Ναι το ξερω αλλα εγιναν καποια περιστατικα οποτε παρελαβα ποιο νωρις..Προβληματα υγειας ελπιζω να μην βγαλουμε..Σ ευχαριστω για την προθυμια,,δεν χρειαζετε..Πολυ μικρο το πηρες.
Κανονικά κατω απο 60 ημερων δεν πρεπει -και βασει νομου- να φευγει το κουταβι απο τη μανα του.
Μπορει να εχει προβληματα υγιειας και συμπεριφοράς.
Πες στον ιδιωτη να αλλάξει χομπυ ή αν θες δως μου ενα email/τηλ να του το πω εγω με τον δικο μου, μοναδικο, διακριτικο τροπο.
Να σου ζησει.
Kι ομως χρειαζεται αλλα τι να λεμε τωρα. Μην σε ξενερωσω μεσα στη χαρα σου.Ναι το ξερω αλλα εγιναν καποια περιστατικα οποτε παρελαβα ποιο νωρις..Προβληματα υγειας ελπιζω να μην βγαλουμε..Σ ευχαριστω για την προυθμια,,δεν χρειαζετε..
2014 ακυκλοφορητοKι ομως χρειαζεται αλλα τι να λεμε τωρα. Μην σε ξενερωσω μεσα στη χαρα σου.
Και παλι καλοριζικο και καλοταξιδο. Τι μοντελο ειναι;
Τωρα μας λες οτι τελικα πηρες απο ιδιωτη και 30 ημερων κιολας?Το σκυλι ακυρωθηκε χθες βραδι διοτι μου τηλεφωνησαν απο κοντινη περιοχη για μια αγγελια που ζητουσα κουταβι και χαριζουν 7μηνο καθαροαιμο χασκι με ολα τα χαρτια λογο αναχωρησης στο εξωτερικο...Μου ειπαν απλα οτι πρεπει να δηλωσω το τσιπακι στο ονομα μου η κατι τετοιο τελοσπαντων..Θα τα μαθω σημερα απο κοντα..Παρακαλω τον admin να κλειδωσει η να διαγραψει το thread..Καλημερα
Ζητησα υποδειξεις??Που κολλαει αυτο που μ λες?Η επιλογη ειναι καθαρα δικη μου και δεν νομιζω να πεφτει λογο σε κανεναν απο κει και περα..Ανοιξα το thread για να βαλω τις φωτος απ το κουταβι..Οχι για να μου κανει ο καθε καλοθελητης μαθηματα ηθικης..Εσυ θα μας τρελανεις τελειως!!! Στις 3-2-2012 εγραφες αυτο το μηνυμα:
Το σκυλι ακυρωθηκε χθες βραδι διοτι μου τηλεφωνησαν απο κοντινη περιοχη για μια αγγελια που ζητουσα κουταβι και χαριζουν 7μηνο καθαροαιμο χασκι με ολα τα χαρτια λογο αναχωρησης στο εξωτερικο...Μου ειπαν απλα οτι πρεπει να δηλωσω το τσιπακι στο ονομα μου η κατι τετοιο τελοσπαντων..Θα τα μαθω σημερα απο κοντα..Παρακαλω τον admin να κλειδωσει η να διαγραψει το thread..Καλημερα "
Τωρα μας λες οτι τελικα πηρες απο ιδιωτη και 30 ημερων κιολας?
Τι να πω ....... απλα Καλη Τυχη!