερωθεί πανεύκολα σε έναν κήπο δεν μου κάνει εντύπωση. Ο κλασσικός έλληνας ξερόλας βρίσκεται παντού άλλωστε.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αν εσύ τον φύλακα τον θέλεις για να φυλάει τα δέντρα και τις κότες πάω πάσο. Περί ορέξεως..
Και αν θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα από εκπαιδευτές πως πραγματικά πρέπει να ζει ένας σκύλος φύλακας για να σώσει τα παιδιά σου σε μια ώρα ανάγκης χωρίς να εξιυδετερωθεί πανεύκολα σε έναν κήπο δεν μου κάνει εντύπωση. Ο κλασσικός έλληνας ξερόλας βρίσκεται παντού άλλωστε.
Δεν μου λες εχεις επιγνωση του τι συζηταμε η απλα θελεις δικαιολογια για την αποψη να βαλει τα σκυλια στο σπιτι????
Τα ζωα του κτηματος στην επαρχια ειναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ανεκτιμητη.
Ενας ποιημενικος σκυλος λοιπον σε ενα κτημα φυλαει ΚΑΙ αυτα.
Απο που θα τα φυλαξει καλυτερα? Απο τον κηπο η απο την κρεββατοκαμαρα?
Η μηπως θελεις να τον βαλει στην κρεββατοκαμαρα για να μην τον εξουδετερωσει...... η αλεπου?????

Μηπως ο εκπαιδευτης σου εχει κι αυτος κτημα με ζωα κ δεν το εγραψες?
Η μηπως θελει τα ποιημενικα γι αυτο το λογο???

Αν ξερεις εσυ που βρισκεται ο ξερολας που να δεις που βρισκεται ο ανιδεος κολλημενος......

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Καλησπέρα και από εμένα. Με όλο το θάρρος του νέου στο φόρουμ
θα ήθελα να πω ότι δεν της φεθήκαται καλά της γυναίκας.

Μετα από πέντε γραμμές που έγραψε βγαλαται συμπεράσματα που δεν τα
χωραει ο νους. Για το πως κρατάει το σπίτι της, για το πως μεγαλώνει τα
σκυλιά της, για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της.

Και δεν θα έπεσαν το θάρρος αν δεν είχα παρατηρήσει τους δυο μήνες
που σας διαβάζω ότι εχει επαναληφθεί και σε άλλους νεοεισερχόμενους.
Από ότι θυμάμαι και σε κάποιον που πήρε ποιμενικό με κομμένα αφτά,
σε κάποιον που είπε ότι θα το εχει στο μπαλκόνι εκτός από καναδυό
ωρες.Με το συμπάθειο αλλά μερικούς του βλέπω υπερβοληκούς.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
East πραγματικά όμως είσαι κουραστικός και μεταφράζεις τα ποστ μου όπως θέλεις. Δεν με ενδιαφέρει να βάλει τα σκυλιά του μέσα κανένας, με ενδιαφέρει ο κόσμος να καταλάβει τι θα πει σκύλος φύλακας και πότε είναι αποτελεσματικός. Ξεκόλλα λοιπόν γιατί σε λίγο θα διαβάζουμε μόνο εμείς οι δυό το θρεντ αυτό και κανείς άλλος.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
η αληθεια ειναι οτι τα ποιμενικα φτιαχτηκανε για προστασια του κοπαδιου,του κτηματος γενικα,του κοτετσιου και οχι για σωματοφυλακη,απο εκει και περα για το θεμα θα επρεπε να εστιασουμε στις αναγκες ενος κοκονιου και οχι στο αν θα το εχει μεσα,επισης ολα αυτα τα συμπερασματα της πρωτης σελιδες μου φαινονται γελοια,ο καθε ειδικος δινει τις συμβουλες του,αλλος λεει το κοκονι ειναι αποκλειστικα για μεσα στο σπιτι,αλλος μαλιστα συμπερανε και 3 πραγματα μαζι απο το οτι το θελει για το οικοπεδο

δεν μπηκε για ψυχαναλυση η κοπελα για ενα κοκονι μπηκε! τοσο αυστηρα κριτηρια εχετε ολοι εσεις,την αυστηροτητα σε αλλες φυλες που τις εχουν κανει μοντελα εκθεσεων!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ωραία...μαζί με τα αυθαίρετα συμπεράσματων των μισών, ήρθαν και τα επίσης αυθαίρετα συμπεράσματα, των άλλων μισών, προς τους πρώτους μισούς.

Εκπληκτική πορεία, πήρε το θέμα. Μάλλον, πολύ ελεύθερο χρόνο, πρέπει να έχουμε :rolleyes:

Αν η θεματοθέτης θελήσει να απαντήσει, ας μου στείλει πμ, να ξανανοίξει το θέμα.

Status
Κλειδωμένο θέμα