Νέα ενότητα!!!

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα!!!:D
Δεν ξέρω εάν έχει ξανααναφερθεί το θέμα...έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι!!:confused:
Θα ήθελα να προτείνω εάν υπάρχουν κάποιοι ειδικοί στο forum όπως εκπαιδευτές ή κτηνίατροι να δημιουργηθεί μια ενότητα ειδικά για αυτούς και όποιος έχει απορίες πάνω στα συγκεκριμένα θέματα να απευθήνεται στους ειδικούς!!Να προτείνουν λύσεις και να αναλύουν θέματα που κάποιοι δεν γνωρίζουν και απλώς μιλάνε εμπειρικά για τους φίλους μας!!!:DΠιστεύω θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί η άποψή τους μετράει!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
1. Γιατί ο κτηνίατρος και ο εκπαιδευτής να προσφέρουν τζάμπα υπηρεσίες? Οποιος θέλει επαγγελματική γνώμη, πάει από το μαγαζί τους και πληρώνει.
2. ΠΟυ ξέρεις οτι αυτος που δηλώνει κτηνίατρος σε μια δημόσια πλατόρμα είναι όντως κτηνίατρος??

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
1. Γιατί ο κτηνίατρος και ο εκπαιδευτής να προσφέρουν τζάμπα υπηρεσίες? Οποιος θέλει επαγγελματική γνώμη, πάει από το μαγαζί τους και πληρώνει.
2. ΠΟυ ξέρεις οτι αυτος που δηλώνει κτηνίατρος σε μια δημόσια πλατόρμα είναι όντως κτηνίατρος??
Δεν το λέω απο την άποψη να μας μάθουνε μυστικά της δουλειάς τους ή κάτι τέτοιο τελωςπάντων!!Είπα απλώς οτι η γνώμη τους μετράει και μπορούν να δώσουν μια συμβουλή καλύτερη απότι εγώ πχ σε ένα μέλος του forum!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για όλους τους επαγγελματίες ισχύει το ίδιο.

Είμαστε forum συζητήσεων ενημέρωσης ανταλλαγής απόψεων.
Οποιος χρειάζεται επαγγελματία ας απευθυνθεί σε κάποιον.
(Αυτή είναι η άποψη μου)

Επίσης προκύπτουν πολλά τεχνικά προβλήματα από μια τέτοια απόφαση!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κοιτα,δεν ειμαστε εδω για να αντικαταστησουμε την παρουσια των ιδιοκτητων στους επαιδευτες.οι πιο πολλοι εδω μεσα λενε την αποψη τους κ την εμπειρια τους ,η οποια εχει βαση.μεχρι στιγμης,εχουν λαβει βοηθεια απειρα μελη με αυτον τον τροπο!!!αν ειναι κατι δυσκολο ετσι κ αλλιως,θα πρεπει να πας στον ειδικο.να τον δεις,να σε δει κτλ.πιστευω οτι μονο κακο θα εκανε μια τετοια ενοτητα.εξαλλου,δεν απαγορευει κανεις σε καποιον ειδικο να μιλησει.

οπως ομως ειπε κ ο φιλος ποιο πανω,αντε κ σου ειπα εγω οτι ειμαι εκπαιδευτης.πως μπορεις να το ξερεις?θα λαβεις υποψιν σου ,μια πιθανων σωστη,αλλα συγχρονως κ λαθος γνωμη κ ισως κανεις χειροτερο το προβλημα που αντιμετωπιζεις.ακουγοντας ομως ολα τα μελη κ τις εμπειριες τους,δεν εχεις μια ετοιμη,μασημενη τροφη.καθεσαι κ σκεφτεσαι.σκοπος του φορουμ αυτου,δεν ειναι το φαστ φουντ,αλλα η τροφη για σκεψη κ ερευνα κ η επιλυση προβληματων μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων κ την κουβεντα.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οποιος θελει να το κανει, το κανει και τωρα. Μπαινει και γραφει σε οποιοδηποτε θεμα θελει και μπορει. Τα λεω καλα ; :rolleyes:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Σκέψου επίσης ο επαγγελματίας που το forum θα επιλέξει (αραγε με ποια κριτήρια) να κάνει μια λάθος διάγνωση ή λάθος συμβουλή.
Ποιος θα φέρει την ευθύνη μετά? ;)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ο παθων δικαιως θα εριχνε το σφαλμα στο φορουμ.νομιζω πως ειναι ευθυνες που κανεις δεν θελει να σηκωσει κ δεν υπαρχει λογος.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κ εμεις μην νομιζεις,αποψεις γραφουμε αυτη τη στιγμη.αν το ανωτατο μελος του διοικητικου συμβουλιου πει οκ κ εμεις τουμπεκι θα κανουμε! ;)