Νέος ΜΠΑΜΠΑΣ Γερμανικού Ποιμενικού γένους θηλυκού.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υποτίθεται ότι πρέπει να στο δώσει. Οι πετσοπάδες λένε "χαρτιά" ξεχνώντας επιλεκτικά το βασικότερο όλων - το pedigree. Δεν χάνεις τίποτα να το πάρεις (θα σου ζητήσει χρήματα βέβαια), αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι πλαστό.

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Αλλα 80ε!!:) ...
Σε ερωτησεις που εκανα σε ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους πετ σοπαδες του ηρακλειου τοσο ηθελαν....και το εννοω το σε ΟΛΟΥΣ :D

...οχι οτι θα επερνα απο ΠΕΤ αλλα ηθελα να δω και τι τρεχει στον τοπο μου μπας και ηταν διαφορετικα...μπα..

panosm

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2009
49
0
να σου ζησει η κουταβιτσα σου :)
πριν απο λιγο καιρο εγινα και εγω μπαμπας γερμανικου ποιμενικου θηλυκου!!!
με λιγο διαβασμα του φορουμ θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες σου :))
να την χαιρεσε !!!

akapellakhs

Member
24 Απριλίου 2009
10
0
38
Ηράκλειο Κρήτης
@Chloe

Στην αρχή που με ρώτησε, ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ χαρτιά? Τον ρώτησα ποια είναι η διαφορά? Και μου είπε για βιβλιάριο υγείας κ κάτι άλλο, το οποίο δεν θυμάμαι αν ήταν το pedigree, ίσως το είπε στα ελληνικά (χαρτιά γνησιότητας) αλλά δεν συγκράτησα όλα όσα είπε. Καθώς και η κύρια διαφορά ήταν ότι η Ρέα αντί 400 ευρώ θα την αγόραζα 550... Και λέω τώρα εγώ ο ΑΔΑΗΣ... Θα μου ζητήσει και άλλα 80-100-120?
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ CENT? ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ?(!!!!)
(που δεν θα μου ζητήσει δηλαδή γιατί του έκανε η μητέρα μου μια συζήτηση χθες βράδυ που ήμασταν μαζί στην δουλειά και του είπε και για αυτά τα χαρτιά, σαν απάντηση έλαβε διάφορα απ’ ότι κατάλαβα αλλά δεν μου είπε να της είπε τίποτα για έξτρα λεφτά...

Η Ρέα (όπως και ο κάθε σκύλος) έχει και μία εγγύηση 1 έτους για σωματικά προβλήματα κλπ... Κάπως έτσι δεν το λένε? (όπως πχ για δυσπλασία)
Τι γνωρίζουμε για αυτό?

@Gizmo

Απάντησα παραπάνω για αυτό χιχιχιχι!! Όλα τα έχω υπό έλεγχο.

@panosm

[FONT=&quot]Να σου ζήσει και εσένα Πάνο!!! Να τα χαιρόμαστε τα μωρά μας Πάνο!!!!!![/FONT]

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Μηχανικα ή ηλεκτρολογικα !!! :D:D
Αυτο το θεμα με τις εγγυησεις δεν στεκει ...
Πες μου εαν σου βγαλει προβλημα τι θα κανεις θα την πας πισω την Ρεα και θα του πεις να σου δωσει αλλο κουταβι;;
Γιατι να καλυψει τα ιατρικα εξοδα ξεχνα το...

Ξερω τι σου ειπε ή τι ειπε της μητερας σου.
"Στην Ουγγαρια υπαρχουν πιο αυστηρα μετρα για το Pedigree και πως τα χαρτια θα ερθουν σε κανα χρονο περιππου...κτλπ"

Ξερω οτι η γεννα δηλωνετε μεσα στις 30ημερες , ποσο αργει το pedigree δεν το ξερω.
Δεν καταλαβα κατι ειχες 2 επιλογες τιμης;;; 400 ή 550;;

Εαν εχεις σκοπο να του κανεις βασικη εκπαιδευση εχει εκπαιδευτες στο Ηρακλειο, για παραπανω π.χ φυλαξη ειδα εκπαιδευμενους μολοσσους απο εναν εκπαιδευτη στα Χανια και τα παιξα!!! Για εκπαιδευση για εκθεσεις κτλπ μην το ψαχνεις ,στο λεω απο τωρα, γιατι χωρις pedigree δεν πας πουθενα.Αυτα...

Last edited:

akapellakhs

Member
24 Απριλίου 2009
10
0
38
Ηράκλειο Κρήτης
Έχουμε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο λέει για εγγύηση κλπ. Θα πάω να μπουν και υπογραφές κλπ. (ένα αυτό)

Τα χαρτιά μου είπε πως θα έρθουν αλλά ίσως αργήσουν έως και χρόνο. (σωστός είσαι σε αυτό... Λες να μου το είπε «έτσι» και βασίζετε στο ότι θα το έχω ξεχάσει έως τότε? Γιατί χθες που μίλαγε η μάνα μου μαζί του στο τηλέφωνο της είπα να του πει πως το σκυλί όπως και να ‘χει το θέμα το θέλω και ΘΑ το πάω σε έκθεση μορφολογίας (σωστά το λέω?) καθώς θα πάω και τα χαρτιά της στον Κ.Ο.Ε. (σωστά τον λέω τον οργανισμό?) για μετάφραση και πιστοποίηση γνησιότητας (όπως και πραγματικά θα κάνω όταν έρθει η ώρα)
Φυσικά και όταν την πάω στον κριτή που θα την δει, και αυτό που ήθελα να αγοράσω αν μου πει πως δεν είναι εγώ θα εξακολουθώ να την αγαπάω το ίδιο και θα την κρατήσω και φυσικά θα γεράσει ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, απλά ρωτάω για το θέμα εγγύησης για να μάθω τι παίζει...
Η Ρέα μου είναι καταπληκτική και ο θεός ο ίδιος να μου την βγάλει το χειρότερο Γερμανικό Ποιμενικό εγώ θα την έχω και τότε όπως την έχω ΤΩΡΑ!

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Το συνφωνιτικο το χω ακουσει αλλα δεν ξερω την χρηση του.Το εαν στο ειπε "ετσι" δεν ξερω να σου πω την συνεχεια ! Ισως καποιος που εχει αγορασει απο πετ θα μπορουσε να σου απαντησει...
ΚΟΕ σωστα τον γραφεις .
Αυτο με τον κριτη δεν καταλαβα,πλεον ισχυει μονο το pedigree παλαιοτερα εκδιδονταν και ενα εγραφο (ΒΕΑ νομιζω) που πιστοποιουσε την γνησιοτητα του σκυλου...Οτι εγινε , εγινε μακαρι να σου βγουν τα πραγματα σωστα και να εχεις γνησιο pedigree και ολα να πανε καλα...
....αλλα εαν θες να την κατεβασεις σε εκθεσεις πρεπει να ψαχτεις απο τωρα για εκπαιδευτη.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Φυσικά και όταν την πάω στον κριτή που θα την δει, και αυτό που ήθελα να αγοράσω αν μου πει πως δεν είναι εγώ θα εξακολουθώ να την αγαπάω το ίδιο και θα την κρατήσω και φυσικά θα γεράσει ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, απλά ρωτάω για το θέμα εγγύησης για να μάθω τι παίζει...
Η Ρέα μου είναι καταπληκτική και ο θεός ο ίδιος να μου την βγάλει το χειρότερο Γερμανικό Ποιμενικό εγώ θα την έχω και τότε όπως την έχω ΤΩΡΑ!
Ε, τοτε τι τα'σκασες τα κατοστάρικα?? τις εγγυήσεις (χαρακτήρα και μορφολογίας) αγοράζεις οταν παιρνεις καθαρόαιμο, οχι το σκύλο. Σκύλο χωρίς εγγυήσεις παίρνεις και τζάμπα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul