δεν κατουράει μέσα στο σπίτι ούτε στο μπαλκόνι...μόνο στις βόλτες τουΕίναι πολύ περίεργο πάντως, έτσι όπως το θέτεις.
Δεν είναι λογικό, το νερό του κουβά να μην μυρίζει, ενώ αντιθέτως να βρωμάει όλο το σπίτι.
Τι πάτωμα έχεις; Ο Εκτωρας κατουράει παντού μέσα στο σπίτι;
εννοείται...η σφουγγαρίστρα ήταν η πρώτη ύποπτος...Tην σφουγγαρίστρα την έχεις αλλάξει; Δεν έχει λογική αυτό που λες αν είναι η σφουγγαρίστρα καινούρια.
(Τι γράφω η γυναίκα στο dogforum)
σφουγγαρίστρα τώρα έχω μία vil3d@ άσπρο μπλε..την μύτη στην σφουγγαρίστρα να βάλεις μυρίζει απορρυπαντικό..Έχεις δίκιο... η σφουγγαρίστρα παίζει μεγάλο ρόλο, από το υλικό, από το μέρος που φυλάσσεται, από πολλά.
Να ρωτήσω μυρίζει άσχημα εννοώντας σκυλίλα ή γενικά άσχημα?
Αν είναι γενικά τότε παίζει να είναι από τη σφουγγαρίστρα ακόμη κι αν την ώρα που σφουγγαρίζεις η ίδια η σφουγγαρίστρα μυρίζει ... άνοιξη!
τα κάνω όλα αυτά μόνο αποσμίνη δεν έχω χρησιμοποιήσει...Παιδια στην σφουγγαριστρα μενουν πολλα μικροβια και οσο πιο συχνα την χρησιμοποιεις τοσο αυτα
πολλαπλασιαζονται. Θελει συχνες αλλαγες σφουγγαριστρων και παντα μετα απο το σφουγγαρισμα
την ξεπλενουμε με καθαρο νερο για καποια ωρα στον κουβα και μετα αναποδα για να στεγνωσει.
Μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αποσμινη για σφουγγαρισμα, εχει πολλη εντονη μυρωδια αλλα
δεν νομιζω να κανει για ξυλινα πατωματα.
Ακου να δεις τι μπορει να συμβαινει. Παιζει να ειναι κακοτεχνια στην κατασκευη που εγινε σκοπιμα. Πολλοι πατωματζιδες κυριως αλβανοι (ακουγεται ρατσιστικο αλλα ειναι αληθεια και πρωτου καποιος με κραξει ας το ψαξει πρωτα) πριν στωσουν το πλακακι πετουν γοπες απο τσιγαρα και στρωνουν απο πανω. Σε καθε σφουγγαρισμα θα βρωμαει ο τοπος. Ισως δηλαδη να μην φταιει το σκυλι η σφουγγαριστρα αλλα να ιναι "βαθυτερο" το προβλημα.δεν κατουράει μέσα στο σπίτι ούτε στο μπαλκόνι...μόνο στις βόλτες του
εννοείται...η σφουγγαρίστρα ήταν η πρώτη ύποπτος...
σφουγγαρίστρα τώρα έχω μία vil3d@ άσπρο μπλε..την μύτη στην σφουγγαρίστρα να βάλεις μυρίζει απορρυπαντικό..
όσο για την μυρωδιά είναι μια έντονη άσχημη μυρωδιά..κάποιος ίσως την πει και σκυλίλα..
τα κάνω όλα αυτά μόνο αποσμίνη δεν έχω χρησιμοποιήσει...
τι να πω....και εμένα μου φαίνεται περίεργο όλο αυτό...
και μυρίζει πιο έντονα στο σαλόνι που είναι συνέχεια ο μικρός παρά ας πούμε στο ξενώνα που γενικά δεν πολυ μπαίνει...άρα μάλλον είναι κάτι άσχετο με σφουγγαρίστρες και απορρυπαντικά και μάλλον έχει να κάνει με τον εκτορίνο...αυτό με τον ατμό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
ααα και έχω πλακάκι σε όλο το σπίτι...
Και ομως φτανει, πρεπει να το δεις και να το μυρισεις για να το καταλαβεις. Οταν σφουγγαριζεις και βρεχονται οι αρμοι τοτε αναδυεται η βρωμα που ηταν κρυμενη.Αντε και πετανε γοπες πριν στρωσουν τα πλακακια. Πως διαχεεται η μυρωδια απο κατω με το σφουγγαρισμα? Το νερο που χρησιμοποιεις οταν σφουγγαριζεις δεν νομιζω οτι φτανει μεχρι εκει, αλλιως θα ειχαμε θεματα και με υγρασια.
Ή λεω βλακειες?