Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Τελικά ο Τζίμη (κατοχυρώθηκε το όνομα?)
Kαλά Χριστούγεννα και σε σένα Αγάθη και σε ευχαριστώ πολύ.
Κατοχυρώθηκε όχι γιατί το άκουγε αρχικά, (δεν το άκουγε αλλά το έμαθε σε 2 μέρες) αλλά γιατί το Μάγκας που ήθελα να το βγάλω δεν μπορούσε καν να το προφέρει ο καλός μου (μουαχαχαχα!)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Αμέ θα κάνουμε γνωριμίες , με τα κοριτσάκια τα πάει καλά! Καλά χριστούγεννα και σε σένα γιούλη μου να χαίρεσαι την οικογένεια σου ανθρωπινη και σκυλίσια. ;)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Μιάς και σας πέτυχα στο ίδιο θέμα μαζί και τις δύο, να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά καλά Χριστούγεννα!!!!!!:):)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Καλά Χριστούγεννα Δημήτρη, να είστε όλοι πάντα γεροί και χαρούμενοι, ανθρωποι και σκύλοι!! ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλά Χριστούγεννα και από εμένα....ο Τζιμακός είναι θεός χάρικα πολύ που τον κράτησες!!!
Καλά να περάσετε....και έσεις Σκάρλετ!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ποσο υπεροχα νεα!!!

Οσα μπραβο και να σου πω.. ειλικρινα δεν ειναι αρκετα..

εισαι ο ορισμος της κυνοφιλης φιλοζωης!!

να εισαι παντα καλα κοπελα μου! η αγαπη που δινεις να σου γυρναει πισω 1000 φορες απο οπου επιθυμεις!!

τα πιο θερμα μου χαιρετισματα!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
ποσο υπεροχα νεα!!!

Οσα μπραβο και να σου πω.. ειλικρινα δεν ειναι αρκετα..

εισαι ο ορισμος της κυνοφιλης φιλοζωης!!

να εισαι παντα καλα κοπελα μου! η αγαπη που δινεις να σου γυρναει πισω 1000 φορες απο οπου επιθυμεις!!

τα πιο θερμα μου χαιρετισματα!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Τις πιο θερμές μου ευχές και σε σένα ;)

Καλά Χριστούγεννα και από εμένα....ο Τζιμακός είναι θεός χάρικα πολύ που τον κράτησες!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Φανούλα να είσαι πάντα καλά και εσύ και η κουκλάρα σου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι τόσο καλά. Ο Τζιμάκος έχει ξεψαρώσειαι κυνηγάει και την Λούση και τον Ελβις σε κάθε ευκαιρία. Η Λούση έχει απηυδήσει εντελώς και ο Ελβις φοβάται αρκετά να βγει από την πόρτα εκεί που είναι ο Τζίμυ, και μετά αφου βγει αρχίζουν τα τρελά παιχνίδια στο σαλόνι..Η Λούση υπερασπίζεται τον Έλβις ορμώντας στον Τζιμυ και τα προβλήματα δεν έχουν τέλος. Δυστυχώς δεν φτάνουν μόνο οι καλές διαθέσεις μερικές φορές.:(

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αυτό ξαναπές το... (για τις καλές προθέσεις που δεν φτάνουν εννοώ)

Ίσως με τη βοήθεια εκπαιδευτή? Θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο? Ίσως ο εκπαιδευτής σου μπορούσε να έρθει από το σπίτι σας 1-2 φορές να σου δώσει κάποιες κατευθύνσεις... δε χάνεις τίποτα να τον ρωτήσεις,ε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Το σκέφτηκα κι εγώ. Βέβαια δεν είναι μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά που ο εκπαιδευτής θα με βοηθήσει να του την κόψω ακριβώς, ο σκύλος από την μία θέλει ερωτικές σχέσεις (xaxa) με την Λούση και από την άλλη ανταγωνίζεται τον μπουνταλάκο μου. Είμαι λίγο πεσμένη όπως ίσως φάνηκε και από το προηγούμενο ποστ μου γιατί οι πρώτες μέρες ήταν πιο εύκολες και είχα αναθαρρήσει. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω κακό στον Ελβις και στην Λούση που βλεπω ότι έχουν ενοχληθεί και χάσει τα νερά τους αρκετά.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το σκέφτηκα κι εγώ. Βέβαια δεν είναι μια ανεπιθύμητη συμπεριφορά που ο εκπαιδευτής θα με βοηθήσει να του την κόψω ακριβώς, ο σκύλος από την μία θέλει ερωτικές σχέσεις (xaxa) με την Λούση και από την άλλη ανταγωνίζεται τον μπουνταλάκο μου. Είμαι λίγο πεσμένη όπως ίσως φάνηκε και από το προηγούμενο ποστ μου γιατί οι πρώτες μέρες ήταν πιο εύκολες και είχα αναθαρρήσει. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κάνω κακό στον Ελβις και στην Λούση που βλεπω ότι έχουν ενοχληθεί και χάσει τα νερά τους αρκετά.
Μυρτώ ότι και να είναι εγώ θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε εκπαιδευτή,γιατί όλο και κάτι θα σε συμβουλέψει.Μη σε παίρνει απο κάτω.
Πρέπει να μάθει ποιός είναι ο ρόλος του στην αγέλη σας κι όχι να κάνει ότι του κατέβει.
Στην αρχή με το ρόκυ είχαμε κι εμείς παρόμοια προβλήματα αν και δεν έχω άλλα σκυλιά,αλλά δεν φαντάζεσαι τι γινόταν εδώ!
Είναι λίγο πιο ατίθασα τα σκυλάκια απο το δρόμο και θέλουν πιο μεγάλη προσοχή σε τέτοια θέματα,γι αυτό μη διστάζεις να ζητήσεις βοήθεια απο εκπαιδευτή! Εμείς πάντως ύστερα απο τα μαθήματα είδαμε τεράστια διαφορά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Θα ήθελα να ρωτήσωκάποια γενικά πράγματα.
1.) Το βράδυ κοιμούνται ήσυχα όλα μαζί, το πρωί βγάζω πρώτα τον Τζίμυ στο υπόλοιπο σπίτι τον πάω βόλτα πρώτο πρώτο (φοβάμαι ταατυχήματα) και μετά βγάζω τον Έλβις, τον ταίζω , μετά τον Τζιμυ και τελευταία τον Λούση. Μόλις συναντηθούν αρχίζει το ξέφρενο παιχνίδι με δαγκώματα και βλακείες και τους χωρίζω. Kάνω κάτι λάθος;
2.) Όταν ο Τζίμυ προκαλεί τους καβγάδες (σχεδόν πάντα δλδ) τον απομονώνω. Κοιτάζει λοιπόν τους υπόλοιπους που είμαστε μαζί λυπημένα. Μήπως τα κάνω χειρότερα και ζηλεύει;
3.) Όταν τρώει μαξιλάρια, καρέκλες,σακούλες και όλα τα ωραία τον μαλώνω και του δίνω μασουλητήρι. Ξαπλώνει πάντα δείχνοντας την κοιλίτσα του όταν τον μαλώνω αλλά το ξανακάνει μετά.
4.)Στη βόλτα τραβάει πολύ κάνει σαν τρελός με γάτες και γρυλίζει κάποιους άντρες.
Μιλάει κανονικότατα στα άλλα σκυλιά αλλά και σε μένα όταν αισθάνεται αδικημένος. Τον πάω βόλτα μερικές φορές μαζί με την Λούση γιατί η αριστοκράτισα δεν τραβάει οπότε είναι εύκολο (σχετικά). Όταν βλέπουμε σκύλο όμως κάνει σαν δαιμονισμένος.

Βασικά όσο και να παραπονιέμαι πιστεύω ότι για αυθεντικό αδέσποτο που κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ξαναμπεί σε διαμέρισμα καλά τα πάει. Τουλάχιστον ακούει μετά από το μάλωμα, δεν επιτίθεται ποτέ ακόμη και όταν τον πιέζω για κάτι , π.χ. όταν τον πιάνω απο το κολάρο και τον πάω εκεί που θέλω , βάζει το χέρι μου στο στόμα του αλλά δεν δαγκώνει, για μένα αυτό είναι πολύ καλή ένδειξη για τον χαρακτήρα του.
Ο Έλβις τον φοβάται. Δεν θέλω αυτό να επηρέασει την ψυχολογία του και με στεναχωρεί αλλά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, τον κανακεύω και ίσως τα κάνω χειρότερα.
Καμιά ιδέα ; Αν βλέπατε κάποια λάθη που κάνω και τα επισημένατε θα με βοηθούσατε. Πιστεύετε θα με βοηθούσε ένας εκπαιδευτής;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ενας εκπαιδευτης παντα βοηθαει.
φτιαξε ιεραρχιας ανεβαζοντας πανω τον πιο συνεσταλμενο σκυλο.
μη μαλωνεις και απομονωνεις
απλα μην του αφηνεις περιθωριο μεινε εκει.
δε χρειαζεται να παιζουν αυτο ισψς και να μη γινει ποτε,πρεπει να συνυπαρξουν ομως

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Είναι νωρίς ακόμα για να μάθει τα πάντα και να φέρεται σαν κύριος νομίζω. Δώσε του δυο βδομάδες ακόμα και μιλάς με εκπαιδευτή.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι είναι καταχαρούμενος με την οικογένειά του και κάνει ζαβολιές απο ενθουσιασμό.
Όταν λες ότι καυγαδίζουν τι εννοείς; Δαγκώνουν επιθετικά ή παίζουν άγρια;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.934
Όταν λες ότι καυγαδίζουν τι εννοείς; Δαγκώνουν επιθετικά ή παίζουν άγρια;
Είναι οριακά τα πράγματα και λεπτές οι ισορροπίες. Εάν δαγκώνανε επιθετικά θα είχαμε τεράστιο πρόβλημα. Όμως αγριεύει το παιχνίδι, αρχίζει το γρύλισμα ο Τζίμυ αρπάζει τα πόδια του έλβις, θυμώνει και ο Ελβις τον γαυγίζει ενοχλημένος και τον δαγκώνει κι εκείνος και εκεί παρεμβαίνουμε. Είναι φανερό ότι ο Τζίμυ θέλει να πάρει την αρχηγία και ίσως το έχει κάνει ήδη γιατί βλέπω ότι ανοίγω την πόρτα να βγει στο υπόλοιπο σπίτι ο Ελβις και κάθεται και κοιτάζει τον Τζίμυ και δεν κάνει βήμα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Τον Έλβις όταν ήταν ακόμα μικρός τον άφηνες να σου δαγκώνει τα χέρια? Να σου μασουλάει τα πράγματά σου? Φαντάζομαι πώς όχι αλλιώς δεν θα είχες ακόμα σπίτι και χέρια :D

Ο νοεφερμένος δεν διαφέρει σε κάτι. Όρια και καθοδήγηση θέλει κι αυτός. Πολλές φορές υπάρχει η τάση να αφήνουμε τα αδέσποτα να μας κάθονται στο σβέρκο. Είτε γιατί τα λυπόμαστε με τόσα που πέρασαν, είτε γιατί δεν περιμένουμε πολλά από αυτά έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν εκπαιδεύτηκαν από μικρά. Ειδικά όμως όταν μιλάμε για περιπτώσεις σκύλων όπως ο συγκεκριμένος ο οποίος από ότι φαίνεται δεν έχει κάποιο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα (π.χ. φοβικό ή με μηδενική κοινωνικοποιήση) στην πραγματικότητα μπορούν να μάθουν και να αντεπεξέλθουν απίστευτα γρήγορα. Αρκεί να του δείξεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις από αυτόν και να μην ανθρωποποιείς τις μεταξύ τους σχέσεις.

Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς όσο νωρίτερα μπορείς σε εκπαιδευτή. Όχι γιατί δεν σώζεται η κατάσταση ή δεν έχεις ικανότητα να τα καταφέρεις μόνη σου. Αλλά γιατί μερικά πράγματα πρέπει να τα δούμε με τα μάτια μας για να πιστέψουμε ότι γίνονται και να μην απογοητευόμαστε εύκολα.
Θυμήσου ότι αυτά είναι έτοιμα να αλλάξουν κάθε λεπτό της ημέρας. Εμείς έχουμε τα κολλήματα συνήθως :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Οταν πρωτοήρθε σπίτι ο δικός μου,ακριβώς επειδή έδειξα αδυναμία λόγω του ότι ήταν σε καταφύγιο ότι ήταν πριν στο δρόμο κλπ κλπ,κάποιες φορές που γονάτιζα για να παίξουμε, σηκωνόταν,ερχόταν απο πίσω μου και με καβαλούσε!!! Ηθελε να κυριαρχήσει πάνω μου!
Υστερα απο αυτό αμέσως στον εκπαιδευτή,και τα έκοψε μαχαίρι όλα αυτά!!
Ευτυχώς που ήταν στειρωμένος,γιατί θα το μετέφραζα αλλιώς!!:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn