ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

pant

Member
6 Απριλίου 2010
7
0
...jpg Γεια σας και από μένα.
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.
[FONT=&quot]Πριν από δύο ημέρες από το εκτροφείο ΄΄ offianna΄΄ της Βουδαπέστης απέκτησα ένα American Staffordshire Terrier το οποίο είναι 2 ½ μηνών.[/FONT]
[FONT=&quot]Σε επικοινωνία πού είχα με τον εκτροφέα μου συνέστησε να του δίνω Purina Pro Plan Puppy Lamb and Rice.[/FONT]
[FONT=&quot]Θα παρακαλούσα από το [/FONT][FONT=&quot]forum[/FONT][FONT=&quot], κάποιος να με συμβουλέψει αν η παραπάνω τροφή είναι καλή η όχι.[/FONT]
[FONT=&quot]Δεν έχω εμπειρία μεγάλη και για να είμαι ειλικρινής μού έχει δημιουργηθεί σύγχυση με τις διάφορες τροφές .[/FONT]
[FONT=&quot]Διάβασα για την [/FONT][FONT=&quot]Origen[/FONT][FONT=&quot]puppy[/FONT][FONT=&quot], ότι θεωρείται η καλύτερη τροφή , αλλά και από άλλους ότι έχει πολύ πρωτεΐνη η οποία δεν κάνει καλό.[/FONT]
[FONT=&quot]Σας ευχαριστώ και εύχομαι πάλι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ[/FONT]

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.397
10.575
Athens
Καλωσήρθες! Το μικρό είναι σαν ψεύτικο! Εγώ θα ακολουθούσα για το πρώτο διάστημα τις οδηγίες του εκτροφέα.
Περιμένω κι εγώ κουτάβι και έως 4 μηνών - κατόπιν συμβουλής της εκτροφέα - θα δίνω την τροφή που μου συνέστησε και που θα έχει συνηθίσει το κουτάβι. Από 4 μηνών και έπειτα θα κάνω σταδιακή μετάβαση στη διατροφή που κάνω εγώ (και με την οποία η εκτροφέας συμφωνεί) και που είναι ωμή. Απλά θα περιμένω να πάει 4 μηνών.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες! Το μωρο ειναι απιστευτο! Να σου ζησει και να ειναι παντα γερο!
Ξεκινα ακολουθωντας τις οδηγιες του εκτροφεα σου για μερικους μηνες και συνεχισε βαση του τι ταιριαζει περισσοτερο στο σκυλο σου. Βεβαια εαν ακολουθησεις την ξηρα, παντα premium quality.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλώς ήρθες!!

Aκολούθησε αυτά που έδινε ως τώρα ο εκτροφέας και αργότερα σε συνεννόηση με αυτόν στο μέλλον αν δεις πως δεν της πάει ή θέλεις να ψάξεις για κάτι καλύτερο, το κάνεις.

Αυτή την στιγμή είναι πολύ μικρή για να "παίζεις" με τις τροφές και χρειάζεται μια σταθερή τροφή χωρίς να την αλλάζεις.

Να σου ζήσει είναι κούκλος!! :)

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Kαλώς ήρθες!!
Ωραία! Καλή επιλογή!
Είναι ο male 3 αν δεν κάνω λάθος...
Οι γραμμές Fraja απο την πλευρά της μητέρας είναι απλά super.
Είχα μάθει ότι ένα από αυτά τα εξαιρετικά κουτάβια πάει Ελλάδα...
Θεωρείται κορυφαίο εκτροφείο και θα πρότεινα να τους εμπιστευτείς σε ότι σου λένε.
Το κουτάβι πουλήθηκε σαν show quality?

Σύντομα και εγώ θα έχω το κουτάβι μου με μητέρα of Fianna...

pant

Member
6 Απριλίου 2010
7
0
Ευχαριστώ [FONT=&quot]toshko 18[/FONT]
[FONT=&quot]Οντως είναι το[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]male 3.
[FONT=&quot]Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη για[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]show quality
Εψαξα αρκετά και οι πληροφορίες μου ήταν θετικές για αυτό το εκτροφείο.
Εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις το δικό σου γιατί είναι αξιόλογη ράτσα.
Αλήθεια τι σκύλο έχεις τώρα.

Kαλώς ήρθες!!
Ωραία! Καλή επιλογή!
Είναι ο male 3 αν δεν κάνω λάθος...
Οι γραμμές Fraja απο την πλευρά της μητέρας είναι απλά super.
Είχα μάθει ότι ένα από αυτά τα εξαιρετικά κουτάβια πάει Ελλάδα...
Θεωρείται κορυφαίο εκτροφείο και θα πρότεινα να τους εμπιστευτείς σε ότι σου λένε.
Το κουτάβι πουλήθηκε σαν show quality?

Σύντομα και εγώ θα έχω το κουτάβι μου με μητέρα of Fianna...