Νέος κάτοχος Λαμπραντόρ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εάν είναι καθαρόαιμο πρέπει να πάρεις και pedigree .
Θα ρωτήσεις το εκτροφείο στη Ρουμανία τι τροφή του έδιναν, εγώ στον δικο μου έδινα royal canin junior για labradors.
Για βράβευση μπορείς να του δίνεις και την ίδια την ξηρά , ειδικά σε food driven σκύλους όπως τα labs. Η εκπαιδευση αρχίζει από την πρώτη μέρα που μπαίνει ο σκύλος σπίτι. Πάντα ήρεμα και αποφασιστικά του δείχνεις τα όρια που υπάρχουν. Δεν το ζορίζεις ποτε όσο είναι κουτάβι. εκπαίδευση βασικής υπακοής αρχίζει γύρω στους 6-7 μήνες, καλύτερα να μιλήσεις με εκπαιδευτη για αυτό.
Είσαι σίγουρος ότι το παίρνεις από εκτροφείο και όχι από puppy mills;

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Γεια σας παιδιά και εγώ αγόρασα ένα κουτάβι Λαμπραντόρ Ρετριεβερ κοριτσάκι από Ρουμανία το περιμένω όμως. Επειδή δεν γνωρίζω τι τροφή του έδιναν τι είναι καλό να του δώσω; Ως παιχνιδάκι είναι καλό κάποιο κόκκαλο ή κάτι άλλο; Για βράβευση τι μου προτείνεται; Και τελευταίο από πόσον ημερών και μετά αρχίζει η εκπαίδευση τους;(είναι περίπου 50 ημερών και μου είπαν καθαρόαιμο) Σας ευχαριστώ
καλημερα Δημητρη.....οταν λες αγορασες απο ρουμανια τι εννοεις?σου ειπαν οτι ειναι καθαροαιμο?ποιος σου το ειπε?το εχεις εξακριβωσει?γιατι οχι απο ελληνικο εκτροφειο?σε ρωταω απλα γιατι δεν καταλαβαινω απο που θα παρεις το σκυλο....

14 Φεβρουαρίου 2012
5
0
35
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλημέρα, Είναι σίγουρο για την ράτσα του καθώς ο εκπαιδευτής που το παράγγειλα είναι οικογενειακός φίλος αλλά δεν θέλω να του κάνω πολλές ερωτήσεις τον άνθρωπο μην τον πρήξω.... Ωστόσο αυτός έχει πάρει πολλά κουτάβια από εκεί.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
Εχω ανεβασει βιντεο μετραει τριπλα . Αντε τραβατε και ας κλαιω , αλλο που δεν θελω. Να και μερικες ακομα

πανέμορφη!! να σου ζήσει!!!
μια μικρή συμβουλή και από μένα
αν και τα πιο σημαντικά τα έχουν καλύψει οι άλλοι...
μην της δώσεις ποτε αυτό το πανέμορφο παιχνίδι χωρίς αν την επιβλέπεις...
τα κουτάβια έχουν την τάση να μασουλάνε και να καταπίνουνε πράγματα
και αυτό το σκοινάκι που κρέμεται η μπαλίτσα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

lamb-angelo

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2012
106
99
40
κορυδαλλος
Καλημέρα, Είναι σίγουρο για την ράτσα του καθώς ο εκπαιδευτής που το παράγγειλα είναι οικογενειακός φίλος αλλά δεν θέλω να του κάνω πολλές ερωτήσεις τον άνθρωπο μην τον πρήξω.... Ωστόσο αυτός έχει πάρει πολλά κουτάβια από εκεί.
χωρις να θελω να στο παιξω εξυπνος και να σε προσβαλω εισαι λαθος....φυσικα και να τον πρηξεις....δεν θα παρεις σακι με πατατες...θα παρεις ενα σκυλο που θα τον εχεις κοντα σου για το υπολοιπο της ζωης του.....διαβασε το παραπανω λινκ που σου εδωσε ο φιλος για τα puppy mills γιατι μαλλον απο εκει θα ερθει ο σκυλος σου....και αν καταλαβεις τι παιζει εκει μεσα καλυτερα να ακυρωσεις την παραγκελεια και να ψαξεις εκτροφεα.....ας ειναι ο εκπαιδευτης και αδερφος σου...δεν θελω να σε προσβαλω απλα να σε βοηθησω να μην την πατησεις...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Γεια σας παιδιά και εγώ αγόρασα ένα κουτάβι Λαμπραντόρ Ρετριεβερ κοριτσάκι από Ρουμανία το περιμένω όμως. Επειδή δεν γνωρίζω τι τροφή του έδιναν τι είναι καλό να του δώσω; Ως παιχνιδάκι είναι καλό κάποιο κόκκαλο ή κάτι άλλο; Για βράβευση τι μου προτείνεται; Και τελευταίο από πόσον ημερών και μετά αρχίζει η εκπαίδευση τους;(είναι περίπου 50 ημερών και μου είπαν καθαρόαιμο) Σας ευχαριστώ
Και ποσα εδωσες φιλε μου για το κουταβι, ετσι για να χουμε ν' ασχολουμαστε;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ρε σεις , σορυ κι ολας, ας παει το παιδι να συστηθεί να φτιάξει το θεμα του, και το συζητάμε εκει

εδώ ειναι για να μας βάζει ο μάνος τα βίντεο της ζωής:p

MANOSF

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
47
0
ρε σεις , σορυ κι ολας, ας παει το παιδι να συστηθεί να φτιάξει το θεμα του, και το συζητάμε εκει

εδώ ειναι για να μας βάζει ο μάνος τα βίντεο της ζωής:p
,

Χαχχαχχα ναι εδω ειναι το σηριαλ Η ζωη με την Ζωη.

MANOSF

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
47
0
πανέμορφη!! να σου ζήσει!!!
μια μικρή συμβουλή και από μένα
αν και τα πιο σημαντικά τα έχουν καλύψει οι άλλοι...
μην της δώσεις ποτε αυτό το πανέμορφο παιχνίδι χωρίς αν την επιβλέπεις...
τα κουτάβια έχουν την τάση να μασουλάνε και να καταπίνουνε πράγματα
και αυτό το σκοινάκι που κρέμεται η μπαλίτσα μπορεί να αποβεί μοιραίο.
To διέλυσε αυτό 2 μερες αντεξε. Την προσεχω παντα οταν της δινω παιχνιδι.

14 Φεβρουαρίου 2012
5
0
35
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
παιδιά πλήρωσα 300 ευρώ μαζί με τα χαρτιά πιστοποίησης καθαρόαιμο και τα 2 εμβόλια το σκυλί μας είπαν θα το πάρουμε μόλις είναι έτοιμο μετά τις 45 μέρες. Ο άνθρωπος που το παίρνω είναι εμπιστοσύνης ήμουνα μπροστά όταν το παράγγειλε και όταν του έστειλαν την απάντηση ούτε ευρώ δεν θέλει να πάρει από εμένα.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
παιδιά πλήρωσα 300 ευρώ μαζί με τα χαρτιά πιστοποίησης καθαρόαιμο και τα 2 εμβόλια το σκυλί μας είπαν θα το πάρουμε μόλις είναι έτοιμο μετά τις 45 μέρες. Ο άνθρωπος που το παίρνω είναι εμπιστοσύνης ήμουνα μπροστά όταν το παράγγειλε και όταν του έστειλαν την απάντηση ούτε ευρώ δεν θέλει να πάρει από εμένα.
Ε αφου ησουν μπροστα οταν το παρηγγειλε ολα καλα....

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
σορυ αλλα αυτα ειναι τριχες κατσαρες. σ αυτα τα θεματα ανθρωπος εμπιστοσυνης κλπ απλα δεν υφισταται. Τα κουταβια ερχονται απο puppy mills κι απλα κανε την προσευχη σου, το δικο σου να ναι υγειες.

σημερα ημουν σε ταβερνακι , κι ενας κυριος ελεγε για φιλο του που φερνει κουταβια και τα δινει στα μαγαζια. Φυσικα και δεν ειναι απο εκτροφεια.. ασε που τα φερνει με κανα 80αρι το καθενα. και μετα στα μαγαζια τα πουλανε 500 κ 700 ευρω...

Γιατι δε χωριζετε τα θεματα να μη χαλαμε το τοπικ της Ζωης?? Κουκλαρα η κορη σου!!!

υγ. απο το τηλ παραγγελνουμε υπολογιστες, κινητα, κανα διακοσμητικο... οχι σκυλο