Μόλις είδα κάτι τραγικό!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Εδω και 10 λεπτα ηταν ενας τυπος στην πλατεια, οπου και βλεπει το παραθυρο του δωματιου μου, με ενα ασπρο κανισακι, πως κοιταω...βλεπω και αλλα ποδαρακια, 3 κουταβια, του κανις μαλλον, ελευθερα και τα 4! Καθομαι και τον χαζευω και σκεφτομαι "Μα καλα, ποσο βλακας παιζει να ειναι να φερνει τοσο μικρα κουταβια, λογικα ανεμβολιαστα, σε ενα χωρο μη περιφραγμενο που μαλιστα 10 μετρα πιο μακρια τα αυτοκινητα δινουν και παιρνουν?".

Εκει που κοιταω λοιπον, τον βλεπω σηκωνεται, και παιρνει το ενα κουταβι αγκαλια, ε λεω λογικα θα τα παρει αγκαλια για να φυγουν, βγαζει μια ναυλον σακουλα και τα τσουβαλιαζει και τα τρια!!! Σοοοοοκ! Βγηκα στο μπαλκονι και κοιταξα προς τα που πηγαινε μηπως και τον δω να τα πεταει πουθενα. Πηρε και την μανα αγκαλια και προχωρησαν. Δεν νομιζω να τα πεταξει...ηταν αρκετα μεγαλουτσικα...μαλλον το μεσω μεταφορας τους ειναι η σακουλα...:mad::mad::mad:

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
τραγικο... στην σακουλα βρηκε να τα βαζει για να τα κουβαλαει;;; δεν το νομιζω... κατι αλλο θα ειχε στο υπεροχο παλαβιαρικο μυαλο του... ελεος...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Δεν ξερω ρε συ...πηγα μια βολτα προς την κατευθυνση που πηγε και στους τριγυρω δρομους και περασα διπλα απο ολους τους καδους μηπως και ακουσω τιποτα. Απλα και να κατεβαινα εκεινη τη στιγμη, θα τον εχανα οποτε και παλι δεν θα ηξερα τι τα εκανε.

Τον εχω ξαναδει παντως να βολταρει το κανισακι, παντα χωρις λουρι. Αν τον ξαναπετυχω θα τον ρωτησω.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αν τον ξαναπετυχεις φωναξε με η πες του ,σε ειδα να πετας μεσα σε σακουλα κατι σκυλακια!!!!σε κατεγραψα σε καμερα!!!φερε μου 5000 ευρω!!κ μετα εσυ θα τα δωσεις σε φιλοζωικες....σε νησια!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ρώτησε τον, άν και δεν ξέρω τί θα σου απαντήσει, και πόσα ψέμματα θα σου αραδιάσει. Ακόμη όμως και άν τα μετέφερε με αυτό τον τρόπο, ο τύπος είναι ΚΡΕΤΙΝΟΣ !!! :mad::mad::mad:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μόλις τον ξαναδείς κατέβα με μια ενισχυμένη σακούλα σκουπιδιών κάτω (απ' τις πολύ μεγάλες) πες του τι είδες και ρώτα τον αν θέλει να τον πας μια βόλτα μέσα σ' αυτή.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μπορει να του πω οτι ειδα τα κουταβια και ενδιαφερομαι να παρω, να του δωσω και κατι για τον κοπο του μπας και μου πει την αληθεια...Αν και αν τα πεταξε, νομιζω οτι θα ειναι πολυ αργα την επομενη φορα που θα τον δω..