Νέα και αγχωμένη ιδιοκτήτρια σκύλου (σκυλομαμά!)


Ilovemydog

Member
24 Αυγούστου 2011
5
0
@ChiliJRT:Εννοείται αυτό! :p
@ptf:Σιγά σιγά σκοπεύω να τον βοηθήσω να γνωρίσει τον κόσμο.Χτες πήγαμε βόλτα με το αυτοκίνητο,όχι πολύ μακριά και τον είδα πολύ πιο χαλαρό απ'ότι περίμενα! Δύσκολο έργο,αλλά και πολύ όμορφο!:)
@agathe:
(οι τσοπάνηδες....αυξανόμαστε....!!!)
:D

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας! Πιστεύετε ότι θα ήταν θετικό για τον κούταβό μου να τον πάρω αγκαλιά (τώρα που μπορώ,σε λίγους μήνες θα με παίρνει εκείνος :D) και να πάμε έξω να περπατήσουμε λίγο?
 


rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
εγω εχω τον δικο μου απο 39 ημερων.απο την δευτερη μερα στο σπιτι αρχισα να φερνω φιλους κ θεωρω οτι αυτο βοηθησε μιας κ ο μικρος γλειφει τους παντες ειτε τους ξερει ειτε οχι!κ απο το δευτερο εμβολιο ερχοταν σπιτι μια φιλη μου με τη σκυλιτσα της για κοινωνικοποιηση,μπορω να πω οτι αν κ τα περισσοτερα οταν αποχωριζονται τη μαμα τους πολυ μικρα εχουν φοβιες εμεις δεν αντιμετωπισαμε κατι τετοιο.οσο για το δαγκωμα εγω εκανα μια πατεντα..παρε τα σχοινακια για τα δοντια κ βρεξτα με λιγο ζωμο απο κοτα η κρεας που εχεις βρασει,δεν θα ξεκολλαει!επισης οταν με δαγκωνε εκανα ενα "αουτς!" ,σηκωνομουν,γυρνουσα πλατη κ σταυρωνα τα χερια.αγκαλιτσα κ βολτα εννοειται!θα το χαρει κ αυτος κ εσυ θα γελασεις πολυ με τα μουτρα που θα παιρνει κοιτωντας το καθετι!επισης στο youtube εχει πολλα βιντεακια που δειχνουν αναλυτικα πως να του μαθεις εντολες,μην νομιζεις οτι ειναι ακομη μικρος,θα εκπλαγεις οταν δεις ποσο γρηγορα μαθαινουν σαυτη την ηλικια!εμεις ειμαστε 3,5 μηνων κ ξερουμε το κατσε,ξαπλωσε,μεινε-περιμενε,αστο,διπλα(για τη βολτα),ελα κ για πλακα το τρεχα(μολις το λεω τρεχει σαν τρελο!) κ το "κολλα πεντε".αγαπαμε youtube!χαχα!βαλε φωτοοοοοοοοοοοοοο!
 


Ilovemydog

Member
24 Αυγούστου 2011
5
0
@rudy:Σ'ευχαριστώ πολύ για τα κολπάκια και τις συμβουλές! Το ίντερνετ γενικά είναι φοβερό εργαλείο.Με έχει βοηθήσει πολύ,έχω ρίξει ΤΟ διάβασμα από τότε που ήρθε ο μικρός στο σπίτι! Κάθεται να τον τραβήξω καμμία φωτό που να βλεπεται???? Μόνο στον ύπνο του!!!

Έχω ενημέρωση:Την Παρασκευή κάναμε εμβόλιο.Ήταν πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος.Ήταν κι ένα άλλο σκυλάκι εκεί (δεν αναγνώρισα ράτσα,μικρόσωμο προς μεσαίο) την ώρα που βγαίναμε εμείς και πήγε να του κολλήσει τσαμπουκάδες!Το συγκάτησε ο ιδιοκτήτης του και δεν είχαμε παρατράγουδα.Ο μικρός δεν ψάρωσε μόνο γρύλισε και γύρισε και με κοίταξε!Πως ερμηνεύετε αυτήν την συμπεριφορά?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μηνύματα
898.116
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97