Νέος και άσχετος

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Γειά σας και απο εμάς.Είμαστε απο τους κουνημενους της προηγουμενης Κυριακής.Δεν ειχα ποτέ σκυλο και ουτε σκοπευα να αποκτησω, για ενα και μονο λογο : δενομαι πολυ συναισθηματικα και το κοστος της απωλειας ενος ζωου ειναι πολυ μεγαλο για μενα.Ελα ομως που αντι να παρουμε σκυλο μας υοθετησε αυτος!!!! Ετσι για να ανταποκριθουμε στις αναγκες της 1 χρονο τωρα διαβαζουμε,ρωταμε,παρατηρουμε μεχρι και στο Dogforum εγγραφηκαμε :D
Το ασχετος εχει να κανει με τα των υπολογιστων, γι'αυτο ζηταω να μη με κραξετε αν κανω κατι λαθος.Οσον αφορα την εικονα της υπογραφης (αν βγει) επειδη εχει τη λεξη Γ..... πειτε μου αν υπαρχει προβλημα. :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
kotsidas said:
Γειά σας και απο εμάς.Είμαστε απο τους κουνημενους της προηγουμενης Κυριακής.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

μεχρι και στο Dogforum εγγραφηκαμε
αχαχαχαχαχαχαααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (και είναι άκρως εθιστικό υπ' όψιν...)

Καλώς ήρθατε :D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Ευχαριστουμε.Απο υλικες ζημιες ψιλοπραγματα για την ενταση του κουνηματος.Ψυχολογικα ομως............
Η Λαρα ηταν μονη της (ειμαστε σε βαπτιση) και επιστρεφοντας την βρηκα κατατρομαγμενη ,ειχε κανει εμετο και ειχε κατουριστει.Συν οτι της κοπηκε το αιμα της περιοδου για μια μερα.Δεν την αδικω.Οποιος και να ηταν στη θεση της και να ακουγε τα πραγματα μεσα στο σπιτι - πανω και διπλα - (ισογειο-ημιυπογειο) να πεφτουν και να σπανε + τη σειρηνα να ουρλιαζει το ιδιο θα παθαινε

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Α, και κατι αλλο.Εχω μεταφρασει στα ελληνικα (με τόνους) το free on line βιβλιο του Gal Ziv "The Puppy Well Being Training System" απο τη σελιδα clickertrainusa.com .Μπορει να μου πει καποιος διαχειριστης, πως μπορει να ειναι διαθεσιμο στο φορουμ για αναγνωση, διορθωση, σχολιασμο γιατι πιστευω οτι ειναι βοηθεια για καποιο νεο ιδιοκτητη κουταβιου.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Καλώς ήρθες κι από μας... :D :D :D

Το ασχετος εχει να κανει με τα των υπολογιστων, γι'αυτο ζηταω να μη με κραξετε αν κανω κατι λαθος.
Όσο γι αυτό μια χαρά σε βλέπω...Εγώ που ξέρω από υπολογιστές ακόμα δεν έχω καταφέρει να βάλω εικόνα στην υπογραφή :oops: :lol: :lol: :lol:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Επειδη τριπλο quote μου πεφτει βαρυ εχουμε:
1.Για dali
μην παραμυθιαζεσαι στην αλλη γραμη του τηλεφωνου ηταν φιλος που εχει εταιρια σχετικη με υπολογιστες.Αυτος εφτιαξε τη φωτο της Λαρας απο 1,19 ΜΒ οπως ειναι γιατι εγω ειχα βγαλει μια μουτζουρα, και μου ειπε για την υπογραφη.

2.Για EVI.T
ευτυχως τιποτα σημαντικο εκτος βεβαια απο ψιλες εξωτερικες ρωγμες τις οποιες παρακολουθουμε γιατι οι ατιμες καθε μερα μεγαλωνουν.Παλι καλα γιατι η ενταση ηταν απιστευτη.Να φανταστεις η διπλοκλειδωμενη εξωτερικη σιδερενεια πορτα του κηπου (2m υψος) βρεθηκε ανοικτη.Τοσο μεγαλη ηταν η παραμορφωση (κινηση) στις τσιμεντενιες κωλονες που στηριζεται.

3.Για ΜΑΝΟΥ
Αν ηρθε και διαβασες την απαντηση τι προτεινεις απο τα 4.

Σας ευχαριστουμε ολους για την υποδοχη

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν