Νέος κάτοχος και φοβισμένο σκυλί

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Νομιζω ειναι θεμα ωρων να ενδωσει η μαμα!
Κουκλιτσα η μικρη να την χαιρεστε.!

• Like
Reactions: JohnM

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Να ένα καλοζωισμένο και χαρούμενο κορίτσι... :) Καλή χρονιά και σε σας!! Πώς πάει η ζωή με το τρελοκόριτσο;;

• Like
Reactions: JohnM

JohnM

Active Member
6 Ιουλίου 2016
41
188
Κάθε μέρα και καλύτερη! Νομίζω ότι τους τελευταίους 1-2 μήνες της έχει ξεφύγει οριστικά η κατάθλιψη και έχει αρχίσει να εκδηλώνει τον πραγματικό της εαυτό.

Είναι πολύ παιχνιδιάρα και θέλει συνέχεια χάδια. +ότι έχει αρχίσει να κάνει και μικρές σκανταλιές (μου παίρνει πράγματα όπως π.χ. παπούτσια και πηγαίνει και τα κρύβει ή καλύτερα νομίζει ότι τα κρύβει στην αυλή :p ).

Καλά το ότι πλέον μένει την περισσότερη μέρα μέσα στο σπίτι είναι περιττό να το προσθέσω. :p

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
38
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Καλημέρα και Καλή Χρονιά, υπεροχές οι φωτογραφίες σου και χαίρομαι απίστευτα για την τύχη σας. Η μικρή φαίνεται απίστευτα χαρούμενη μαζί σας. Να δεις που σε κάνα 2 μήνες ακόμα η μητέρα σου αγκαλιά μαζί της θα κοιμάται στο τέλος.. Η δικία μου μαμα γρινιαζε για κάθε αδέσποτο σκυλάκι κουβαλούσα εγώ ή ο πατέρας μου στο σπίτι αλλά μετά από λίγο καιρό δεν τα άφηνε από την αγκαλιά της.

• Like
Reactions: ioanna a and JohnM

JohnM

Active Member
6 Ιουλίου 2016
41
188
Καλημέρα και Καλή Χρονιά, υπεροχές οι φωτογραφίες σου και χαίρομαι απίστευτα για την τύχη σας. Η μικρή φαίνεται απίστευτα χαρούμενη μαζί σας. Να δεις που σε κάνα 2 μήνες ακόμα η μητέρα σου αγκαλιά μαζί της θα κοιμάται στο τέλος.. Η δικία μου μαμα γρινιαζε για κάθε αδέσποτο σκυλάκι κουβαλούσα εγώ ή ο πατέρας μου στο σπίτι αλλά μετά από λίγο καιρό δεν τα άφηνε από την αγκαλιά της.
χαχαχα ναι, εδώ εμένα με παίρνει να γυρίσω όταν την έχω βόλτα μήπως και κρυώνει η Λούνα να τη βάλουμε μεσα να κοιμηθεί :p

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Πεθαίνωωωω:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
H μικρή έχει πανέμορφο χειμερινό τρίχωμα, φούντωσε θεαματικά.

• Like
Reactions: Nandy

Iguanna

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2016
73
88
43
Αχ τι γλυκό μωρό είναι αυτό; Μπράβο σας, καλή χρονιά να έχετε με υγεία και μόνο χαρά!