Η μαμά του δικού είναι από τον κυρ. Γιάννη. Ο μπαμπάς από Σερβία.
Δυστυχώς εγώ δεν πήρα απευθείας από εκτροφέα αλλά από ιδιώτη. Με Pedigree τουλάχιστον...
Τώρα αν την πάτησα είναι μεγάλη ιστορία..Αλλά την πάτησα....
Για αυτό μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από εκτροφέα...Και άστους γύρω σου να σου λένε...
Καφέ-άσπρο ή αλλιώς κόκκινο-άσπρο είναι τα περισσότερα κουτάβια που βγάζουν ο Τραϊκος και ο Βαζάκας...Κατά καιρούς βγαίνουν και άσπρα...
Τιγρέ(brindle) δεν έχουν βγάλει ποτέ μέχρι τώρα...(νομίζω)
Αρσενικός είναι και ο δικός μου....Είναι όντως δύσκολα σκυλιά...
Και ειδικά αυτό που σου είπε ο Τραϊκος ισχύει, ότι δλδ μέχρι τους 18 μήνες θα σου βγάλει το λάδι...
Το μεγαλύτερο αρνητικό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι η κυριαρχηκότητα που βγάζουν σε άλλα σκυλιά ίδιου φύλου... Μέχρι τους 9-10 μήνες προσπάθησα μόνος μου να τον εκπαιδεύσω χωρίς εντυπωσιακά αποτελέσματα, και τους τελευταίους 2-3 μήνες σε εκπαιδευτή...Μη φανταστείς πως έχει γίνει "στρατιώτης" αλλά έχει γίνει ποιο εύκολο να τον χειριστείς...
Έχε το και αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού σου, οτί υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς εκπαιδευτή αν δεις τα σκούρα...Οπότε βάλτο και αυτό στο "budget"...Και συνέχισε το διάβασμα...
Αν δεν κάνω λάθος στην έκθεση που θα γίνει στις 22/6-24/6 θα κατεβάσουν κάποια από τα σκυλιά τους και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα δεις από κοντά...Μίλα και μαζί τους να σου πουν λεπτομέρειες...