Νέα μέλη Σταματία - Ερμής

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Γειά χαρά.
Σήμερα σας ανακάλυψα και ήδη γράφτηκα ως μέλος.
Έχω για παρέα ενα τζακ ρασσελ αρσενικό ονόματι ΕΡΜΗΣ (όνομα και πράγμα, κυριολεκτικά πετάει). Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία και ο ερμής είναι απίστευτο μοντέλο. Υπάρχει κάποιος που έχει επίσης τζακ ρασσελ?

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Καλώς ήρθες και απο μένα!
εγώ έχω 1 βέλγο γκρένενταλ 2 ετών + 3 κίντερ (που είναι 2,5χρονών) άρα δεν πιά έκπληξη!!!!:p:p

.....αλήθεια το ''κίντερ'' δεν ακούγεται πιο ......''σίκ'' απο το ''κοπρέξ''? χιχιχιχιχι:D:D:D:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλώς ηρθατε Σταματία και Ερμή :)

Κι εγω ειχα παθος με την φωτογραφια. Της παλιας σχολης με φιλμ.
Απο τοτε που αρχισαν να μεσουρανούν οι ψηφιακες τα παρατησα.

Άρης

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ΣΤΑΜΑΤΙΑ - ΕΡΜΗΣ

Καλώς ηρθατε Σταματία και Ερμή :)

Κι εγω ειχα παθος με την φωτογραφια. Της παλιας σχολης με φιλμ.
Απο τοτε που αρχισαν να μεσουρανούν οι ψηφιακες τα παρατησα.

Άρης
Και εγώ είμαι ένθερμη της παλιάς σχολής αλλά με την ψηφιακή πιά έχεις άλλη απόδοση άσε που τις επεξεργάζεσαι και στον υπολογιστή. Τελευταία με είχει πιάσει μανία με την επεξεργασία στο φωτοσοπ κάνεις φοβερά πράγματα και μπορείς να αλλάξεις τελείως μια φωτογραφία.Πάντως πότε - πότε χρησιμοποιώ και την παλιά μηχανή έτσι για να μην ξεχνάμε την τέχνη.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλός ήρθες!:)

Έχω εγώ θηλυκιά!:D:D
Θηλυκό τζάκ ράσσελ ή θηλυκό σκυλί γιατί αυτό στην φωτογραφία δεν μου μοιάζει για τζακ ράσσελ εκτός και αν με κοροιδέψανε (πλάκα κάνω ..).
Πως είναι η προσωπικότητα της δικιάς σου ? ο δικός μου μου είναι με τα ψηλά πόδοα και πολύ ζωηρός (είναι 3 ετών). Μπορεί να περπατήσουμε 5χλμ και μόλις γυρίσει στο σπίτι φέρνει το μπαλάκι του για να παίξουμε. Επιπλέον 1)είναι φιλικός μόνο στα σκυλιά που μπορεί να τους επιβληθεί αλλά στο τέλος τον αφήνουν αδιάφορο. Με τα μεγαλόσωμα της γειτονιάς (ακίτα, λύκους κλπ) όταν τους δει αφιονίζεται και ίσα πάνω τους (δεν ξέρω πως να του το κόψω το συνήθειο) 2) Το ίδιο παθαίνει και με τα μηχανάκια ειδικά απο τις πιτσαρίες και τα σουβλατζίδικα (ξέρω ποιός δεν έχει μαγειρέψει στη γειτονιά και τι έχει παραγγείλει να φάει). κατά τα άλλα είναι γλυκύτατος, χαδιάρης και πολύ καλός κολυμβητής.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie