Προφανως οι εμπειριες που ειχε ο μικρος οσο ζουσε στο δρομο ειναι πολυ κακες... με τον καιρο θα νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια και θα ελαττωνονται αυτες οι αντιδρασεις. Μπραβο Μυρτω για την επιμονη και υπομονη σου!Το φίμωτρο στις βόλτες δεν το αποφύγαμε γιατί συνεχίζει την έχθρα προς τους γέρους..
Αυτό είναι γεγονός! Το βλέπω και γω στον δικόμου,που στην αρχή ήταν αγρίμι γιατί προφανώς δεν ξέραμε τι εμπειρίες είχε περάσει! Οσο περνούσε ο καιρός,και μέχρι σήμερα ένιωσε ασφάλεια κοντά μας.Με τη κατάλληλη εκπαίδευση,και επιμονή δική μας έχει γίνει άλλος σκύλος! Μειώθηκαν αισθητά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε στην αρχή!Προφανως οι εμπειριες που ειχε ο μικρος οσο ζουσε στο δρομο ειναι πολυ κακες... με τον καιρο θα νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια και θα ελαττωνονται αυτες οι αντιδρασεις. Μπραβο Μυρτω για την επιμονη και υπομονη σου!
χαχα ναι δίκιο έχεις αλλά δεν κοιμότανε...γκρίνιαζε και πριν με μια μικρή παύση που φαίνεται σαν να κοιμάται και έτσι πήρα την κάμεραΡε Κυβέλη μου και εμένα αν με ξυπνήσεις με μια κάμερα μέσα στη μούρη μου τσαντίλας θα είμαι!
Όταν θα βγει κάμερα που να τραβάει με την ταχύτητα του φωτός θα τον κινηματογραφήσω!!!!Βιντεάκι με τον βασιλιά ένα ώρα φαγητού θέλω να δω
Ευχαριστώ πολύ! Έχω και τρίτο !Πολύ ωραίος είναι μου αρέσει που στο τέλος ξαναπεφτει για νάνι.
Είναι καί τά δύο κουκλια,νά τά χαίρεσαι.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2