Νέα τροφή proplan

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
13 μερες έκανε μετάβαση και από το βράδυ θα τρώει μόνο την καινούργια! η αλήθεια είναι ότι τον βλέπω πως πεινάει. σύμφωνα με τον πίνακα πρέπει να τρώει 70 γρ την ημέρα το χωρίζω σε 2 γεύματα αλλά βλέπω πως μετά βάζει τα πόδια του μέσα στο μπολ και το ξύνει αυτό το κάνει στο νερό όταν τελειώνει και θέλει και αλλο. δηλαδή πεινάει. να του βάζω περισσότερο? να το χωρίσω σε τρία γεύματα?
επίσης τα κακά του είναι ελάχιστα σε ποσότητα σε σχέση με αυτά που έκανε με την άλλη τροφή.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εμένα η Purina Pro Plan με βόλεψε πολύ και τελικά είναι η καλύτερη διότι είναι η μόνη με την οποία το Μουφ έχασε βάρος και επίσης του αρέσει πολύ και την τρώει και δε με πρήζει. Θεωρείται πάρα πολύ καλή στην Αμερική.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
την τρωει με ευχαριστηση και θελει και αλλο !!! βλεπω ηδη καποιες αλλαγες. πιστευω οτι τωρα που θα την τρωει σκετη χωρις την αλλη τα αποτελεσματα θα ειναι καθαρα. εχασε βαρος ? εμενα ειναι κανονικος στο βαρος του. αλλα τον βλεπω να πειναει και αισθανομαι ασχημα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αμ το Μουφ δεν ήταν ποτέ κανονικό στο βάρος του διότι τρώει τα πάντα με δώδεκα μασέλες και μετά ζητάει και επιδόρπιο. Μιλάμε για το σκύλο-θρύλο και φαγάνα που προχτές πέρασε όλο το βράδυ, ενώ έβλεπα τηλεόραση, έξω από το ψυγείο κοιτάζοντάς με παρακαλεστικά και ενίοτε γκρινιάζοντας να του το ανοίξω για να φάει τα πάντα. Τον έχω σε δίαιτα και πρέπει να χάσει το εναπομείναν ενάμισυ κιλό διότι συν τοις άλλοις έχει και ελαφρά δυσπλασία του ισχύου! Μη δίνεις σημασία στο σκύλο σου που κάνει ότι πεινάει διότι τα σκυλιά έχουν ταλέντο ηθοποιΐας ώστε να παρασύρουν τα χαϊβάνια τα αφεντικά τους (βλέπε Μουφ) να τα ταΐζουν μέχρι να σκάσουν.

Το Μουφ τρώει την Purina Pro Plan Weight Management, αλλά τρελλαίνεται επίσης και για κείνη που έχεις εσύ με το σολωμό. Για την ώρα όμως και μέχρι να χάσει βάρος θα τρώει τη διαιτητική.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το κοτοπουλο του εχω παρει. αλλα το επομενο θα ειναι σολωμος γιατι το ψαρι εχει καλες πολλεσ βιταμινες! και ο δικος μου για οσκαρ ηθοποιιας παει. τον λυπαμαι και του δινω μια φρυγανια...διαιτητικο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Πάλι καλά που καταφέρνεις και του δίνεις μόνο φρυγανιά. Διότι εγώ του αντιστέκομαι με νύχια και με δόντια. Π.χ. αυτή τη στιγμή βράζω ραδίκια και περιμένει να γίνουν ξαπλωμένος δίπλα στην κουζίνα που βράζει η χύτρα. Εννοείται ότι τα θέλει με λαδολέμονο...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χαχαχα!! οχι δεν του δινω... τα χριστουγεννα η μαμα μου τον λυποταν και του ειχε βρασει κοτοπουλο και του εδινε ως λιχουδια καθε μερα... μετα δεν ετρωγε την ξηρα και του ριχναμε ζωμο κοτοπουλο.με αποτελεσμα να την γλυφει και να την φτυνει. πεινασε 1-2 μερες και επεστρεψε στην ξηρα. δεν του δινω δλδ γτ μετα εγω θα βασανιζομαι και θα στεναχωριεμαι που δεν τρωει το θρεπτικο για αυτον.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μπα! Το Μουφ δεν πτοείται. Μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά ότι ό,τι μπαίνει στο μπωλ του εγώ δεν πρόκειται να το φάω, οπότε άμα του βάλω να φάει και πάω να φάω κι εγώ, τρώει λίγο από το μπωλ, το παρατάει, έρχεται και ζητιανεύει το δικό μου φορτικά μέχρι να πάρει κάτι. Άμα δει ότι το φαΐ τελείωσε και δεν έχει άλλο, πάει κατευθείαν στο μπωλ του και αποτελειώνει το δικό του είτε είναι ξηρά τροφή, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Μάλιστα το βολεύει η ξηρά διότι ξέρει ότι μόνον εκείνο την τρώει και όχι εγώ.

Last edited:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
καλα και εμετα ζητιανευει αλλα ακομα εχω αντοχη.δεν του δινω. και πλεον μυριζει οτι μαγειρευεται και τρελενεται και χοροπηδαει. γνωριζει ομως οτι δεν θα φαει,οποτε τα παραταει μετα απο λιγο

Hera-Vag

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2012
62
0
Ξέρει κανείς να μου πει αν πωλήτε χύμα η proplan?
Και αν είναι αυτή που έχει μεγάλο βάρος και έχει τριγωνικό σχήμα η νιφάδα της.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν πωλειται χυμα η Pro Plan.

Νομιζω επισης πως καμια κροκετα της δεν εχει τριγωνικο σχημα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog