Η ουσια!Ότι σου είπαν, στο είπαν για να σε πονηρέψουν και να σε προστατέψουν για να μην κάνεις τα λάθη που έκανε η πλειονότητα στην πρώτη της αγορά!
Σκεψου να τα ανακαλυπτε μετα Μαργαριτα...τον τρελάνατε τον άνθρωπο......
Με 800 ευρώ μπορείς να βρεις και μορφολογικό και εργασιακό ΓΠ.
Και ένα μορφολογικό μια χαρά παρεούλα θα σου κάνει.
Αλλά μην ξυπνήσεις ένα πρωι και πεις "αααααααα!!! γιατί δεν έχει τόσο prey που να το πάω για IPO 3 ???...με κορόιδεψε ο εκτροφέας!"
Γι αυτό κάτσε χαλάρωσε λίγο πριν αποφασίσεις, πήγαινε σε κανα κλαμπ να δεις πώς δουλεύουν τα εργασιακά, αλλά και πόσο μπορούν τα μορφολογικά, και να συζητήσεις με σοβαρούς και υπεύθυνους ιδιοκτήτες που θα συναντήσεις εκεί και όχι με τον φίλο σου τον Σήφη, ή με τον εκτροφέα του Supermotherfucker la del Barrio Sol kennel που θα σου πει ότι τα σκυλιά του κάνουν τα πάντα και συμφέρουν!
Και πάνω απ όλα μην απογοητεύεσαι!
Ότι σου είπαν, στο είπαν για να σε πονηρέψουν και να σε προστατέψουν για να μην κάνεις τα λάθη που έκανε η πλειονότητα στην πρώτη της αγορά!
Και η δική μου άποψη ταυτίζεται με τα γραφόμενα της φίλης TARA! Το θέμα δεν είναι να βρείς τόννους πληροφορίας αλλά να μπορείς και να την αξιολογήσεις εσύ ο ίδιος φιλτράροντας την με τα δικά σου κριτήρια. Και κατά την άποψη μου κάποια πράγματα δεν μαθαίνονται μεμιάς αλλά μέσω μιας διαδικασίας που αποκτιέται με πίστωση χρόνου και ονομάζεται εμπειρία!...το να βομβαρδίζεται με πληροφορίες που δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει, απο ανθρώπους (που δεν γνωρίζει τι είναι ο καθένας.....) που μιλούν για δικά τους βιώματα και ενδεχομένως δεν παίρνουν υπ όψη τους τι ακριβώς θέλει εκείνος ή πολύ περισσότερο τι γνωρίζει αυτός για τον σκύλο......δεν είναι -κατά την γνώμη μου η καταλληλότερη βοήθεια....
με λίγα λόγια......φίλοι μου συμφορουμίτες -γερμανοί, πάρτε τον άνθρωπο χεράκι χεράκι και μάθετέ του το Α και το Β.....και να εύχεστε ο άνθρωπος να βρεί τα κουράγια να φτάσει είτε μόνος του, είτε με σκύλο κάποια στιγμή στο Ω.
Δεν μιλάω ποτέ χωρίς στοιχεία immunity!!!
Νομιζω ειναι Del la Barrio Sol