Νέος στο φόρουμ, νέος και με σκυλί

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Καλησπερα καταρχην σε ολους..... :)
χαιρομαι που θα βρισκομαι αναμεσα σας και θα μοιραζομαστε τις εμπειριες μας....
για αρχη εχω μια απορια, εναν προβληματισμο...

Προσφατα αγορασα ενα labrador το οποιο ειναι μολις 35 ημερων... δεν το πηρα απο pet shop αλλα απο ιδιωτη. Λοιπον, ο μπομπιρας ψιλοκλαει ιδιαιτερα οταν δεν ειμαι διπλα του...τον παιζω εγω πολυ και εχουμε ηδη δεθει.... τι μπορω να κανω; μηπως να τον επεστρεφα να μεγαλωσει διπλα στην μητερα του; η μπορω να κανω κατι;

ευχαριστω πολυ ηδη για την βοηθεια σας...
Τολης
συντομα θα εχω και φωτογραφιες του

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
το λάθος ήταν ότι τον πείρες πολύ μικρό ναι αν γίνετε αυτό καλο θα είναι να mini με την μανούλα του καλώς ήρθες στο forum,καλλίτερο θα ήταν να paris από ένα γνωστό εκτροφείο σκύλο, αλλα σε καταλαβαίνω γιατί πριν λίγες μέρες ήμουν στην θέση σου! αλλα αυτά που λέγονται εδώ μέσα είναι σωστά σε μεγάλο βαθμό και έτσι πήγα σε εκτροφέα και εγώ.είμαστε και γείτονες εγώ είμαι από σύρο

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Καλως τον! Οταν λες αγορασες απο ιδιωτη, τι εννοεις? Εγω παιδια θα τρελλαθω με αυτους τους ιδιωτες, πραγματικα! Πως τον βρηκες και το αγορασες?Ποσο καιρο τον εχεις? Το σιγουρο ειναι πισω στη μανουλα του ο μπομπιρας μεχρι να μεγαλωσει κ αλλο!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
ευχαριστω........ το οικονομικο ειναι που με εκανε να απευθυνθω σε ιδιωτες (μεσω γνωστο γνωστου) για το σκυλι... σιγουρα δεν ξερω εαν ειναι 100% ρατσας αλλα στην τελικη εχει ψυχουλα και ηδη το αγαπησαμε... και το εχουμε μονο δυο μερουλες....
Τωρα για την ηλικια που το πηραμε, σιγουρα θα ηταν καλυτερα εαν περιμενα να το παρω αργοτερα, απλα ο ιδιωτης ηθελε να τα δωσει οσο πιο γρηγορα μπορουσε...στο μεταξυ και απο καποιον γνωστο ακουσα οτι ειχε παρει μικρουλι κουταβακι και απλως εκανε υπομονη να μεγαλωσει, εκεινος το ειχε παρει 18 ημερων!!!
για αυτο σας ρωτησα εαν υπηρχε καποια αλλη λυση. ΣΙγουρα το να ειναι με την μανα του ειναι η καλυτερη λυση αλλα η οχι εφικτη (κυριως πλεον λογω αποστασης...), και το να ειμαι συνεχεια διπλα του δεν γινεται λογω δουλειας... ευτυχως που τα παιδια μου τον παιζουν....πολυ...απλα τις υπολοιπες ωρες μιξοκλαει και στεναχωριομαστε.....

Ειμαστε στην Ανδρο οποτε εχει και χωωωωωρο για να παιξει...

εχω ομως και αλλη ερωτηση....
Οι γονεις μου που μενουν απο πανω απο το σπιτι μου εχουν μερικες γατουλες.... το κουταβι το εχω ακομα μεσα στο σπιτι, αλλα μου ειπαν παλι οτι πρεπει να προσεχω γιατι θα του επιτεθουν μολις βγει εξω μοναχος του....αληθευει; και τι μπορω να κανω και σε αυτη την περιπτωση;

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ουσιαστικά τώρα πρέπει να διαβάσεις πολλά, στο φόρουμ και αλλού, κυρίως για κοινωνικοποίηση με ανθρώπους και σκύλους και φυσικά εκπαίδευση. Να σου ζήσει.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Δεν μπορει να το κρατησει για ενα μηνα ακομα αυτος που στο εδωσε? Αν ειναι θεμα χρηματων πες του οτι θα του τα δωσεις εσυ για τα εξοδα (ετσι κ αλλιως θα τα δωσεις)... Το αγορασες απο ιδιωτη ή το χαριζε?

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Δεν μπορει να το κρατησει για ενα μηνα ακομα αυτος που στο εδωσε? Αν ειναι θεμα χρηματων πες του οτι θα του τα δωσεις εσυ για τα εξοδα (ετσι κ αλλιως θα τα δωσεις)... Το αγορασες απο ιδιωτη ή το χαριζε?
το αγορασα.... 150 ευρω και σε συζητηση μαζι του μας ειπε οτι δεν μπορει να τα κρατησει αλλο γιατι ηδη εχει δυο σκυλια....
απο ο,τι καταλαβαινω μαλλον βιαστηκα να το παρω αλλα τωρα θα πρεπει να προσπαθησω ακομα περισσοτερο για να το κανω πιο ευτυχισμενο...

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Και τι παει να πει που εχει αλλα δυο σκυλια? Προφανως το θελε το κουταβι για να το πουλησει αλλιως θα το χαριζε... Τα τσεπωσε τα λεφτα, οκ, δεν κανει κ κατι καλο τουλαχιστον? Αν διαβασεις εδω μεσα εχει μεγαλη σημασια να μεινει με τη μανα του το κουταβι...

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
και πολύ καλά θα κανεις!!ποσο το πλήρωσες αν θες λες?
χαρτιά θα έβγαζε?

sorry έκανα refresh και μετά είδα ότι έχεις απάντηση στην τιμή

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το σκυλακι σου είναι παααααααρα πολύ μωρό. Να σου ζήσει! Τι το ταϊζεται τοσο μικρουλι?

Για τις γατες ισχυει οτι μπορει να του επιτεθουν προς το παρον, αλλά ετσι κι αλλιώς μεχρι να κανει ολα του τα εμβολια καλο θα ηταν νομιζω να μη βγει εξω απο το σπιτι καθολου.

Διαβασε ολα τα sticky νηματα του φορουμ, ειδικα αυτα για φροντιδα, κοινωνικοποιηση και εκπαιδευση του κουταβιου! Εχεις πολυ δουλεια μπροστα σου ;-)

ΥΓ Ο ιδιωτης που στο πουλησε ειναι απλα απαραδεκτος. Οπως και το 99% τετοιων ανθρωπων. Ελπιζω το δικο σου κουταβι να ειναι υγιες, αλλά πιθανα το οτι εφυγε τοσο νωρις απο τη μαμα του του εχει κανει ηδη κακο. Καλο ειναι να αποφευγουμε τις αγορες απο ανευθυνους ''ανθρωπους'' και πετ σοπ. Υπαρχουν σχετικα νηματα και στο φορουμ. Τωρα εσυ την εχεις κανει ηδη την αγορα, οποτε ευχομαι οτι καλυτερο :) αλλα διαβασε για να ξερεις απο δω και περα!

Last edited: