Νέος ιδιοκτήτης κουταβιού!!

Dimitra7

Member
26 Ιανουαρίου 2011
5
0
Παιδιά γεια σε όλους!Μόλις αποκτήσαμε ένα κουτάβι γιορκσαιρ!! Οποιαδήποτε συμβουλή θα μας είναι χρήσιμη!!ευχαριστώ!!!:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απλά έχω πολύ άγχος να τα κάνω όλα τέλεια :))))
Δε θα τα κανεις,αλλα αυτο ειναι το καλυτερο!;)
Σε βαζει σε διαδικασια να σκεφτεσαι,να δοκιμαζεις και...να δενεσαι με το σκυλο σου.:)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Με το καλό να τη δεχθείς...!Ελπίζω να έχεις ενημερωθεί αρκετά πριν την αποκτήσεις και να μην είναι απο πετ σόπ ή απο ιδιώτη ε..:)

Dimitra7

Member
26 Ιανουαρίου 2011
5
0
Κάποιοι φίλοι μου την έδωσαν!!!έχω διαβάσει πάρα πολλά!!Είναι μία κούκλα αλλά φοβάται ακόμα.. :( Μόλις ηρεμήσει λίγο θα τη βγάλω φωτό να τη δείτε :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλώς όρισες κι εσύ και το κουτάβι σου...!! Να τη χαίρεσαι και να την προσέχεις!
Άστο το κουτάβι σου να ηρεμίσει και να συνηθίσει το νέο του χώρο και μην του πέσετε όλοι κατά πάνω συγγενείς και φίλοι, γιατί όσο κι αν έχετε καλές προθέσεις το μικρούλι θα τρομοκρατηθεί... Κρεβατάκι, μπολάκια, καλή τροφή (την οποία θα εναλλάξεις σταδιακά με τη αυτή που έτρωγε μέχρι τώρα μη το κόψει η διάρροια!), παιχνιδάκια για μασούλιμα και φυσικά πάνες! Μην το αφήσεις να σουλατσάρει σε όλο το σπίτι γιατί είναι σίγουρο ότι του φαίνεται αχανές και θα το τρομάξει. δι'άλεξε του ένα χώρο που θα κοιμάται καιθα τρώει και φυσικά που θα κάνει την ανάγκη του. Σταθερό πρόγραμμα σε όλα και πάνω από όλα ένα κτηνίατρο!! Καλή αρχή και καλά κουράγια... :)
Οπωσδήποτε φωτογραφίες....!!! :)

Πολύ χαίρομαι που τα Yorkies αυξάνονται και πληθύνονται....!! :D

Dimitra7

Member
26 Ιανουαρίου 2011
5
0
Chrysoula ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές!!!!!
Προσπαθώ να βάλω φωτογραφία αλλά δεν ξέρω αν πετύχει :( Το όνομα της είναι Tinky!!