Καταλαβαινω ακριβως τι λες και αυτα δυστυχως τα εμαθα προσφατα και αφου το πηρα! Όπως ξαναείπα δεν το πήρα απο πετ σοπ το σκυλί. Βεβαίως δεν είχε διαφορά απο το μέρος που το πήρα τελικά γιατι προφανως απο εκεί τα προμηθεύονται και οι ίδιοι! Ωστόσο αν είχα κάποιον να με κιαθοδηγησει θα ήξερα τι να κανω. Βεβαια το πηγα αμεσως στον καλυτερο γιατρο της Θεσσαλονικης ο οποιος μου ειπε οτι το σκυλακι μου ειναι υγιες και με πολυ καλο χαρακτηρα! Ειναι πολυ κοινωνικο δεν φοβαται και δε γαβγιζει χωρις λογο! Ειναι πολυ μικρο βεβαια αλλα του ξεφευγουν μερικα γουφ οταν το παιζεις πιο εντονα!Ολοι όσοι δεν ψάχνουν όταν πρέπει. Δηλαδή πριν την απόκτηση.
Αν θέλουμε καθαρόαιμο σκύλο, πάμε μόνο σε εκτροφέα. Πουθενά αλλού.
Οσα σκυλάκια έρχονται έτσι όπως το δικό σου αγαπητή maltezad, προέρχονται από puppy mill.
Και η μάνα του, είναι ακόμη εκεί, σε ελεεινές συνθήκες [googlαρε puppy mills και θα καταλάβεις] και γενοβολλάει ασταμάτητα, μέχρι να πεθάνει, σχετικά σύντομα δηλαδή, για να ικανοποιήσει την επόμενη maltezad. Οσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για όλο αυτό, όχι αγαπητή maltezad, δεν παίρνουν σκύλο έτσι
Και να σου πω και το αλλο; Δε μετανιωνω γι αυτο, γιατι θεωρω οτι-εν αγνοια μου, βεβαια- εσωσα ενα σκυλι απο τι μιζερια, την απανθρωπη κακομεταχειριση και τη δυστυχια! Καθε μερα το σκυλι μου ειναι ολο και πιο χαρουμενο, ολο και πιο παιχνιδιαρικο! Και το οτι το πηρα απο εκει δε σημαινει οτι το εκανα επιτηδες ή οτι δεν ενδιαφερομαι για την κατασταση αυτη που επικρατει! Γι αυτο θεωρω την επιθεση λιγο αδικη, αν μου επιτρεπεις...!