Νέο Μέλος

Άργος

New Member
22 Φεβρουαρίου 2011
1
0
Γεια σας!

Δεν έχω σκυλί αλλά τα αγαπώ πολύ.

Όταν ήμουν μικρός μου φέρανε ένα μποξερ δοκιμαστικά αλλά η οικογένεια μου δεν το κράτησε.
Κατουρούσε τα χαλιά, έτρωγε τις παντόφλες και κοιμότανε το πρωι και το βράδυ έκοβε βόλτες...

Έχω μεγάλη εμπειρία με γάτες όμως. Είχα και έχω πολλά χρόνια.

Σκέφτομαι πάντως να πάρω και ένα σκύλο αλλά να τον έχω στον επαγγελματικό μου χώρο. Τον θέλω και για φύλακα.

Δεν θέλω να αγοράσω. Προτιμώ να βρω κάποιο που έχει περισσότερο την ανάγκη μου και να γίνουμε αχώριστοι!

Τον γάτο μου που έχω τώρα τον βρήκα στον δρόμο και τον μάζεψα.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλωσηρθες.
Δεν το καταλαβα αυτο που λες αυτο με το δοκιμαστικα. Οκ εσυ ησουν πιτσιρικι. Οι γονεις του οταν εφεραν ενα κουταβι σπιτι τι περιμεναν? Κουταβι ηταν. Λογικο να κανει αυτα που μας περιγραφεις. Τεσπα δεν φταις εσυ.
Δεν θα σου συνιστουσα να παρεις σκυλο αν ειναι να τον εχεις στον επαγγελματικο σου χωρο.
Οι σκυλοι θελουν να μενουν με την οικογενεια τους. Δλδ εσενα. Και αυτο σημαινει οτι ή θα πρεπει να μενουν μεσα στο σπιτι σου ή πχ στον κηπο αλλα με προσβαση μεσα στο σπιτι οταν θελουν. Κατι σαν τις γατες σου. Φανταζομαι οτι μενουν μεσα στο σπιτι μαζι σου αλλα βγαινουν και στον κηπο/μπαλκονι. Θα πρεπει λοιπον αν παρεις τελικα και σκυλο το δεχτουν και οι γατες σου για να μην εχει κανεις σας προβληματα (εσυ, οι γατες και ο σκυλος)
Αν τον εχεις στον επαγγελματικο σου χωρο και μονο ο σκυλος θα ειναι δυστυχισμενος. Αν τον θελεις για φυλακα ισως ειναι καλυτερα να βαλεις συναγερμο.
Βασικως λογος που παιρνουμε σκυλο ή γατα ειναι η συντροφικοτητα που αυτα μας δινουν. Ολα τα αλλα (φυλαξη κτλ) ερχονται δευτερα

Καλη η σκεψη σου να υιοθετησεις καποιο αδεσποτο ή καποιο σκυλο καταφυγιου αλλα μηπως πρεπει να το ξανασκεφτεις? Την υιοθεσια εννοω οχι το απο που θα το παρεις.

Ξαναδιαβασα το μηνυμα μου και αισθανομαι οτι σε επιασα λιγο απο τα μουτρα...
σε αυτο που ηθελα να καταληξω ειναι οτι ναι να παρεις ενα σκυλο αν θες με την προϋποθεση οτι θα φροντισεις να τα παει καλα με τον γατο σου (αφου θα μενουν μαζι) και μπορει να μην ειναι φυλακας για την δουλεια σου αλλα μπορεις να εχεις εναν ωραιοτατο συντροφο/φυλακα για το σπιτι σου

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Δεν είναι και κρίμα (εκτός όλων των άλλων) να μένει μόνο του το σκυλί αφού τελειώσεις την δουλειά σου και φύγεις ? Δεν θα ήταν καλύτερα για σένα και το σκύλο να τελειώνεις την δουλειά σου και να φεύγετε για σπίτι ?