ΝΕΡΟ!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
ο μικρός μου δεν θα έλεγα οτι έχει την και την καλύτερη σχεση με το νερό... Όταν τον κάνω μπάνιο μαρτυράω η γυναικα..τι κλαματα, γκρινια ..βασικά 40 βαθμους να έχει, τις πατούσες του δεν θέλει να τις βρέξει..μόλις πάω να πλύνω το μπαλκόνι, εξαφανίζεται ο κόμης. :? Το καλοκαίρι στη θαλασσα ,εκανα απεγνωσμένες προσπάθειες να μπει -λίγο να δροσιστεί το ζωντανο!- τον βάζω μέσα κάνει μεταβολή και βουρ για την ξαπλώστρα! του ρίχνω καμια σταγόνα για πλάκα στα μουτρακια του και ταποφευγει όπως ο δαιμονισμένος τον αγιασμό :evil: ..τι να πώ..καμια ιδεα :?: :?: :?: τα δικά σας τι σχεση έχουν με το νερό?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μια από τα ίδια.

Η Μπλάκυ πάντα καθόταν να την πλύνω, αλλά με το ύφος οσιομάρτυρα. Άσε που μόλις το μυρίζεται ότι βγάζω τον εξοπλισμό του μπάνιο γίνεται μπουχός και μόνο σηκωτή έρχεται.

Ο Λέων μου έβγαζε την παναγία κυριολεκτικά. Μεγαλόσωμο σκυλί, να σφαδάζει πιο μικρός, σκέτος εφιάλτης. Μόνο αγκαλιά καθόταν, οπότε κάναμε και οι δυο μαζί μπάνιο. Πλέον βέβαια είναι κύριος, αλλά η αγκαλιά αγκαλιά.

Χαρά θεού ήταν ένα κουτάβι που φιλοξενούσα. 8 μηνών και όταν της έριχνα νερό γύρναγε ανάποδα, έβγαζε και τη γλωσσάρα και άραζε.

Τι ηλικία έχει ο δικός σου?

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
μαλτεζ, 2ετών και 03μηνών, εντωμεταξυ δεν είναι και σκυλάκι του σαλονιού, τον πηγαίνουμε στην εξοχη συχνά και γίνεται απο ασπρος μαύρος το γουρουνακι, να κυλιεται στο χωμα τρελενεται και στα χόρτα , αλλα μετα νερό γιοκ..
βασικά αντε το μπάνιο το συνήθησα(μπορώ να κάνω και αλλιως?) , το καλοκαιρι μανησυχει πιο πολύ γιατι δεν δροσίζεται και εχει και πολύ τρίχα το άτιμο..πως να το κάνω να φανει σαν παιχνίδι?

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
το Doberman μας ερχωταν μαζι μας θαλασσα βοτουσε για λιγο και μετα ξαπλες...

Η ποντικο η μικρη με την Νουζιερα εινα μαλωμενη ερχται στεκεται ακινητη τελειωνουμε αρων αρων και μετα υπνο στο πιστωλακι...

Εχουμε μαθει ομως μετα απο την βολτα βγαζουμε σαμαράκι παμε στο μπανιο και πλενουμε ποδαρακια αυτο το εχει μαθει ποια με τοσοι εξασκηση ποια...

καλα στην θαλασσα ειναι ναυαγωσωστεις ερχεται απο πισω μου καθομαι μεσα στην θαλασσα και μολις κατσω στο νερο γαντζωνεται πανω μου... ( βγαινω με κατι νυχιες την πρωτη φορα θαρεις παλεψα με γατα -τιγρη ) :lol: :lol:

αλλα το ευχαριστιεται την θαλασσα...

ainte

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2008
184
0
Αλεξανδρούπολη
Για μαλτεζ ιδέα δεν έχω.
Εγώ πάντως έχω το ακριβός αντίθετο πρόβλημα!
Ηταν τριών μηνών και πάμε στη θάλασσα με το που την βλέπει πάει κοντά χτυπάει το μπροστινό πόδι στο νερό γυρνάει με κοιτάει με βλέμμα "κοίτα τώρα....." και βουτάει και να μη βγαίνει βρε έλα.... τίποτα κολυμπούσε σαν κυρία κατά μήκος της ακτής!
Απο τότε πάμε σχεδόν κάθε βδομάδα για μπάνιο. Το Σαββάτο είχε και κύμα και πάλευε στην κυριολεξία με τα κύματα να την σκεπάζει το κύμα και αυτή να συνεχίζει το απορτ!
Σημειωτέων είναι lamb

iro

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
174
0
το γερμανικο ποιμενικο ησυχο σε οτιδηποτε απο μπανιο μεχρι ενεσεις που χρειαστηκε να κανει..
το μπανιο το καταευχαριστιεται! :lol:
το σιχ τζου μονο σηκωτο αν το παρεις!!!!! :?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Στη θάλασσα έχουμε πολύ γέλιο.
Μπαίνουμε εμείς μέσα και ο σκύλος έξω να κλαίει υστερικά. Φοβάται να μπει, είναι και κανίς πανάθεμά τον (του νερού και καλά).
Ξέρει πολύ καλά τη λέξη μπάνιο και κρύβεται κάτω απ' τα κρεβάτια όταν του το ανακοινώνουμε. Αλλά του αρέσει πάρα πολύ το τίναγμα! :D :D :D

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Εμένα πάλι η δικιά μου με το καλοκαιρινό μπανάκι στη θάλασσα μια χαρά το πάει. Με το μπάνιο της καθαριότητας έχει ένα προβληματάκι(ΜΕΓΑΛΟ!!!!). Μόλις δεί πετσέτες, χτένες και σαμπουάν εξαφανίζεται. Την ώρα που πλενόμαστε ας μη τη συζητήσω καλύτερα. ΧΑΟΣ!!!

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
το ποντίκι μου ημίαιμο πομεράνιαν ( αρκετή η τρίχα της πανάθεμα την) , συχαίνεται με όλη τη σημασία της λέξης το νερό,, είτε αυτό βγαίνει από το ντους, είτε βρίσκεται στο δρόμο ( 1 μηνός περίπου και απέφευγε τις νερό- λακκούβες στο δρόμο λες και ήταν ο διάβολος ) είτε θάλασσα είτε, είτε, είτε...

παρολ' αυτά έχει μάθει όταν ακούει τη λέξη "μπάνιο" και μένει ακίνητη μπροστά έχοντας το πιο γελοίο βλέμμα ( μα τι θα μου κανείς,,δεν βλέπεις πως σε κοιτάω :cry: :cry: ??)

το ποντίκι είναι αρκετά βουνίσιο. όσο αφορά το μίσος της για το νερό,,την "αφήνω" αφού δεν της αρέσει???? σε ελεύθερα camping καταφέρνει και βρίσκει το πιο δροσερό μέρος είτε κάτω από κάποιο δέντρο- συνήθως με θέα, είτε σκάβει ( σαν τον τυφλοπόντικα) λάκκο και βουυυρ μέσα.

ameli η γνώμη μου είναι να μην σε ανησυχεί τόσο και να μην προσπαθείς με το ζόρι να την βάλεις στη θάλασσα,,εκεί είναι που θα τη μισήσει τελείως....παράλληλα βρεχε την με νερό της βρύσης και όχι θαλασσινό , γιατί όπως είναι γνωστό το αλάτι κολλάει στην επιδερμίδα της και ( εκτός του ότι θέλει μπάνιο μετά) εμποδίζει την "αναπνοή" του δέρματος )

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τα μαλτεζ δεν κρυωνουν αλλα ουτε ζεστενονται βαση τριχας για αυτο τον λογο ποτε δεν κουρευονται..

Μην το πιεζεις γιατι ετσι ειναι χειροτερα..οσον αφορα το μπανιο στην θαλασσα..

θελει τροπο για να μπει χωρις πιεση με το να του πετας το μπαλακι του στην θαλασσα να παει να το παρει,η να πας παρεα με ενα αλλο σκυλακι φιλο του που μπενει στην θαλασσα και να το ακολουθησει παιζοντας , η να ακολουθησει εσας οταν θα ειναι εξω μονος του..

Αλλα γεγονος ειναι οτι καποια σκυλια γενιουνται κολυμβητες και καποια οχι..
Αν δεν συμπαθουν το νερο εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..,με την πιεση δεν θα καταφερουμε ποτε τιποτα..

Ο δικος μου westie 2 ετων και 4 μηνων οταν πηγαμε πρωτη φορα σε παραλια ημασταν σε ενα καμπινκ οπου εκει κοινωνικοποιηθηκε πολυ καλα παιζοντας καθημερινα με πολλα σκυλακια..
Στην παραλια λοιπον ,οταν πρωτο ειδε την θαλασσα την φοβοταν..
Το σκυλακι κολητος του, επαιζε και μπηκε στην θαλασσα.. ο δικος μου προσπαθησε να μπει..μπηκε λιγο προσπαθησε να τον ακολουθησει και βγηκε..
Οσο του λεγαμε εμεις εκεινος δεν πηγενε με τιποτα..
το σκυλακι τα καταφερε..
Τον επομενο χρονο μολις πηγαμε στην παραλια πριν μπουμε εμεις, ο μικρος πηγε επεσε στην θαλασσα βγηκε και ολα μια χαρα..
Mετα του λεγαμε ελα εκεινος ειχε κατσει δεν ηθελε..οκ εχει προσωπικοτητα..

:lol: :lol:

τυπου καντε εσεις μπανιο εγω εκανα..θα πιω κανα καφε και θα διαβασω κανα περιοδικο.. :lol:

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Εμένα ο δικός μου σκύλος στη προηγούμενη ζωή του πρέπει να ήταν πάπια :lol: :lol:
Μόλις δει νερό τρέχει από κάτω ή μέσα ανάλογα τη περίπτωση :wink:
Όσο αφορά το μπάνιο :!:
Κάθεται και το απολαμβάνει :lol: :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Και εμείς το λατρευουμε το νερό :lol:

Δεν καταλαβαίνει τίποτα μόλις δεί νερό βουρ μέσα...

Ακόμη και στη ντουζιέρα μπαίνει και κάνει μαζί μας μπανιο..

Μόνο μετά τη βόλτα μας το πρωΐ μπαστακώνεται στη γωνία και δεν μπαίνει στη ντουζιέρα για να πλύνουμε τα πόδια της :roll: :roll:

Αλλα αυτό το κάνει γιατι ξέρει οτι θα την κλείσω στην κουζίνα μετά απο αυτό και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το μπανιο ουτε εμενα το χονευει..

Καθε φορα που ειναι να τον κανω μπανιο κυνηγιομαστε...
μολις του πω μπανιο..θα κανουμε μπανιο μπιχλιτσα μου ..?
Εκεινος κουναει τα αφτια και αρχιζουμε το κρυφτο..μετα στην μπανιερα περιμενει υπομονετικα να τελειωσει γιατι μετα εχει μπονους...αγκαλια και παιχνιδι πανω στο κρεβατι σνακ σκυλισια σοκολατακια και τετοια..
Αλλα πρεπει να μην του πολυ αρεσει γενικα το νερο γιατι μετα το μπανιο θελει οποσδηποτε μπιστολακι μεχρι να στεγνωσει..

Στην θαλασσα αναλογα τα κεφια του ,αλλα αλλο η θαλασσα ,αλλο αυτο που σε πασπατευουν να καθαρισεις..
:lol: :lol: :lol: :lol:

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
εμενα το σιχαινονται το νερο οπως ο διαολος το λιβανι...να τα δειτε πως πινουν με την ακρη της γλωσσας προσεχτικα προσεχτικα μη τυχον και πεσει καμια σταγονα στο μουσουδι τους..η δε Ναγια 5 χρονων μουλαρα ακομα ουρλιαζει καθε φορα που κανει μπανιο και κανει απο 2 μηνων 1 φορα την εβδομαδα..αμα εχει πεισμα το ζωντανο... :?