ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την όμορφη παρέα σας! Το όνομα μου είναι Άγγελος,είμαι 30 χρονών και πρίν λίγες ημέρες ανακάλυψα το site σας τυχαία,ψάχνοντας να βρώ πληροφορίες για τους αξιολάτρευτους και μοναδικούς τετράποδους φίλους μας,τους σκύλους!Διαβάζοντας κάποια θέματα στο φόρουμ,σκέφτηκα πως θα με βοηθούσε πολυ,το να συμμετέχω και 'γω στις συζητήσεις που κάνετε,μιας και βρίσκομαι σε αναζήτηση ενός τετράποδου συντρόφου και θέλω να ενημερωθώ όσο γίνεται καλύτερα πριν πάρω την τελική απόφαση. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πάλι συγχαρητήρια σε όλους :!:

aggelos

Well-Known Member
21 Μαϊου 2008
187
2
47
Γιάννενα-Θεσσαλονίκη
Καλως σας βρήκα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ROTTIE ,LUNA07,Alexandra,Chloe,greedy,Milou,oscar,DASTY,EVI.T,psaras,denis,vaso και manren! Έχω κάτι στα υπ'όψιν LUNA07 και Milou,σκέφτομαι για αγγλικό μπουλντόγκ ή γαλλικό.Αν και διάβασα κάποια σχετικά θέματα στο φόρουμ για το αγγλικό μπουλντόγκ και έχω μπεί λιγάκι σε δίλλημα... αλλά ελπίζω πώς και με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσω να τα ξεκαθαρίσω και να πάρω μια σωστή απόφαση. :cry:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
να'σαι καλα και με υπομονη και βοηθεια θα βρεις τον δρομο σου :D
τωρα που ειπες για αγγλικο μπουλντογκ,εχουμε εκτροφεα στην Ελλαδα το εχεις ψαξει καθολου?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Όπως είπε και η συμφορουμίτισσα Chloe, το μέλος Frechie θα μπορέσει να σε βοηθήσει για ότι αφορά τα γαλλικά :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν