Νέο Μέλος

JimmyRott

Member
19 Ιουλίου 2008
14
0
Φίλοι και φίλες χαίρομαι που ανακάλυψα έστω και με καθυστέρηση το forum σας στο οποίο έσπευσα ΑΜΕΣΩΣ να εγγραφώ.
Τα τελευταία 6 χρόνια στην οικογενειά μας υπάρχει ο IVAN ενα γλυκύτατο αρσενικό Rottweiler που μας κάνει χαρούμενους για την επιλογή της συγεκριμενης ράτσας.
Εκείνο που διαπίστωσα είναι οτι υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες Rottweiler στο forum σας, των οποίων τις απόψεις προσπάθησα να διαβάσω μέσα απο τα εξαιρετικά ενδιαφφέροντα posts που έχουν ανεβάσει.

Ελπίζω να συνεισφέρω ελάχιστα κι εγώ στις συζητήσεις για αυτή την πολύ όμορφη φυλή σκύλων η οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει παρεξηγηθεί απο την πλειονότητα των ...ασχέτων που τα θεωρεί "αγρια" "αιμοδιψη" και "δολοφονους"!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Εκείνο που διαπίστωσα είναι οτι υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες Rottweiler στο forum σας, !
Ελα καλε τι μας λες? Δεν το χα παρει πρεφα!:rolleyes:
Μα τι στο καλο εχουν αυτα τα ροτβαιλερ μελι?
Καλωσορισες!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum JimmyRott!

Ως κάτοχος rott μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος στο Rottweiler subforum, μια γωνιά για όλους εμάς που λατρεύουμε τη φυλή. Τους όρους συμμετοχής θα τους διαβάσεις εδώ: Rottweiler subforum.

:)

liajoe

Well-Known Member
Καλώς ήρθες:)
Η αδερφή μου έχει εδώ και 1 χρόνο μία 5χρονή την Σάνα.

Οι πρώην ιδιοκτήτες τη μεγάλωσαν με παιδιά και στα 2 της,
αποφάσησαν ότι δεν μπορούν να την κρατήσουν γιατι θα γύρισαν
στην χώρα τους.
Η Σάνα δώθηκε στην γιαγιά τους και παρέμεινε για 2 χρόνια σε
ένα κλουβί στήν ύπαιθρο με ελενιτ γιατί έδειξε επιθετικότητα σε
ανθρώπους και ζώα. Γιατί άραγε? :mad::mad:

Η αδερφή μου την οιοθέτησε και η Σάνα σήμερα ζεί με την Έμη και
τους γονείς μου μαζί με τα 4 σκυλιά τους. Κοιμούνται μαζί, ξυπνάνε μαζί,
πάνε στη δουλειά μαζι (η Σάνα κοιμάτε κάτω από το γραφείο) και όπου
πάει η Έμη, είναι και η Σάνα.
Είναι η πιο ΧΑΔΙΑΡΑ σκύλα που έχω γνωρίσει και με τα παιδιά είναι
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ήπια/ομαλή (gentle). Αν τολμήσεις και κάνεις το λάθος να
την χαιδεψης (αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνει εκείνη) ΓΕΡΝΕΙ επάνω
σου και δεν φεύγει:D

Χαιδευτικό όνομα, bulldozer, γιατί είναι:D:D

Last edited:

JimmyRott

Member
19 Ιουλίου 2008
14
0
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα καλά σας λόγια και την φιλική υποδοχή! Ασφζαλώς και ενδιαφέρομαι να ανταλλάξω απόψεις και να μοιραστώ την κοινή εμπειρία μας με αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Έχετε την καλωσύνη να μου πείτε που πρέπει να στείλω μήνυμα για να έχω διακαίωμα πρόσβασης και στο Rottweiler Subforum? Επίσης να ρωτήσω αν επιτρέπετε η αναζήτηση θηλυκού για ζευγάρωμα μέω του forum γιατί δεν είδα κάτι σχετικό στους κανόνες λειτουργίας ή διέλαθε της προσοχής μου...

Ευχαριστώ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν