Νέο Μέλος

25 Αυγούστου 2008
5
0
Καλησπέρα σε όλους !
Καλώς σας βρήκα. Σας βρήκα τυχαία !

Η κόρη μου έχει τρέλλα με τα σκυλάκια και θέλει να της πάρουμε ένα Yorki.
θα ήθελα παρακαλώ να με βοηθήσετε με τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας.

Υπάρχουν εκτροφείς Yorki's στην Ελλάδα, ή πρέπει κανείς αποκλειστικά να απευθυνθεί σε Petshop's?

Επίσης έαν υπάρχουν εκτροφείς για μεγάλους Δανούς ( ενδιαφέρομαι εγώ, το λατρεύω αυτό το σκυλί !)

Είχαμε ένα πανέμορφο λυκόσκυλο τη Νεφέλη αλλά δυστυχώς πέρυσι τη χάσαμε για πάντα:(.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
καλως ηρθες :)

απο εμπειρια αν και μικρη σε οτι αφορα τα γιορκοι εχουμε (με την κοπελα μου) ενα θυληκο 4μηνων και εδω και 1 και κατι μηνα που το εχουμε μας εχει ξετρελανει ειναι τρομερα σκυλακια και για μικρα κοριτσακια ειναι οτι πρεπει πανεξυπνα παιχνιδιαρικα και δενονται με το αφεντικο τους οσο για το παιχνιδι.. απλα τεριε!!!

τρομερο σκυλι:p:p

25 Αυγούστου 2008
5
0
καλως ηρθες :)

απο εμπειρια αν και μικρη σε οτι αφορα τα γιορκοι εχουμε (με την κοπελα μου) ενα θυληκο 4μηνων και εδω και 1 και κατι μηνα που το εχουμε μας εχει ξετρελανει ειναι τρομερα σκυλακια και για μικρα κοριτσακια ειναι οτι πρεπει πανεξυπνα παιχνιδιαρικα και δενονται με το αφεντικο τους οσο για το παιχνιδι.. απλα τεριε!!!

τρομερο σκυλι:p:p
Σ'ευχαριστώ. Διάβασα σε άλλο topic την εμπειρία σου.

Σου είναι εύκολο παρακαλώ να μου έστελνες τη σύσταση του εκτροφέα ?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Απλα ο μεγαλος δανος θελει πολλα περισσοτερα απο ενα γιορκσαιρ.Το θεμα ειναι αν μπορεις να του τα δωσεις...Καλως ηρθες και απο μενα.:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν