Καλησπέρα!!Είμαι καινούριος στο forum και θέλω να συστηθώ ώστε να με βοηθήσετε. Είμαι φοιτητής στην Πάτρα. Ζω ζε 2άρι διαμέρισμα με τεράστριο μπαλκόνι. Ενδιαφέρομαι για Γερμανικό Ποιμενικό. Είναι η ράτσα που μου αρέσει καθώς όταν ήμουν μικρός είχαμε τον Λέων και από τότε μόνο το ίδιο θα ήθελα. Και να που πήρα την απόφαση... Ο χρόνος που μπορώ να του διαθέτω είναι αρκετός. Στη σχολή πηγαίνω μόνο για 2 ώρες και αυτό όχι κάθε μέρα (γιατί διάβαζα στα προηγούμενα έτη κα πέρασα πολλά μαθήματα) και άντε λίγο τρέξιμο στην μαρίνα μόνος μου. Μίλησα με 3 εκτροφείς και επισκέφθηκα τον έναν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο... Μου δίνει το κουταβάκι 2.5 μηνών. Εγώ από Μάιο άρχισα το σκέφτομαι και ενδεχομένως να το πάρω τέλη Σεπτέμβρη. Δεν το θέλω για δολοφόνο-φύλακα γιατί δεν έχω κάτι να φοβάμαι μιας και ως φοιτητής και να μπουν σπίτι μου θα φύγουν με άδεια χέρια...Σαφέστατα θα με ενδιέφερε να φυλάει το χώρο μόνο αν συμβεί κάτι αλλά δεν θέλω να το εκπαιδεύσω για σωματοφύλακα. Οι εκτροφείς μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το χώρο και το χρόνο. Δεν ξέρω όμως αν αυτοί το λένε για να πάρουν λεφτά.... Σας παρακαλώ βοηθείστε με!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!