Νέο Μέλος....

stratos_007

Member
6 Σεπτεμβρίου 2011
16
0
ptolemaida
Γειά σε όλα τα μέλη του forum!
πρίν από ενάμιση μήνα απέκτησα τον Όσκαρ, ένα λυκοσκυλάκι που τώρα είναι σχεδόν 2,5 μηνών.

εδώ είναι η πρώτη του μέρα στο νέο του σπίτι 35 ημερών

εδώ χαλαρώνουμε στο πλατύσκαλο! 40 ημερών

50 ημερών

και εδώ είναι 60 ημερών
Uploaded with ImageShack.us

Last edited:

tolpap

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
136
0
Καλως τους μαυροτσουκαλους να τον χαιρεσαι....βελγος ειναι? πες μας λιγα λογια για το παλικαρι σου...

Last edited:

stratos_007

Member
6 Σεπτεμβρίου 2011
16
0
ptolemaida
ευχαριστώ πολύ! Βέλγος είναι ναι αν και οι γονείς του είναι κοντότριχοι. το σκυλί με λίγα λόγια είναι απίστευτο!
είναι πολύ ζωηρό, δαγκώνει τα πάντα, με ακούει αρκετά μπορώ να πω και ψοφάει για παιχνίδι.
έχουμε κάνει δύο εμβόλια, αποπαρασύτωση και την δευτέρα θα κάνουμε το τρίτο

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Να το χαίρεσαι το μωρό σου!
Αλλά 35 ημερών έπρεπε να είναι με τη μανούλα του και τα αδέλφια του και να μαθαίνει όλα όσα θα του χρειαστούν στη ζωή του για μια υγιή συμπεριφορά...

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Καλώς ήρθες, ελπίζω ακόμα και αν έφυγε τόσο νωρίς από την οικογένεια του να μην εμφανίσει προβλήματα συμπεριφοράς ;)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ευχαριστώ πολύ! Βέλγος είναι ναι αν και οι γονείς του είναι κοντότριχοι.
καλώς ήρθες !

μια παρατήρηση μόνο αν μου επιτρέπεις....
Η κοντή τρίχα στα γκρένενταλ είναι εκτός προτύπου άρα το κοντότριχο μαύρο σκυλί δεν είναι βέλγος γκρένενταλ.....(υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά φαινοτύπου και χαρακτήρα που ορίζουν μια φυλή αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα..)

Αντίθετα το μαύρο γερμανικό ποιμενικό είναι κοντότριχο .....(με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της φυλής του...)

να σου ζήσει ο μικρός....:)

Last edited:

ευχαριστώ πολύ! Βέλγος είναι ναι αν και οι γονείς του είναι κοντότριχοι. το σκυλί με λίγα λόγια είναι απίστευτο!
είναι πολύ ζωηρό, δαγκώνει τα πάντα, με ακούει αρκετά μπορώ να πω και ψοφάει για παιχνίδι.
έχουμε κάνει δύο εμβόλια, αποπαρασύτωση και την δευτέρα θα κάνουμε το τρίτο
παντωσ απο οτι βλεπω στη φωτο το σκυλακι σου θα γινει μακρυτριχο ασχετα με τουσ γονεισ του,ειναι πολυ χνουδωτοσ!! και μενα εστι ηταν η δικια μου κ τωρα ειναι μακρυτριχη!! να σου ζησει !!

stratos_007

Member
6 Σεπτεμβρίου 2011
16
0
ptolemaida
σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια.
το σκυλί μένει έξω στην αυλή του σπιτιού μου, το πήρα απο έναν φίλο..
όσο για την ηλικία που το πήρα δεν γνώριζα οτι δεν έπρεπε να το πάρω τόσο μικρό. απλά ήξερα οτι όταν αρχίσει να τρώει μόνο του είναι έτοιμο να αποχωριστεί την οικογένιά του!
όταν λέμε προβλήματα συμπεριφοράς μπορείτε να μου δώσετε παραδείγμα??
ευχάριστώ!

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Σου φαίνεται χωρίς λογική το γιατί; Και 'μενα μου φαίνεται χωρίς καμία λογική ένας σκύλος μόνος του και μάλιστα κουτάβι να φυλάει μια αυλή. Αν γι' αυτό το λόγο πάρθηκε ο σκύλος τότε είναι πασιφανές γιατί το γιατί μου δεν έχει λογική. Καλό σου απόγευμα!

stratos_007

Member
6 Σεπτεμβρίου 2011
16
0
ptolemaida
Σου φαίνεται χωρίς λογική το γιατί; Και 'μενα μου φαίνεται χωρίς καμία λογική ένας σκύλος μόνος του και μάλιστα κουτάβι να φυλάει μια αυλή. Αν γι' αυτό το λόγο πάρθηκε ο σκύλος τότε είναι πασιφανές γιατί το γιατί μου δεν έχει λογική. Καλό σου απόγευμα!
το σκυλί πάρθηκε γιατί γουστάρω τα σκυλιά και συγκεκριμένα τα λυκόσκυλα και όχι για φύλαξη.
τα δικά σου τα σκυλιά που μένουν? κατά την γνώμη σου τι θα έπρεπε να κάνω?

Last edited: