Νέος

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χαχαχχα ρε συ αυτο μιλαει!!
Καλωσηρθατε. Να σου ζησει η κοριτσαρα σου !! :D
Απο καλή οικογενεια μπορει να ειναι, καλους τροπους δεν εχει παντως - εχει αδειασει ολο το σκουπιδοτενεκε στο πατωμα :p

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
μονο φτυστε την ο8ονη σας μην μου την ματιαξετε :p
μια ερωτηση μονο , το τριχωμα σταματαει περιπου στο 6μηνο να το αλλαζει?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
το τριχωμα σταματαει περιπου στο 6μηνο να το
αλλαζει?
περιπου ναι.
Αν εννοεις το μαδημα νομιζω πως θα μαδαει αρκετα παραπανω ,μιας και ζει μεσα στο σπιτι.

Το crate το χρησιμοποιεις οταν λειπεις ,για να γλιτωσεις και αλλες τετοιες ομορφιες?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς ήρθες!

Να χαίρεσαι την κούκλα σου, απίστευτη φατσούλα.
Όμορφη και αρμονική συμβίωση εύχομαι :)

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
περιπου ναι.
Αν εννοεις το μαδημα νομιζω πως θα μαδαει αρκετα παραπανω ,μιας και ζει μεσα στο σπιτι.

Το crate το χρησιμοποιεις οταν λειπεις ,για να γλιτωσεις και αλλες τετοιες ομορφιες?
δεν χρησιμοποιω κα8ολου Crate , εχω ακουσει καλα και κακα γι αυτο το 8εμα , αλλα αποφασισα οτι δεν 8α χρησιμοποιησω...

επισεις ευχαριστω για την βοη8εια και ολους σας για τα καλα σας λογια :)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ταχυδρόμε.. και εγώ τα ίδια έλεγα... ότι είναι φυλακή, ότι δεν μπορώ να το κλειδώνω εκεί μέσα κτλ κτλ κτλ... όταν τελικά είχα 1 πορτα μείον στο σπίτι είπα να δοκιμάσω και οι μικρές τσακώνονται για το ποια θα μπει μέσα :D Τους αρέσει - αρκεί να τους το πλασάρεις και κάπως όμορφα ε! ;)
Στο προτείνω ανεπιφύλακτα κυρίως επειδή ήμουν και εγώ αρνητική... πιστεύω ότι μια δοκιμή θα σε κάνει κ εσένα να αναθεωρήσεις! :)

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
ice ακριβως αυτα με την miminoula , αλλα να σου πω την αλη8εια δεν το εψαξα και πολυ... ημουν της ιδεας οτι 8α παρω την χλοη για να την εχω μεσα στο σπιτι και οχι μεσα σε κλουβι....
(κατσε να πω και το αστειο μου χωρις παρεξηγηση) αλλιως 8α επερνα καναρινι :p

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
καλησπερα σας , ειμαι ο γιαννης και αυτη ειναι η μποξερινα μου
View attachment 33157 η χλοη !
ειναι 3.5 μηνων στην φωταγραφια αλλα τωρα εχουμε πατισει τους 5 μηνες...

αφου δεν την εστειλα πισω πακετο μετα απο αυτο View attachment 33158 πιστευω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου :D

Έλα μωρέ, τυχερός είσαι!! :D
Εμένα, αφού μου έφαγε καλύμματα, στυλό, μαλλιά, σίδερα, μανταλάκια, άρχισε να τρυπώνει στο καλάθι με τα άπλυτα (για μία περίοδο νόμιζα ότι κάτι έφταιγε με το πλυντήριο, γι' αυτό μου έβγαζε τα ρούχα σκισμένα!!) και αφού το ξεπεράσαμε και αυτό, ααρχίσαμε να σκορπάμε τα χαρτιά της τουαλέτας σε όόόόόόόλο το σπίτι, έτσι για να μην αφήσουμε παραπονεμένο κανένα δωμάτιο!!:p:D

Να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
taxudromos, Στο σπιτι θα την εχεις οπως ολοι μας, το crate δεν ειναι για να ζει το σκυλακι μεσα εκει. Το crate ειναι ενα χρησιμο εργαλειο και καθολου καταπιεστικο οπως ακουγεται(κλουβι), αν εφαρμοζεται σωστα. Πιο παλια καποιοι λεγανε οτι και το σπιτι ειναι κατι σαν σκλαβια και οτι επρεπε τα σκυλια να βρισκονται εξω και ελευθερα για να μην καταπιεζονται. Ολα αυτα εχουν δοσεις αληθειας αλλα και υπερβολης. Μην απορριπτεις το crate.

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
δες , αμα ηταν η κατασταση σε πολυ δυσκολο επιπεδο 8α το σκεφτομουν σοβαρα , αλλα βλεπω οτι σε γενικες γραμμες εχει μα8ει οτι δεν πρεπει να κανει καποια πραματα και ετσι κυλαει ομαλα η ζωη μας...δεν λεω , εχουμε κατα καιρους καποια μικροπροβληματα αλλα μα8αινουμε σιγα σιγα...
και μια απορια.... αν αποφασισω να χρησιμοποιησω crate πιο μετα , 8α ειναι πολυ δυσκολο για τον σκυλο ?