Μ έ Ν ι Α ====> θηλυκό μπόξερ

cgri1976

Well-Known Member
Χρήστοοο με μια φωτογραφία νόμιζες ότι θα την βγάλεις;;;
εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....πραγματικα δεν εχω βρει χρονο για φωτο...και οταν εννοω δουλεια, εννοω να ασχολουμε με το σκυλι...
για αρχη εχει μαθει να τρωει, απο εχθες, ολη την μεριδα της χωρις να μου κανει ναζια, με την βοηθεια του εκτροφεα.
μαθαμε την εντολη "σπιτι σου"...που βοηθαει πολυ οταν θελω να καθαρισω την αναγκη της διοτι εκει εχουμε προβλημα και ακομα να μαθουμε που και ποτε τα κανουμε...οκ δεν εχω απαιτησεις...ειναι μωρο μα παρα πολυ μωρο ακομα......
εχει ψηλομαθει να βγαινει βολτα με λουρι, χωρις να μουλαρωνει και να κοκαλωνει στον δρομο....το κανει, αλλα αμεσως την διορθωνω και μην φανταστειτε μια αποσταση που την κανεις μεσα σε 10 λεπτα, με την μενια την κανω σε 20 λεπτα.....
πιστευω σε δυο εβδομαδες θα ειναι αστερι σε αυτον τον τομεα...
αλλα υποσχομαι εντος την εβδομαδας να βγαλω τις "επαγγελματικες φωτογραφιες" της!!! ;-)

cgri1976

Well-Known Member
και μερικες αλλες φωτο γιατι σας τις ειχα υποσχεθει

εδω ειναι ενα μηνα και κατι

και ενα βιντεακι πολυ λιγης διαρκειας, ετσι για να δειτε ποσο τσαουσα ειναι..... ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=WGhm9nd1scY
και σας χρωσταω το pedigree και το επισημο ονομα της....

strangeliz

Active Member
10 Μαρτίου 2009
28
0
Κ. Χαλάνδρι
Ειναι πραγματικη κούκλα!!
αν δεν σου κάνει κόπο μπορεισ να μου πεις απο ποιο εκτροφειό την πήρες? θελω και εγώ μια μποξερινούλα εδω και καιρό..
(δεν ξέρω αν επιτρέπεται απο το φόρουμ, αλλα θα ήθελα αν γίνετε να μου πεις..)
ευχαριστω πολυ! να την χαιρεσαιιιι!

cgri1976

Well-Known Member
Ειναι πραγματικη κούκλα!!
αν δεν σου κάνει κόπο μπορεισ να μου πεις απο ποιο εκτροφειό την πήρες? θελω και εγώ μια μποξερινούλα εδω και καιρό..
(δεν ξέρω αν επιτρέπεται απο το φόρουμ, αλλα θα ήθελα αν γίνετε να μου πεις..)
ευχαριστω πολυ! να την χαιρεσαιιιι!
εχεις προσωπικο μηνυμα! ;-)
και αυτο γιατι δεν ξερω αν μπορουμε να πουμε το εκτροφειο...