Νέα Σκυλομαμά με μπιγκλάκι

Akardos

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2015
128
64
48
θεσσαλονίκη
εγώ πάντως έφτιαξα ένα καινούριο νήμα-θέμα για τον σωστό τροπο απόκτησης κουταβιού για να μην έχουμε αντιπαραθέσεις.
Καλο θα είναι να ενημερώσουμε τους δυνητικούς σκυλογονείς από το ξεχωριστό θέμα που έφτιαξα

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
39
  • Μπαίνει ο Α και ρωτά "πήρα σκύλο, τι να κάνω για το Χ;" . Απάντηση του Β "ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ;;;;" Παρεμβαίνει ο Γ "Και τι σε νοιάζει εσένα που τον βρήκε;;;" *chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Δ "τι άποψη έχετε για την τροφή Ψ;" Απάντηση "Μπάρφ φίλε. Η καλύτερη." Παρεμβαίνει ο Ε "Μπαρφ=Σαλμονέλα. Ξηρά τροφή μόνο".*chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Ζ "στείρωσα το σκύλο και έχω το τάδε θέμα". Απάντηση του Η "Γιατί τον στείρωσες;;;Σ'αρέσει να επεμβαίνεις στη φύση βολεψάκια;;;;" Επεμβαίνει ο Θ "Και πολύ καλά έκανε. Ξέρεις πόσα αδέσποτα έχω φροντίσει εγώ;;;" *chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Ι "Γεια σας ο σκύλος μου που έχω στην αυλή/κήπο κάνει το τάδε. Τι να κάνω;" Απάντηση του Κ "Ο σκύλος μένει εκτός σπιτιού;;;FUUUUUUUUUU.........". Επεμβαίνει ο Λ "ο σκύλος γεννήθηκε για να είναι στη φύση όχι στους καναπέδες!! *chaos ensues*
Ας το παραδεχτούμε. Κατα βάθος μας αρέσει και λίγο η σύγκρουση.

Akardos

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2015
128
64
48
θεσσαλονίκη
  • Μπαίνει ο Α και ρωτά "πήρα σκύλο, τι να κάνω για το Χ;" . Απάντηση του Β "ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ;;;;" Παρεμβαίνει ο Γ "Και τι σε νοιάζει εσένα που τον βρήκε;;;" *chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Δ "τι άποψη έχετε για την τροφή Ψ;" Απάντηση "Μπάρφ φίλε. Η καλύτερη." Παρεμβαίνει ο Ε "Μπαρφ=Σαλμονέλα. Ξηρά τροφή μόνο".*chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Ζ "στείρωσα το σκύλο και έχω το τάδε θέμα". Απάντηση του Η "Γιατί τον στείρωσες;;;Σ'αρέσει να επεμβαίνεις στη φύση βολεψάκια;;;;" Επεμβαίνει ο Θ "Και πολύ καλά έκανε. Ξέρεις πόσα αδέσποτα έχω φροντίσει εγώ;;;" *chaos ensues*
  • Μπαίνει ο Ι "Γεια σας ο σκύλος μου που έχω στην αυλή/κήπο κάνει το τάδε. Τι να κάνω;" Απάντηση του Κ "Ο σκύλος μένει εκτός σπιτιού;;;FUUUUUUUUUU.........". Επεμβαίνει ο Λ "ο σκύλος γεννήθηκε για να είναι στη φύση όχι στους καναπέδες!! *chaos ensues*
χαχαχαχα...ναι ρε συ απλά είπα να ανοίξω ένα ξεχωριστό νήμα για ενα θέμα που έχει προκαλέσεις πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. τώρα όποιος θέλει το σχολιάζει και το ακολουθάει :)

• Like
Reactions: Eroe and ChrisApo

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Ελληνες ειμαστε, ειναι στο αιμα μας.
Το προβλημα μας ειναι οτι οταν ερχεται η ωρα να δρασουμε συλλογικα, συνεχιζουμε την ιδια τακτικη και αυτο μας κανει αναποτελεσματικους.

• Like
Reactions: Hiraeth and zenio

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ελληνες ειμαστε, ειναι στο αιμα μας.
Το προβλημα μας ειναι οτι οταν ερχεται η ωρα να δρασουμε συλλογικα, συνεχιζουμε την ιδια τακτικη και αυτο μας κανει αναποτελεσματικους.
Ακομα και αυτος ο συλλογισμος μπορει να αρχισει νεο κυκλο διενεξεων που εκτεινονται εκτος των οριων και της θεματολογιας του φορουμ σχετικα ποιοι φερουν την ευθυνη γι αυτο :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

• Like
Reactions: vrmode

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν