Νέο Μέλος....ψαχνει Pug....ίσως κοκόνι

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Παρών!!! :)

Το τηλ που βρήκες είναι όντως του κυρίου Στέλιου-πάρτε ένα τήλ απο σήμερα όμως γιατί κάπου είναι καλεσμένος για έκθεση και θα λείπει.

το μόνο που ίσως να πρέπει να αναφέρω ώς αρνητικό (για τους περισσότερους βέβαια είναι θετικό) είναι το γαυγισμα προς τους παρείσακτους και μιά τάση επιφυλακτικότητας προς αυτούς-με την κατάλληλη κοινωνικοποίηση όμως σύντομα θα μάθει ότι αφού εσείς ΟΚ άρα και αυτό ΟΚ...μήν περιμένετε όμως να πάει για χάδια σε "ξένους" τουλάχιστον όχι αν δεν τους δεί να έρχονται συχνά και να σέβονται τον "κοκονοτρόπο υποδοχής και αποδοχής" αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι πρόκειται να "πάει γυρευοντας χάδια" σε όχι μόνιμο μέλος της οικογένιας

επίσης σε καμία περίπτωση μην σας περάσει απο το μυαλό ότι θα το μάθετε οτιδήποτε με τον "όχι γλυκό τρόπο"-αυτό ισχύει ίσως με όλα τα σκυλιά αλλά τούτο απλά θα κάνει το χαζό και δεν θα μάθει τίποτα ποτέ

Φιλότιμο σκυλί και τίμιο
ανθεκτικό και με λίγες απαιτήσεις
αγαπησιάρικο αλλά και δυναμικό προς τις τυχών απειλές
και ,αν σας λέει κάτι κι αυτό, θα προσφέρετε και στην σταθεροποίηση και διατήρηση μιάς φυλής που άντεξε μόνη της 2000 χρόνια αλλά η σύγχρονη αστικοποίηση έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο

τελευταία έμαθα πως το 1960 που το Μαρούσι ήταν ακόμα χωριό στο οποίο έβρισκες πολλούς "κανατάδες" κυκλοφορούσαν πάρα πολλά κοκόνια τα οποία σχεδόν ανήκαν σε όλους αλλά το καθένα είχε το δικό του "σπίτι" και την δικιά του "οικογένεια"
φαντάζεσται την ζημιά που έπαθαν όταν οικοδομήθηκαν τα πάντα και η άσφαλτος κάλυψε όλο το χώμα........

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
kokoni καλημέρα, με πρόλαβες θα σε ρώταγα γενικά για τον χαρακτήρα του, εγώ προσωπικά δεν το βλέπω αρνητικό το γάβγισμα προς τους παρείσακτους.....κοίτα άμεσα δεν μπορώ να το αποκτήσω όπως έχω προαναφέρει τους λόγους....πάντως να ξεκαθαρίσω κάτι, όλοι τελικά απο την οικογένεια συμφωνούν για το κοκόνι, οπότε να ζητήσω ένα συγνώμη από τους admin διότι ο τίτλος του post ξεκίνησε για pug....και τελικά αλλού καταλήγουμε...:)
Η συμπεριφορά του με τα παιδιά πως είναι; εκπαιδεύεται εύκολα; εσύ απο τον κ. Στέλιο το πήρες;

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Kαλησπέρα σε όλους σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Καλά Χριστούγεννα... Συγνώμη για τα greeklish αλλά βρίσκομαι στο athens heart και δεν μπορώ να το γυρίσω στα Ελληνικά... Έυχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ σε εσάς και φυσικά στα σκυλάκια σας...

Last edited by a moderator:

geolyk

Member
16 Δεκεμβρίου 2010
14
0
Καλησπέρα κ απο εμένα κ καλή χρονιά!!!
Το κοκονάκι τα παιδάκια σου Σίγουρα θα το λατρέψουνε...είναι πολύ πολύ παιχνιδιάρικα..κ το κοκόνι όμως να ξέρεις θα την λατρέψει την οικογένεια σου..Θα έχεις επίσης εναν εξαιρετικό φύλακα..Μόνο τα καλύτερα εχω να πω για αυτα τα σκυλάκια οπότε αν δεν έχεις ήδη κάνει την επιλογή σου σε κάποια άλλη ράτσα σου τα προτείνω ανεπιφύλακτα:)
Εδώ μερικές φώτο απο το δικό μου κοκονάκιPC260554..jpgPC260556..jpgPB010512..jpg

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Καλησπέρα σε όλους! Τελικά εδώ και μια εβδομάδα η οικογένειά μου κι εγώ αποκτήσαμε ένα αξιολάτρευτο
κανισάκι μίνι, αυτό που βλέπετε στο αβαταρ μου. Η Ντάιζη, όπως την ονόμασε ο γιός μου, γεννήθηκε στις 5
Φεβρουαρίου και σήμερα έκανε το 2ο εμβόλιο της (vanguard CPV-Lepto και DA2Pi). Γνωρίζοντας και εκτιμώντας
την εμπειρία σας, θα ήθελα αν είναι δυνατόν, να με συμβουλέψετε σε θέματα κουταβιών, όπως για παράδειγμα
πότε μπορεί να βγει έξω για την πρώτη της βόλτα με ασφάλεια ή πότε μπορεί να κάνει μπάνιο κλπ.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να την χαιρεστε την μικρη
Βολτες θα μπορει να κανει μολις τελειωσει τα εμβολια της. Για το μπανιο δεν ξερω να σου απαντησω.
Αν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλα θεματα σχετικα με κουταβια

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μπαίνω ίσως σφήνα στο θέμα να κάνω μια μάλλον σαχλή ερώτηση για το παγκ. Επειδή μου έχει κάνει απίστευτη εντύπωση ήθελα να ρωτήσω τί είναι και ποιός ακριβώς ο χαρακτήρας του; Δεν ξέρω αν αυτή είναι τυπική συμπεριφορά για παγκ πάντως πρώτη φορά στη ζωή μου είδα πριν από 4 μήνες περίπου φεύγοντας από κάποιο ραντεβού σε ένα πετ σοπ στην Καλλιθέα. Είχα μείνει και το κοίταζα και το θέμα είναι πως έκατσε απέναντι μου σε στάση προσοχής και με παρατηρούσε. Κοίταγα λίγο δεξιά κοίταγε κι αυτό, κοίταγα αριστερά έκανε το ίδιο, επίσης με κοίταγε ίσια στα μάτια συνεχόμενα. Το πραγματικά αστείο όμως που πνίγηκα απ' τα γέλια μου ήταν πως σε κάποιο σημείο πλησίασα το πρόσωπο μου στη τζαμαρία και πήγε να κάνει το ίδιο και κουτούλησε όπως είναι πλακουτσωτό ολόκληρο πάνω στη τζαμαρία κι ήταν λίγο σα χαλκομανία. Δε ρώτησα εκείνη τη στιγμή τίποτα στο πετ σοπ, μπορεί να κάνω λάθος μη με παρεξηγήσετε αλλά επειδή έχω πολύ άσκημες εμπειρίες από πετ σοπ δεν μπήκα καν στον κόπο να πιάσω κουβέντα. Προσπάθησα να το βρω μέσω νετ αλλά μη γνωρίζοντας τη ράτσα θεώρησα πως είναι κάποιο είδος πεκινουά. Τέλος πάντων αφού δεν έβγαλα άκρη τελικά χαζεύοντας μια μέρα τυχαία διάφορες φυλές έπεσα πάνω του. Διάβασα μεν κάποια πράγματα γενικά αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος ιδιοκτήτης, τι χαρακτήρα έχει. Και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι τελείως ανιδιοτελής η ερώτηση. Σκέφτομαι να το πάρω για τ' ανήψια μου αν ταιριάζουν αυτά που διάβασα με τις εμπειρίες κάποιου ιδιοκτήτη. Ευχαριστώ.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Απο pug σε κοκκόνι, τελικά κανισάκι τέτοιες ντρίπλες ούτε ο Μέσι...:p

Να την χαίρεστε την κουταβίνα σας!:) Βόλτες όπως και μπάνιο μετά την ολοκλήρωση των εμβολίων της μικράς!

jkarabas

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
30
1
Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο και η Νταίζη το δέχτηκε καλύτερα απ' ότι περιμέναμε, γιατί κατά
βάθος ανησυχούσαμε για το πως θα το πάρει. Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή σκυλίτσα. Λερώνει σε
συγκεκριμένα μέρη του σπιτιού και όταν λείπουμε το πρωί για δουλειά ούτε κλαίει, ούτε ανησυχεί
καθόλου. Πάντως αισθανόμαστε οικογενειακά την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους εδώ στο
Forum, γιατί από εσάς βρίσκουμε απαντήσεις σε πολλές απορίες και ανησυχίες μας. Πλέον κάθε μέρα
μπαίνουμε στο forum και χωρίς υπερβολή το έχουμε "ξεκοκαλίσει".