Καλησπέρα σε όλους!Με λένε Δημήτρη είμαι 16 ετών και ζω στην Ρόδο. Ενδιαφέρομαι για ένα σκυλάκι και έτσι έγινα μέλος εδώ. Είμαι άσχετος και συνεχώς ψάχνω πληροφορίες για τις διάφορες ράτσες και την ανατροφή τον τελευταίο καιρό .Η αγαπημένη μου είναι τα siberian huskys πανέμορφα και δυνατά. Έχω πολλές απορίες για την απόκτηση ενός..Στην Ρόδο έχει πάρα πολύ ζεστό κλήμα θα είναι ένα husky ευτυχισμένο? Έχω μεγάλο και άνετο σπίτι με κήπο 500τμ άρα από στέγασή θα είναι οκ και φροντίδα γιατί και εγώ και ο πατέρας μου αγαπάμε τα σκυλιά ι μάνα μου πάλι καθόλου( με τα μεγάλα σκυλιά δεν τα πάει καλά με κάνα chiouaoua grifon κ έτσι συμβιβάζετε άλλα δεν μου αρέσουν ) άλλα δεν είναι πρόβλημα θα στρώσει. Τωρα το άλλο πρόβλημα στην ροδο υπάρχει κανείς που να εκτρέφει husky? γιατί όπως έμαθα εδώ αλά και σε άλλα sites δεν είναι καλό να εμπιστεύεσαι απόλυτα τα petshops.Και επειδή δεν ειμαι και οικονομικά ανεξάρτητος πόσο μπορεί να κοστίζει ένα σκυλάκι από εκτροφείο? Όποιος μπορεί να μου λύσει τις απορίες θα ήμουν ευγνώμον tnx