Νέο Μέλος : Ανέστης Και Larry

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
τώρα είναι 14Kg το γουρουνάκι μου,όταν τον πήρα ήταν 40ημερών . Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα διαβάσει αυτό ΑΛΛΑ τυγχάνει να συμφωνώ,κυρίως την αγορά μέσω Pet shop και εκτροφείων που την απεχθάνομαι καθώς η ιδέα ότι τα αντιμετωπίζουν σαν "τεμάχια" και "εμπόρευμα" με βρίσκει παντελώς αντίθετο. Αρχικός μου στόχος ήταν να πάρω απο κυνοκομείο κουταβάκι και να κάνω δωρεά σε είδος αλλά επειδή ήμουν και είμαι ερωτευμένος με την ράτσα αυτή κατέληξα σε ιδιώτη γνωστό-γνωστού.
Ερωτευμένος με κάποια φυλή συνήθως σημαίνει και απόκτηση απο κάποιον που κάνει επιλεκτική εκτροφή της συγκεκριμένης φυλής και όχι απο καταστήματα και ιδιώτες "γνωστού μας".

Καλώς μας ήρθες και ότι απορίες, προβληματισμούς έχεις ρώτα.

efera_ta_psaria

Active Member
28 Ιουνίου 2011
44
0
Ιωαννινα
μαλλον δεν το εθεσα σωστα,γνωστος γνωστου αλλα υπευθυνο ατομο που ζευγαρωνει την δικια και τα κουταβακια πηγαινουν σε επελεγμενα χερια,δεν ξερω αν και κατα ποσο ειναι το στανταρ αυτο αλλα για αρκετο καιρο μετα την αποκτηση του λαρρυ ειχαμε τακτικη επικοινωνια με τον εν λογω γνωστο γνωστου για το τι κανει το κουταβι,αν εξοικιωθηκε κτλπ πραγμα που το ειδα και μου αρεσε παρα πολυ.

efera_ta_psaria

Active Member
28 Ιουνίου 2011
44
0
Ιωαννινα
θα τον παω και για μπουγατσα!καλα τις προαλλες τον ειχε ο αδερφος μου βολτα,εκει που περπατουσαν σταματαει ενας που κρατουσε μια κρεπα για να χαιδεψει τον Λαρρυ,ε...ο λαρρυ δινει ενα σαλτο,αρπαζει την κρεπα την καταπινει με 3 μπουκιες και μετα καθοταν και τον κοιτουσε!θεος ο χοντρουλης μου1

efera_ta_psaria

Active Member
28 Ιουνίου 2011
44
0
Ιωαννινα
οταν μιλαμε για φαγητο ο λαρρυ μετατρεπεται σε αρκουδα!τρωει τα ΠΑΝΤΑ αν τον αφησεις!δεν ειναι τυχαιο που τον φωναζουμε γουρουνακι

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Δεν φταίει το ζωντανό που ο κάθε τυχάρπαστος κυκλοφορεί με κρέπες μπροστά στη μούρι του ζωντανού. Ας πρόσεχε:D:D:D.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ωραία όλα αυτά φίλε Ανέστη, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να έχεις κατανοήσει, ότι είναι λάθος αυτό που κάνει ο γνωστός του γνωστού. Και μάλιστα κατ'επανάληψη. Και μάλιστα σε μια φυλή όπως τα γαλλάκια, που μπορεί να εμφανίσουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Και ελπίζω αύριο-μεθαύριο, να μην ψάχνεις κι εσύ, νύφη για τον σκύλο σου.