Νέος επίδοξος ιδιοκτήτης Bull Terrier.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Δεν τους ξέρω προσωπικά, απλά πήρα τηλέφωνο και όταν ρώτησα τί εξετάσεις έχουν κάνει τα σκυλιά μου είπαν όλα αυτά του ανέφερες.
Βρεεεεε κοριτσάκι μου, έχουμε ακούσει τόσες μπούρδες εδώ μέσα, λες να πιστέψουμε πως πηρες τηλέφωνο τον αμόρφωτο κακομοίρη που ζευγαρωνει τη σκύλα του ασταμάτητα για να " βγαλει κανενα φραγκο" και σου ανέφερε όλες αυτές τις εξετάσεις; Ουτε καν φαντάζεται πως υπάρχουν αυτές οι εξετάσεις. Άσε που αν κάνεις εξετάσεις και έξοδα γέννας 500 ευρώ και 600, δύσκολα πουλάς το κουτάβι 150... σε κάποιον που δεν ξέρεις αλλα " σου φάνηκε " γλυκουλης", "καλούλης", "βλακούλης", γιατί ΘΕΣ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ τα κουτάβια σου, να πάνε σε σωστά σπίτια και σε σωστές οικογένειες.

Άσε μας κουκλίτσα μου.

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Καλά συγκρίνεις το λάπτοπ με τον σκύλο?!!! Ο σκύλος θα είναι ο καλύτερός σου φίλος και να'ναι καλά θα είναι μαζί σου για πολλά χρόνια. Υπερβολικό είναι να δίνεις 1000 ευρώ για λάπτοπ, όχι για σκύλο!
+1

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τι λογικη ειναι αυτη ρε παιδια ?Αν συγκρινεται λαπτοπς,κινητα & οτι αλλο υπαρχει με τον σκυλο,τοτε δεν θελετε σκυλο,θελετε πρωτα ολα τα παραπανω και με οσα χρηματα σας απομεινουν να παρετε και εναν σκυλο για να παιζετε μαζι του οταν το λαπτοπ δεν εχει μπαταρια!

Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να μαζεψω(οπως και κανω) χρηματα(οσο καιρο μου παρει) για να παρω εναν σκυλο ετσι οπως τον ονειρευομαι,και ας γυρναω με κινητο των 20 ευρω!

p.s. Ιδιωτες να κανουν εξετασεις ματιων,δυσπλασιας κτλ,και να πουλανε τα σκυλια τους 200-300 ευρω δεν υπαρχουν !

varg

Member
22 Σεπτεμβρίου 2013
8
0
εντάξει... σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά κανείς δεν βοηθάει παρά μόνο ο καθένας σας λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Τον λόγο που δεν θέλω από pet shop που τα φέρνει από το εξωτερικό τον ανέπτιξα στο 1ο μου ποστ και είναι καθαρά προσωπική άποψη. Όσο για τον φίλο που μου είπε τι διαφορά θα είχε ένας ιδιώτης... έχω απλά να του πω το εξής.

Θέλω να βρω έναν άνθρωπο που θα έχει το bull terrier στο σπίτι του. Να πάω από εκεί... να δω τους γονείς σε τι κατάσταση μεγαλώνουν και ανάλογα θα αποφασίσω. π.χ αν δω πως έχει ένα παρατημένο bull terrier κάπου σε κάποιο χωράφι.. κλειδωμένο σε ένα κλουβί τότε προφανώς θα τον φτύσω και θα φύγω!

Σε αντίθεση υπάρχουν τόσα παιδιά εδώ μέσα που δείχνουν να αγαπάνε πολύ τα σκυλάκια τους. Δεν με νοιάζει από που το αγόρασαν αυτοί, μου αρκεί που τα αγαπάνε. Εάν λοιπόν ένας από τους φίλους αυτούς τύχαινε να έχει κουτάβια την παρούσα στιγμή τότε πιθανόν να ήθελε να μου πουλήσει ένα. Ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που άνοιξα το ποστ.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Τον λόγο που δεν θέλω από pet shop που τα φέρνει από το εξωτερικό τον ανέπτιξα στο 1ο μου ποστ και είναι καθαρά προσωπική άποψη. Όσο για τον φίλο που μου είπε τι διαφορά θα είχε ένας ιδιώτης... έχω απλά να του πω το εξής.

Θέλω να βρω έναν άνθρωπο που θα έχει το bull terrier στο σπίτι του. Να πάω από εκεί... να δω τους γονείς σε τι κατάσταση μεγαλώνουν και ανάλογα θα αποφασίσω. π.χ αν δω πως έχει ένα παρατημένο bull terrier κάπου σε κάποιο χωράφι.. κλειδωμένο σε ένα κλουβί τότε προφανώς θα τον φτύσω και θα φύγω!
Πως θα μπορεις να γνωριζεις αν οι γονεις του κουταβιου που θελεις να αποκτησεις δεν θα ειναι και οι ιδιοι απο pet shop ? Δεν κατακρινω το ποσο που θες να διαθεσεις(αλλωστε δεν το ξερω :p )για σκυλο,αλλα αν καποιος εχει καθαροαιμο(εστω και ιδιωτης) δεν νομιζω να δωσει τα κουταβια του σε χαμηλη τιμη.

Τωρα οσον αφορα το τελευταιο κομματι του ποστ σου,μακαρι να βρεις καποιον απο εδω μεσα και να σε βοηθησει.

Παντα φιλικα :>

Last edited:

varg

Member
22 Σεπτεμβρίου 2013
8
0
Φίλε Beyond Wonderland...

Είτε εγώ δεν σου δίνω να καταλάβεις... είτε εσύ έχεις κολλήσει στο "έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα"!

Ξαναλέω λοιπόν:
Εάν ένα δίποδο ζώο που πλήρωσε και έσωσε ένα τετράποδο από συνθήκες σαν και αυτές: http://www.pawplacement.org/van_upload/UP0000001925.png
τότε του αξίζει ένα μπράβο... και πιθανολογώ πως δεν ήξερε για την εκμετάλλευση και την θηριωδία των puppy mills πριν αγοράσει το κουτάβι του.
Εάν βρω κάποιον ιδιοκτήτη που έχει δικό του bull terrier δεν έχω σκοπό να τον πείσω να μου το χαρίσει... ή να μου το πουλήσει για 10 ευρώ.

Εάν όλοι λειτουργούσαν συνειδητά και δεν αγόραζαν κουτάβια από pet shops ή από γνωστούς που τα φέρνουν από το εξωτερικό τότε πιστεύω πως τα puppy mills θα κλείνανε αργά ή γρήγορα...

Και στην τελική εσύ φίλε beyond Wonderland τι μου προτείνεις; Επειδή δεν θέλω να δώσω 1000 ευρώ... να πάρω ένα κουτάβι με 400 ευρώ από τα Σκόπια; γιατί βρήκα ένα τέτοιο...

Υ.Γ η εικόνα από το puppy mill που έβαλα προφανώς είναι πολύ light γιατί ακόμη είναι πρωί και δεν θέλω να σοκάρω... άλλωστε όλοι γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται.

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλωσήρθες!

Λυπάμαι αλλά δεν πιστεύω να βρεις κάποιον από δω μέσα που να σου δώσει κουτάβι bull terrier.

:) Καλες συζητήσεις να έχουμε

varg

Member
22 Σεπτεμβρίου 2013
8
0
ίσως η μοναδική ουσιαστική απάντηση στις ερωτήσεις μου...
ας ελπίζω πως θα βρω κάποιο κουταβάκι σε μια λογική τιμή από κάποιον που τα εκτρέφει... γιατί 1000 ευρώ δεν μπορώ να διαθέσω. :(

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@varg

Αρχικα,αποψη μου ειναι πως οποιος παιρνει απο πετ σοπ ή απο ανευθυνη γεννα ιδιωτη δεν πραττει σωστα.Μπορει να φαινεται οτι σωζεις ενα σκυλι απο θανατο ή κακομεταχειριση,απλα το μονο που εν τελει θα καταφερεις ειναι να "τροφοδοτησεις" με χρηματα τις επομενες γεννες.Στην ουσια σωζεις ενα κουταβι και καταδικαζεις δεκαδες αλλα.Οπως σωστα αναφερεις,οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν για τα mills κτλ,ετσι εν αγνοια τους βοηθουν αυτες τις επιχειρησεις.

Απο την μια πλευρα λες πως θα ελεγες μπραβο σε καποιον που σωζει ενα σκυλι απο τα puppy mills,απο την αλλη ομως ισχυριζεσαι πως πρεπει να εκλειψουν οι αγορες απο αυτες τις επιχειρησεις.Καταλαβαινω πως το εννοεις,απλα αποψη μου ειναι πως αυτα πρεπει να σταματησουν μια και καλη,αλλιως απλως θα συντηρειται η αεναη κακομεταχειριση των σκυλων.

Τελος,δεν εχω κατι να σου προτεινω,δεν θεωρω οτι εχω τετοιο επιπεδο γνωσεων για να προτεινω κατι.Αυτο που μπορω να σου πω ειναι το τι θα εκανα/κανω εγω,οτι ανεφερα και πιο πανω:

Θα προτιμουσα να αργησω να παρω σκυλο και να μαζεψω καποια χρηματα παραπανω για να παρω αυτον που πραγματικα ονειρευομαι(και οχι εναν που θα μοιαζει με την φυλη που θελω).Αν ημουν διατεθειμενος να δωσω 400 ευρω για να παρω κουταβι απο τα Σκοπια,θα εκανα υπομονη 6 μηνες ή οσο χρειαστει για να το παρω απο καπου αλλου(δεν ξερω και που εχει καλα bulls :p )

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω θα ελεγα διαβασε λιγο το προτυπο ψαξε λιγο να δεις ποια ειναι τς καλα εκτροφεια, ποιες γραμμες σου αρεσουν , ελα στη εκθεση του κοε τωρα τον οκτωβρη και ενημερωσου γενικα οτι αφορα τα μπουλ τερριε που αγαπας . Αφου θα εχεις μερικες γνωσεις στην διαθεση σου θα μπορεις να κρινεις εστω και ενα μικρο βαθμο καποια πραγματα . Και γνωμη μου ειναι αμα ειναι να παρεις σκυλο απο ιδιωτη χιλιες φορες καλυτερα να παρεις απο εκτροφειο στα σκοπια με την προυποθεση βεβαια οτι τα σκυλια εχουν κανει εξετασεις υγιειας κτλπ κτλπ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα