Νά'μαι κι εγώ!

lkyr

Member
20 Ιουνίου 2010
7
0
www.my-dns.gr
Καλησπέρα σε όλους
Μόλις ανακάλυψα την ύπαρξή σας χάρη στον Διονύση της Ζήβας:)
Είμαι σκυλομάνα, προσπαθώ (χωρίς μεγάλη επιτυχία, είναι η αλήθεια) να γίνω αρχηγός της αγέλης μου που αποτελείται από τον Yuri, 3χρονο μαύρο γυαλιστερό λαμπραντόρο και τον Πωλ, 5 μηνών, πετυχημένο μείγμα σετερολαμπραντόρ. Στην παρέα μας διοικεί ο Πωλ (προς το παρόν, ευχόμαστε κάποτε να αλλάξει αυτό) αλλά με το που θα γυρίσω από τις διακοπές, θα τον στρώσω κάτω να του μάθω λίγα πραγματάκια:)
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν έχετε να μου υποδείξετε κάποιο μέρος που θα μπορούσα να πάω τα σκυλούνια μου για μπάνιο χωρίς να πρέπει να τσακωθώ με τις ελληνάρες που βλέπουν ιδίως τον μαυρούλη Yuri με τα σαράντα του κιλά και παθαίνουν υστερία...
Μοιάζει να είστε ωραία παρέα εδώ - χάρηκα πολύ που σας βρήκα!
Λούση

Attachments

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλώς ήρθατε.

Όπως σου είπα για μπανάκι πάμε κάθε Σάββατο στην Βραυρώνα, αν κάνεις κέφι να μας ακολουθήσεις πάρε τα σκυλάκια σου και έλατε μαζί μας, θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Κουκλακια ζωγραφιστα! Πετυχημενη φωτο!Μπραβο. Καλως ηρθατε!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλησπέρα σε όλους
Μόλις ανακάλυψα την ύπαρξή σας χάρη στον Διονύση της Ζήβας
Tώρα το διάβασα καλύτερα αυτό. :)

Καλά που μου τό πες ότι εγώ είμαι της Ζήβα και όχι η Ζήβα δικιά μου, γιατί εγώ τα χα μπλέξει. Ναι, ναι, έγινα εγώ το κατοικίδιο της Ζήβας, κόσμε μάθε τα νεά, χε χε χε χε

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
:D:D:D
Tώρα το διάβασα καλύτερα αυτό. :)

Καλά που μου τό πες ότι εγώ είμαι της Ζήβα και όχι η Ζήβα δικιά μου, γιατί εγώ τα χα μπλέξει. Ναι, ναι, έγινα εγώ το κατοικίδιο της Ζήβας, κόσμε μάθε τα νεά, χε χε χε χε
χαχαχαχαχα Καλοοοο!!Πεθανα!!Ουτε το ειχα προσεξει!!Πρωτο!!!:D:D:D:D:D

lkyr

Member
20 Ιουνίου 2010
7
0
www.my-dns.gr
Μην τρελλαθούμε βρε παιδιά!
Όποιος νομίζει ότι διαλέγει το σκύλο του, είναι γελασμένος!
Τα σκυλιά μας μας διαλέγουν - άρα, εμείς ανήκουμε σε αυτά και όχι το αντίθετο:)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα! :DΤο μόνο σίγουρο είναι πως με έχει εκπαιδεύσει άριστα η δικιά μου! Σούζα κάθομαι!:p

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
Γεια σου κι απο μενα κι απο το σκυλοπαιδακι μου τον Chief αρσενικο μπουλμαστιφ 50 κιλων που θα το παω το επομενο Σαββατο για μπανιο στον Θεολογο και ειμαι ετοιμος να τσακωθω με πολλους Ελληναρες! :) Η συμβουλη μου βεβαια ειναι να πας και συ με τα σκυλια σου σε μια οσο γινεται απομονωμενη παραλια αλλα βατη για σενα κ το σκυλι σου. Μια επισης καλη προταση ειναι να ακολουθησεις το Διονυση της Ζηβας (!) και να πατε ολοι μαζι για μπανιο. Αν ειστε πολλοι δεν θα σας πει κανεις τιποτα. Ισχυς εν τη ενωσει! Καλωσηρθες και παλι!