Νέα μέλη...

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
καλη σας μερα και ενα μεγαλο μπραβο για το τοσο χρησιμο forum σας. Τις τελευταιες 10 μερες εχω την τυχη να εχω αποκτησει μια νεα φιλη, τη μαγια, ενα θηριο 1900 γραμμαριων, ειναι σχεδον τριων μηνων και μεχρι τωρα μας εχει δειξει εναν υπεροχο χαρακτηρα που ελπιζω να μην αλλαξει... σας ευχαριστω εκ των προτερων που μας δεχτηκατε στην συντροφια σας και ειμαι σιγουρος οτι οι συμβουλες σας θα ειναι πολυτιμες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλημερα και καλώς ηρθατε.....θα ευχηθω επισης και καλο διαβασμα γιατι θα δεις οτι θα σε βοηθησει,φυσικα και οι συζητησεις που θα εχουμε!!!!Αλλα για πες μας μερικα ακομα πραγματα για την μαγια σου...

καλως ηθρατε....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώστον
μεγαλομικρόσωμο το βλέπω
τζακ ρασελοειδές?
Καλώς ήρθες. Και μένα κάπως έτσι μου φαίνεται απο την φωτο. Άντε να αυξηθούμε εδώ μέσα και εμείς !!Βάλε και άλλες φωτο.Αχ αυτή η κοιλίτσα !! για φίλημα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Χε χε χε αχ αυτός ο ύπνος!!!! έτσι τη βρίσκουν τα χαζά μας! russeloμάνα και εγώ! Καλώς ήρθατε!

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
εχω ηδη ενα διημερο που διαβαζω ωρες ολοκληρες τα θεματα του forum και ηδη εχω συλλεξει πολυτιμες πληροφοριες που θα με βοηθησουν να συμπεριφερομαι στη μικρη μου σωστα, να μαθει χωρις να παιδευτει αυτη η εγω. δεν εχω σχεδον καμμια γγνωση πανω στην εκπαιδευση αλλα διαβαζω συνεχως, πιστευω οτι και με τη βοηθεια σας ολα θα πανε μια χαρα. Η μικρη ειναι ησυχη και παραδοξως υπακουη, βεβαια αυτο οταν παιζουμε δυο τρεις φορες τη μερα πραγμα που ειναι πολυ ευχαριστο και για τους δυο μας, εχει απιστευτη ενεργεια οπως δειχνει αλλα μετα το παιχνιδι ειναι αρνακι.. μολις βγαλω φωτο θα χαρω να σας τις δειξω !!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Στο χέρι σου είναι να την μάθεις να μην σε τρελλαίνει! Είπαμε είναι υπερκινητικά αλλά δεν είναι και ο διάολος μεταμορφωμένος!!! (λέμε τώρα):p

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
αν ειναι απλα υπερκινητικη θα περασουμε μια χαρα γιατι τρεχω σχεδον καθημερινα αρκετα χλμ. τωρα οσο αφορα την υπακοη θα ακολουθησω τις συμβουλες των φιλων του φορουμ και ελπιζω η μικρη μου μεγαλωνοντας να συνεχισει να ειναι καλο κοριτσι. για να δουμε... :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να έχεις υποψιν σου ότι όσο είναι κουτάβι δεν κάνει να τρέχει μαζί σου για μεγάλο χρονικό διάστημα
δές τα αντίστοιχα θέματα :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμένα ο Ερμής τον Ιούνιο θα γίνει 5 ετών. Είναι απίστευτα ζωηρός, πάρα πολύ ενεργητικός και γιαυτό χρειάζεται καθημερινή εκτόνωση (εκτός απο τις κοντινές βολτούλες 20' -30΄για κατούρημα χτυπάμε και μια πιο μεγάλη περίπου 1 ώρα που συνήθως συνοδεύεται και με μπαλάκι) Μπαλάκι παίζουμε και μέσα στο σπίτι. Επίσης του κάνω μέσα στο σπίτι και πνευματική άσκηση. Να ξέρεις οτι τζακ και μπαλάκι πάνε πακέτο. Είναι έξυπνα σκυλιά και μαθαίνουν γρήγορα. Ο δικός μου είναι και τσαμπουκάς και επειδή του την είχε πέσει ενα άλλος σκύλος αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα ως προς αυτό αλλά τα παλεύουμε. Εγώ δεν τον αφήνω ποτέ ελεύθερο σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον γιατί όλα τα τζακ έχουν την τάση να κυνηγίσουν αυτό που θα τους προκύψει. Γενικά είναι σκυλιά τολμηρά και σκληρά, ακολουθούν σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, είναι περίεργα ως προς το περιβάλλον τους, δεν κωλώνουν να δοκιμάσουν τα πάντα ακόμη και τα όρια σου, είναι ανεξάρτητα. Εμένα είναι φιλικότατος με τους ανθρώπους ειδικά αν παίζει στην παρέα και μπαλάκι. Τον προσέχω όμως πάρα πολύ με τα παιδιά γιατί μερικές φορές εξιτάρεται πολύ μαζί τους και έτσι όπως πηδάει μπορεί να ρίξει κάποιο. Ότι άλλο θέλεις μας λες. Η Έλλη και εγώ είμαστε εδώ:) Είναι καλό που τρέχεις αλλά είναι μωρό ακόμη

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Είναι ιδαίτερα πλάσματα τα russellinia! Ή που θα σου πάρουν την ψυχή ή τα μυαλά! Να παίζετε όσο νομίζεις πως δεν εξιτάρεται πολύ! Όπως είπε και η Σταματία μπορούν με το μπαλάκι ναι παίζουν με τις ώρες! Μέσα στο σπίτι μην της το κάνεις όποτε θέλει αυτή όποτε θέλεις εσύ!

Α και μην εκπλαγείς αν αρχίσει και τρέχει σαν δαιμονισμένο μέσα στο σπίτι....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι μου θυμίζεις τώρα ...να το ακούς αυτό μία η ώρα ξημερώματα μέσα στην ησυχία....και να γρυλλίζει κιόλας στο αόρατο θήραμα..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι! αυτό το ξέχασα!!! Το γρύλλισμα στα παιχνίδια... χε χε χε τελικά (Σταματία μεταξύ μας μην το ακούσει ο φίλος μας και τα παίξει... διαόλια είναι:D:D:D)

αλλά πέρα από την πλάκα εμένα μου κάνει και κάτι αγκαλιές.... όλα τα λεφτά!!!!

p.s. Μόλις την ψέκασα με frontline... κάνει parkour στους καναπέδες!!!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρισες στην παρέα μας!Να σου ζήσει το "τερατάκι"!! :D

Πραγματικά,μην τρομάξεις!!Όλα το κάνουν τα άτιμα και αναρωτιέσαι "τι κάνει,τι το έπιασε και μουρλάθηκε :? " Πλάκα έχουν όμως,εμένα να δείτε τρέξιμο που κάνει μέσα στο σπίτι!Σαν παλαβό :p

kwstas itea

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2010
98
5
ιτεα φωκιδος
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα σας, να ειστε καλα :) . ακομα δεν τρεχουμε μαζι, απο τη μια επειδη ειναι μωρο ακομα και απο την αλλη επειδη αν το δειτε να τρεχει θα γελατε, εχω πολλες ερωτησεις σε αρκετα θεματα αλλα πρωτα θα ανατρεξω σε οσα εχετε ηδη διατυπωσει στο φορουμ και αν δεν καλυφθω να ειστε σιγουροι-ες οτι θα σας ρωτησω και θα εκτιμησω πολυ την βοηθεια σας.
εχω ομως την εντυπωση οτι τα δικα σας τα μικρουλια, σας εχουν παρει ηδη και την ψυχη αλλα και τα μυαλα!!! :) σας ευχαριστω και παλι!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709