Νέος απο Σαλόνικα !!

stavros10

Member
18 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Καλημερα σε ολους με λενε Σταυρο ειμαι 21 χρονον ψαχνομαι για σκυλακι αυτο τον καιρο κ απο οτι φενεται θα καταλιξο σε κανα ιμιαιμο μικρου μεγεθους δν ειχα ποτε σκυλο μεσα στο σπιτι παρολα αυτα αγαπω παρα πολυ τα σκυλια κ παντα ηθελα να εχω ενα σκυλο γτ πιστευο μπορω να του προσφερο ολα οσα χρειαζεται παντα ηθελα να ασχολιθω αυτα απο μενα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώς τον!

τα ημίαιμα είναι μιά καλή λύση
και μάλιστα μπορείς να πάρεις κάποιο για φιλοξενία και βλέπεις αν τελικά τα καταφέρνεις

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλώς τον!

τα ημίαιμα είναι μιά καλή λύση
και μάλιστα μπορείς να πάρεις κάποιο για φιλοξενία και βλέπεις αν τελικά τα καταφέρνεις
σωστοοοο!!!!
ειναι ενας παρα πολυ καλος τροπος να δοκιμασουν τον εαυτο τους οι νεοι ιδιοκτητες.. χωρις επιβαρυνση η πιεση τι θα απογινει ο σκυλος αν τελικα δεν..

επιβραβευω το ημιαιμο!!

stavros10

Member
18 Φεβρουαρίου 2011
8
0
γιωργο τιποτα κ θελω να μαθω πολλα! κοκονι ειμια σιγουρος οτι θα τα καταφερο!εχω φιλοξενισει σκυλακια απο φιλους αρκετες φορες!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Σταύρο. Ωραία επιλογή έκανες:) Άντε με το καλό! Κοκόνι θα είναι η αμέσως επόμενη επιλογή μου.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλωσηρθες Σταυρο
γενικα η αποκτηση σκυλου απαιτει απο εμας καποιες θυσιες. Κυριως θυσιες χρονου. Αν εισαι φοιτητης ισως δυσκολευτεις στην αρχη γιατι θα πρεπει να αλλαξεις αρκετα την ζωη σου. Δλδ θα πρεπει μετα το μαθημα/δουλεια να γυριζεις σπιτι για να ταιζεις και παες βολτα τον μικρο σου συντροφο κτλ. Δεν θελω να σε τρομαξω. Ναι μεν καποιες απο τις ελευθεριες μας κοβονται αλλα με μια καλη οργανωση υπαρχει χωρος στην ζωη μας και για σκυλο και για διασκεδαση.
Αν πας στις αγγελιες του φορουμ θα δεις πολλα μικροσωμα ημιαιμα που ψαχνουν σπιτι. Ισως θα ηταν καλυτερα να μην παρεις καποιο πολυ κουταβι αν δεν εχεις εμπειρια με σκυλους. Ενα μεγαλυτερο σκυλι θα ειναι πιο ευκολο να εκπαιδευτει στην τουαλετα (γιατι θα μπορει να κρατηθει και περισσοτερη ωρα). Πχ καποιο σκυλακι που να ειναι 8-10 μηνων.
Μπορεις επισης να φιλοξενησεις προσωρινα καποιο σκυλακι απο καποιο καταφυγιο για να δεις αν τελικα εισαι ετοιμος για μια τετοια δεσμευση.

Η ζωη με ενα σκυλο εχει τις δυσκολιες της αλλα πραγματικα οσοι δεν εχουν σκυλο δεν ξερουν τι χανουν

ΥΓ μετα ειδα οτι εχεις φιλοξενησει σκυλο αρα ξερεις τι να περιμενεις.
Ψηφιζω κοκονι με 1000 (ασε που εχουμε και στις αγγελιες 2-3 που ψαχνουν για σπιτι

stavros10

Member
18 Φεβρουαρίου 2011
8
0
απαιτει πολλες θυσιες μαρια ειναι το μονο σιγουρο αυτο!το θεμα με τον χρονο δν θα ασχολουμαι αποκλειστικα μονο εγω οταν λειπω ειναι εδω ο πατερας μου η ο αδερφος μου οι οπιοι το θελουν πολυ κ οι ιδιοι οποτε χρονος για τον σκυλο υπαρχει αμα μπορω κ βρω ενα ιμιαιμο ι ενα κοκονι απο καπου π θελει σχετικα λιγα λευτα να το αγορασεις εκει θα καταλιξο! το ψαχνο το θεμα με τον σκυλο ειδι 4 μινες !

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καιρός να καταλήξεις στο γλυκύτατο κοκονάκι:)ή σε κάποιο άλλο μικρόσωμο επίσης γλυκύτατο απο κάποιο καταφύγιο.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αν παρεις καποιο ημιαιμο εννοειται οτι δεν θα πληρωσεις κατι για την αποκτηση του.
Αν θελεις κοκονι μπορεις να κανεις αναζητηση στο φορουμ. Γραφεις Μακαριτης και θα βρεις το τηλεφωνο του σε διαφορες συζητησεις σχετικα με το κοκονι. Ο κυριος Μακαριτης κανει πραγματικα πολυ καλη δουλεια για την διασωση του κοκονιου και ειναι (αν δεν κανω λαθος) και ο μονος που τα εκτρεφει. Περισσοτερες λεπτομερειες θα σου πει το μελος kokoni

stavros10

Member
18 Φεβρουαρίου 2011
8
0
θελω να παρω ενα κουταβακι απο μικρο να το μαθω απο τιν αρχη. εγω λεω να παρω εβα τηλλ στον κυριο μακαριτη κ να δω τι θα γινει!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αν θές να βοηθήσεις στο θέμα "διάσωση κοκονιού" ένας λόγος παραπάνω να πάρεις κοκόνι
ψάχτα λίγο
συζήτα και με τον κύριο Στέλιο
και εδώ είμαστε πάλι