γουρουνι στο σακι θα παρεις ? να ξερεις κ οι καλύτεροι εκτροφοίς μερικές φορές κανουν κατι ζευγαρωματα αστα να πάνε...αυτο προς το παρων δεν το ξερω ( και δεν εχω ρωτησει να σου πω την αμαρτια μου )
φιλε αν ο εκτροφεας δεν ειναι σε θεση να σου δειξει απο κοντα τουλαχιστον εναν απο τους 2 γονείς τότε.... αγαπουλα.... τρέχα μακριά.....Αυτο με τους γονεις ειναι ενα θεμα !!!
μεχρι τωρα εχω παει σε δυο εκτροφεις , οπου ουτε ο ενας ουτε ο αλλος μου εδειξε τους γονεις ...
Το οτι μου εδειξαν τα κουταβια που υπηρχαν διαθεσιμα ναι μου τα εδειξαν αλλα δεν μου ειπαν απο που προερχονται . Ουτως η αλλως ενδιαφερομαι η αγορα του κουταβιου να γινει σε 2 μηνες οποτε ισως για αυτο να μην μπηκαμε σε τετοιες λεπτομεριες
Γενικα μπορω να πω πως εκτροφεας με εκτροφεα εχει διαφορα ( εμφανη ακομα και στα ματια καποιου αρχαριου )
δεν ειδα πως το πηρες... να το χαίρεσε...Αργησα να ενημερωσω ... αλλα ( ποτε δεν ειναι αργα )
Tα οικονομικα μου με πηγαν καλα και ετσι δεν περιμενα μεχρι το τελος του χρονου
Εδω και ενα μηνα εχουμε στο σπιτι το κουταβι μας
εδω 15 μερες σχεδον στο σπιτι
και εδω πριν απο 3-4 μερες ( 3 μηνων πλεον το κουταβι )
Εχουμε μαθει να κανουμε την αναγκη μας ( ψιλο - χοντρο ) εξω ( μας πηρε 4 μερες ) με τα παιδια ειναι μια χαρα , δεν γαυγιζει χωρις λογο και ειναι ησυχη στο crate !!! φτου φτου
δεν μου αρεσει η μουσουδα ειναι πολυ μητερη....εξηγησε μου λιγο γιατι λες οτι βιαστικα ?
ναι βρε παδι μου μην αρπαζεσε. για εσενα το πηρες το κουταβι δεν ειπα το αντιθετο. την γνωμη μου ειπα πως αν εψαχνες θα εβρισκες ....το τι σου αρεσει εσενα δεν εχει σχεση με το τι αρεσει σε μενα
Τον σκυλο το διαλεξα για μενα
Σου ειπε κανεις οτι δεν επελεξα εγω το κουταβι Η απο που το πηρα ?
Και ποιοι ειναι οι γονεις του
Δεν χρειαζεται να μπω σε διαδικασια να πω ποιοι ειναι οι γονεις , ποιο ειναι το εκτροφειο και αλλες λεπτομεριες
ναι οντως.. πες πως στο χαρισαν )))κουταβια βρηκα , εκτροφεα που να με καλυπτει δεν βρηκα ....
το ποσο το πηρα δεν μπορω να στο πω γιατι μπορει να κοιταει κανενας της εφοριας
μόνο λολ μπορώ να πω, οτιδήποτε άλλο θα ήταν χάσιμο χρόνου!δεν μου αρεσει η μουσουδα ειναι πολυ μητερη....
η μικρη βγαινει στην αυλη μονο με επιβλεψη και η αυλη ειναι περιφραγμενη , βεβαια παντα υπαρχει ο κινδυνος να μπει κανα δαχτυλο προς τα μεσα και ειμαι στο ψαξιμο για ποιο ψιλο πλεγμα για να βαλω προσθετω , θελω να αποφυγω χαδια , λιχουδιες και πειραγματα απο τους ''περαστικους'' .Ε και μεις 6 μηνων ειμαστε αλλα ειμαστε 5.5 κιλα..χαχα..να την χαιρεσαι την κουκλα,και να προσεχεις στην αυλη για τυχον ασχημα περιστατικα..με πιασες ετσι;;
το πιστευεις οτι με σταματανε και με ρωτανε γιατι δεν ειναι κομμενη ουρα και ιστοριες ? μεχρι και οτι δεν ειναι καθαροαιμο εχω ακουσει αχχαχαχχαEtna, να χαίρεσαι όλα τα κορίτσια σου. Η κουταβίνα είναι πολύ γλυκιά και ξέρεις τι μ' αρέσει περισσότερο; η ουρά της
Όσο για 'σενα:
μόνο λολ μπορώ να πω, οτιδήποτε άλλο θα ήταν χάσιμο χρόνου!