ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΣΕ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ BULLMASTIFF.ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ BULLMASTIFF.
ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΕΩΝ.. :)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ευχαριστω για το καλωσορισμα.Οχι δεν με λενε θοδωρη αλλα κοσμα (αυτο ξεχασα να το γραψω)!:D

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
αν διαβαζεις οπως λες εδω και καιρο θα εχεις δει οτι εχουμε κατακλειστει απο θοδωρηδες με μπουλμαστιφ.....ψαχνω να βρω αντιδωτο για τον ιο...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Φοιβο θα το παραλαβω απο ιταλικο εκτροφειο, μαλλον για να το πω πιο σωστα θα παω να το παραλαβω ο ιδιος στην Ιταλια αρχες Φεβρουαριου.Εξαλλου λιγες μερες διακοπουλες δεν βλαπτουν!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Μπορεις να γραψεις και το ονομα του εκτροφειου αν θελεις. Δεν απαγορευεται. Αν θελεις φυσικα...οπως βλεπεις υπαρχουν και ενδιαφερομενοι για τη φυλη και τα δειγματα της στην Ελλαδα:):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φοιβο θα το παραλαβω απο ιταλικο εκτροφειο, μαλλον για να το πω πιο σωστα θα παω να το παραλαβω ο ιδιος στην Ιταλια αρχες Φεβρουαριου.Εξαλλου λιγες μερες διακοπουλες δεν βλαπτουν!
Όαση στην έρημο των τελευταίων ημερών!!!!:D:D:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
το εκτροφειο λεγετε i bravi ragazzi και οι γονεις του μικρουλη ειναι η MOLLY DEI SYNVANBULL με τον OAKRIDGE MEGA WATT.
Διαλεξα την Ιταλια γιατι σπουδασα και εζησα εκει.Οσο για το εκτροφειο το διαλεξα μετα απο μια ερευνα αρχικα στο νετ και στην συνεχεια μιλωντας τηλεφωνικα με 3 απο τους εκτροφεις που ειχα καταληξει.

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
ε οπως και να το κανουμε, οταν ψαχνεις για μπουλμαστιφ, δεν ψαχνεις σε πετσοπ. Ειναι μια καθολου δημοφιλης φυλη, οποτε για να την αποκτησεις ψαχνεις λιγο παραπανω, ή εχεις ηδη ψαξει αρκετα. Δεν τσα βλεπεις καθε μερα στις βιτρινες...

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
το εκτροφειο λεγετε i bravi ragazzi και οι γονεις του μικρουλη ειναι η MOLLY DEI SYNVANBULL με τον OAKRIDGE MEGA WATT.
Διαλεξα την Ιταλια γιατι σπουδασα και εζησα εκει.Οσο για το εκτροφειο το διαλεξα μετα απο μια ερευνα αρχικα στο νετ και στην συνεχεια μιλωντας τηλεφωνικα με 3 απο τους εκτροφεις που ειχα καταληξει.
bravissimo!!! το εγραψα σωστα??? δεν ξερω γρι:p:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
σε pet shop παω μονο για σκυλοτροφη!
οταν παιρνεις εναν σκυλο με τετοια ιστορια και χαρακτηρα ,προσπαθεις να εχεις οσο μεγαλυτερες βεβαιοτητες μπορεις και οσο λιγοτερες αβεβαιοτητες γινεται και μια καλη αρχη ειναι ενας καλος εκτροφεας.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
solco μια χαρα το εγραψες...μια απορια εχω ,το solco απο που βγαινει ?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
ολα τα σκυλια, αλλα πολυ, αλλα λιγοτερο εχουν τη δικη τους ιστορια Κοσμα. Το θεμα ειναι ποσο σοβαρα παιρνει κανεις το κεφαλαιο "αποκτηση σκυλου". Οπως εσυ ας πουμε;);)

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
σε pet shop παω μονο για σκυλοτροφη!
οταν παιρνεις εναν σκυλο με τετοια ιστορια και χαρακτηρα ,προσπαθεις να εχεις οσο μεγαλυτερες βεβαιοτητες μπορεις και οσο λιγοτερες αβεβαιοτητες γινεται και μια καλη αρχη ειναι ενας καλος εκτροφεας.
Σε βρισκω πολυ ωραιο!!! καλοσωρησες!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
συμφωνω solco για την ιστορια τον σκυλων. Εννοουσα οτι αν παρεις πχ ενα μινι γκριφον που δεν ανταποκρινεται σε αυτο που περιμενες απο πλευρας χαρακτηρα εχεις ενα μικρο προβληματακι.Αν ομως εχεις ενα μεγαλοσωμο σκυλο που λογο εκτροφης (βλεπε pet shop!)
εχει χαρακτηρα και συμπεριφορα...πολυ διαφορετικο απο αυτο που θα περιμενες σε γενικες γραμμες ,τοτε εχεις ενα προβλημα τοσο μεγαλο οσο ο σκυλακος σου..