Νέα και σε αναμονή...

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
λοιπον χρυσά μου,
μην παιδεύεστε για όνομα, έχει κλεισει το θέμα, απλά δεν το λεώ μέχρι να τον πάρω σπίτι (το κακό το μάτι)

τα είδα σήμερα τα μωρα και πρεπει να παω να κάνω ένα μπάνιο γιατι κολλάω απ τα μέλια
-αναστεναγμοοοοος-

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Άντε βρε παιδάκι μου πια...Ούτε το μωρό της Ρόζμαρυ δεν κάναμε τόσο να δούμε όσο το σοκολατάκι σου!!!
Κουράγιο πλησιάζει η ώρα ;)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
και να φανταστεις εχω και φώτος να σας δείξω αλλα ειναι στο κιν και δεν μπορώ να τις περάσω στο πιτσι

δεν πειράζει, λιγο υπομονή
ουυυυφ

(θεεενκς)

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
Χρονια πολλα κιολας!!!
Ελα και τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!
Λοιπον,τα ειδα χθες τα σοκολατενια!!!!Ειναι ολα κουκλια!!!
Εχω και φωτο αλλα δεν σου την δειχνω μην μου παθεις τιποτα μερα που ειναι :p

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αχ ναι ρε συ, γιορτάζω χαχαχαχαχ
ευχαριστώ ευχαριστώω

ρε λέζαααα, δηλαδη....ελεος ρεεε, αφου εχεις φώτο, στειλε μου μια ρεεε, εχω ξεφορτίσει δυο φορές το κινητο να τις κοιτάω, στειλε μου να δω κατι διαφορετικό πλιιιιιζ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
και να φανταστεις εχω και φώτος να σας δείξω αλλα ειναι στο κιν και δεν μπορώ να τις περάσω στο πιτσι

δεν πειράζει, λιγο υπομονή
ουυυυφ

(θεεενκς)
Eίδα φωτος στο fb...νομίζω από αυτή την γέννα..
Σοκολατογέννα, πωπω το επόμενο λαμπ μου θα είναι σοκολατί..έχω βρει ηδη το εκτροφείο στο εξωτερικό αλλά μάλλον θα πρέπει να βρω και άλλο ταίρι οπότε κάνω υπομονή! :rolleyes:

Χρόνια πολλά Βαγγελιώωω!!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
σ'ευχαριστώ κυβελάκι μουυ

πάντως όταν κοίταγα εκτροφεία στο εξωτερικό ειχα εντυπωσιαστεί απο κατι σοκολατί σε ένα δανέζικο εκτροφείο.......αλλα δε θυμάμαι τιποτα αλλο χαχαχαχαχαχα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Σε ένα σουηδικό εκτροφείο είχα δει ένα υπέροχο καφε λαμπ. Αν το βρω θα το βάλω να το δεις ;)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
κι εγω τα χω δει κουκλακιααααα! αντε χρονια πολλα κ με το καλο!!!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
όταν ξημερώσει ο Θεός τη μέρα, ξεκινάω για αθήνα. Ήρθε επιτέλους η μέρα που θα παραλάβω το κουτάβι μου. Είναι απίστευτο αλλα ήρθε (σχεδόν)

η υπερδιέγερσή μου ειναι απίστευτη, ο νους μου αδύνατον να συγκεντρωθεί σε ένα θέμα, αδύνατον να κάνει στοιχειώδη ανάλυση δεδομένων, αδύνατον να σταματήσει να σκεφτεται. Και όλο λέω οτι: είσαι υπηρέτης μου, υπάκουσέ με και ηρέμησε, και όλο μου πετάει μια εικόνα του κουταβου και δώς του ξανα κυκεώνας

όσο για το συναισθηματικό....απιστευτες εναλλαγες άγχους νευρικότητας απίστευτης χαράς .....κάποια που ουτε κάν όνομα μπορώ να δώσω....

πωω.....πειτε μου, το χω χάσει το παιχνίδι; είναι κοινό αυτό που παθαίνω, έτσι δεν είναι;

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Άντε με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Η αγωνία είναι φυσιολογική αλλά μην αφήσεις το άγχος να σε κυριέψει!!!Όλα καλά θα πάνε :D

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Τα ειδα προχτες ειναι γπεροχα! Αντε με το καλο!
Τ αυτια σου ανοιχτα σ ο,τι σου πει ο χρηστος!

STARMILLLY

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
294
11
Πατρα
ooo επιτελους ηρθε η πολυποθητη στιγμη!!!
Με το καλο να παραλαβεις το κουταβι σου...το εχεις διαλεξει η απο κοντα θα καταληξεις???

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Δηλαδή τώρα θα είσαι η vaggelo με σκύλο;;;; Κι εμείς ποιόν θα δουλεύουμε;;;;
Άντε με το καλό μπορώ να φανταστώ πως νοιώθεις!!! και μη χαθείς ε;;; θέλουμε άπειρες φωτογραφίες!!

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ε-ε-έρχεται η σοκολάτα!! Με το καλό, περιμένουμε φωτογραφίες!!!!