Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Χαιρομαι πραγματικα που τα πραγματα πανε ολο και καλυτερα.

Οταν υπαρχει θεληση και υπομονη ολα γινονται!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Eυχαριστώ πολύ όλους.
Δεν υπήρχε υπομονή από μέρους μου στην αρχή και τα έβλεπα όλα βουνό.
Ο χρόνος όμως δίνει λύσεις σε πολλά. Τα σκυλιά μας εκτός από την αγάπη που μας δίνουν μας διδάσκουν και υπομονή, μεγάλο μάθημα ειδικά για κάτι ανυπόμονους τύπους σαν εμένα!
Επίσης το γέλιο που ρίχνουμε με τα καραγκιοζιλίκια τους δεν συγκρίνεται με τίποτα, είναι θεραπευτικό!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπράβο βρε Μυρτώ πολύ χαίρομαι, ειλικρινά!
Μακάρι όλοι να το έβλεπαν όπως εσύ και να μην τα παρατούσαν στην πρώτη δυσκολία.
Εδώ άλλοι, διαλέγουν το σκύλο που θα πάρουν, το σχεδιάζουν υποτίθεται και μετά τα παρατάνε....

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπράβο Μυρτώ..., τα κατάφερες...!!!
Τελικά, εκτός του ότι εκπαίδευσες τον Τζιμάκο σου, κάτι έκανε κι αυτός για σένα...
Μαθαίνουμε κι εμείς από αυτά (κυρίως να έχουμε υπομονή) κι ας λένε ορισμένοι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...

Όλο και καλύτερα εύχομαι...:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Σας ευχαριστώ πολύ!
Δεν έχει γίνει κάποιο θαύμα απλά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αισθητά.
Το φίμωτρο στις βόλτες δεν το αποφύγαμε γιατί συνεχίζει την έχθρα προς τους γέρους..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.128
4.809
Το φίμωτρο στις βόλτες δεν το αποφύγαμε γιατί συνεχίζει την έχθρα προς τους γέρους..
Προφανως οι εμπειριες που ειχε ο μικρος οσο ζουσε στο δρομο ειναι πολυ κακες... με τον καιρο θα νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια και θα ελαττωνονται αυτες οι αντιδρασεις. Μπραβο Μυρτω για την επιμονη και υπομονη σου!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Προφανως οι εμπειριες που ειχε ο μικρος οσο ζουσε στο δρομο ειναι πολυ κακες... με τον καιρο θα νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια και θα ελαττωνονται αυτες οι αντιδρασεις. Μπραβο Μυρτω για την επιμονη και υπομονη σου!
Αυτό είναι γεγονός! Το βλέπω και γω στον δικόμου,που στην αρχή ήταν αγρίμι γιατί προφανώς δεν ξέραμε τι εμπειρίες είχε περάσει! Οσο περνούσε ο καιρός,και μέχρι σήμερα ένιωσε ασφάλεια κοντά μας.Με τη κατάλληλη εκπαίδευση,και επιμονή δική μας έχει γίνει άλλος σκύλος! Μειώθηκαν αισθητά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε στην αρχή!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Σε ευχαριστώ Αμαλία. Είναι πολύ αστείος ο μπαγάσας!
Όταν γυρνάμε απο παιχνίδι με τον Έλβις επειδή μυρίζει τα σκυλιά και καταλαβαίνει ότι ήταν έξω αρχίζει η γκρίνια. Πιο ομιλητικό σκύλο δεν έχω δει. Τον βρίζει μάλλον επειδή ήταν έξω, του μουρμουράει ατέλειωτα , κάθεται πάνω του και του μυρίζει τα χείλια και στο τέλος εκνευρίζεται ο μπουνταλάς και αρχίζει το γαύγισμα. Τρελοκομείο...
Δυστυχώς του λείπει το τρέξιμο. Δεν έχω βρει ένα μέρος περιφραγμένο αλλά με πολύ ψηλή περίφραξη να τον πηγαίνω να ξελυσάει τον γκρινιάρη!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Γεννήθηκα νευριασμένος, έχετε πρόβλημα?!??

[video=youtube;ibgLgj6bXXE]http://www.youtube.com/watch?v=ibgLgj6bXXE&feature=youtu.be[/video]

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ω ρε γκρίνια!!!!!!

αχαχαχαχχαχααχχαχααχ πέθανα στα γέλια! άσε που τινάχτηκε η Μαίρα από τον καναπέ και έψαχνε να βρει ποιος αλυχτάει!!!!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

Μυρτώ μας αναστάτωσες με το βίντεό σου!!!!
Όλη η αγέλη πετάχτηκε στοην αυλή να απαντήσει στα γαυγίσματα που ακούστηκαν!! Ο Prince έτρεχε γύρω γύρω γαυγίζοντας, ο Νόρρις έτρεξε κι αυτός να γαυγίσει αλλά αφού δεν έβρισκε τίποτα, απλά συνέχισε να τρέχει πίσω από τον Prince χωρίς να γαυγίζει όμως.
Η Λάρα κατάλαβε σύντομα ότι ο ήχος έρχεται από το laptop και έπιασε ψιλή κουβέντα με τον Τζιμάκο σου, του απαντούσε με τα ίδια μουγκρητά χαχαχαχαχαχχαχαχχα

Να`σαι καλά, μας διασκέδασες βραδιάτικα, θα τράβαγα βίντεο "reaction to this video" :p αλλά το κινητό μου αποδήμισε εις κύριον και έχω μια μπακατέλα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Ρε Κυβέλη μου και εμένα αν με ξυπνήσεις με μια κάμερα μέσα στη μούρη μου τσαντίλας θα είμαι!:mad:
:)
χαχα ναι δίκιο έχεις αλλά δεν κοιμότανε...γκρίνιαζε και πριν με μια μικρή παύση που φαίνεται σαν να κοιμάται και έτσι πήρα την κάμερα :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ο Τζιμάκος γεννήθηκε τσαντίλας και σε όποιον αρέσει! :D

Βιντεάκι με τον βασιλιά ένα ώρα φαγητού θέλω να δω :D

Τέλειος είναι Μυρτω!!! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Βιντεάκι με τον βασιλιά ένα ώρα φαγητού θέλω να δω :D
Όταν θα βγει κάμερα που να τραβάει με την ταχύτητα του φωτός θα τον κινηματογραφήσω!!!!

Που να δειπτε τι έκανε ο ίδιος όταν άκουσε την γκρίνια του στο βίντεο!!! Έγινε ακόμη πιο έξαλλος! :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν ξερω τι λέτε για την γκρινια του, αλλα όλα τα λεφτά ειναι το φινάλε.... όπως πεφτει κάτω!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Πολύ ωραίος είναι μου αρέσει που στο τέλος ξαναπεφτει για νάνι.
Είναι καί τά δύο κουκλια,νά τά χαίρεσαι.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Πολύ ωραίος είναι μου αρέσει που στο τέλος ξαναπεφτει για νάνι.
Είναι καί τά δύο κουκλια,νά τά χαίρεσαι.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Ευχαριστώ πολύ! Έχω και τρίτο ! :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
χαχαχαχαχα.....βρε Μυρτώ τι βιντεάκι φοβερό είναι αυτό? Τζίμης ο γκρινιάρης με ένα εντυπωσιακό φινάλε!
Ο ρόκυ ακόμα τον ψάχνει που άκουσε την...κουβεντούλα του,και του απάντησε με ένα γάβγισμα!!!!:D
Εχει ομορφύνει πολύ και φαίνεται η φροντίδα και η αγάπη που του δίνεις!!! Αν και εδώ είναι.....γκρινιαρούλης είναι οπως πάντα ένας γλύκας!!!
*agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn