Ναι, ουτε εγω εχω παρατηρησει κατι σε μυρωδια, παρόλο που την έχω πολλες ωρες στον κήπο που έχει και χωμα..το ιδιο...
απλα θα σου πω κατι που παρατηρησα...
οταν ξεκινησε η ωτίτιδα του. πριν καταλαβω τι συμβαινει ενιωθα οτι ειχα τον σκυλο κολλημενο κατω απο την μυτη μου... πολυ σκυλιλα...
αλλα μυριζαν τα αυτια του!
Για δωσε περισσοτερα στοιχεια ρε αδερφε... τι ειναι αυτο και πως το κανεις;ε οχι και πολυ συχνες... αλλα εαν αδιφορησεις σχετικα με την καθαριοτητα του αυτιου του την π0*τσισες...
μια φορα καθε 10 μερες του τα κανω με επιοτικ
Αν είναι έτσι, τότε πολύ κακώς δεν το λένε. Διότι πάει ο σύζυγος, παίρνει τον ΓΠ και μετά η σύζυγος ορύεται ότι το σκυλί βρωμάει. Και κάποια στιγμή αποφασίζουν ότι "παραβρωμάει" για το σπίτι τους και το βγάζουν στο δρόμο...Η μυρουδια ειναι κατι που θεωρειται απο πολλους "ταμπου"
ΝΑΙ υπαρχουν φυλες σκυλων που μυριζουν πολυ ,
υπαρχουν φυλες που μυριζουν λιγοτερο
και ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μερικες ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ .
ΠΟΣΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ και "λατρεις" εχουν το σθενος και την ειλικρινεια να σας πουν την αληθεια.
Ναι ο Γ.Π. ειναι απο την φυση αρκετα "ευωδιαστος" .
χιουμορ ....παρηγορια στον αρωστο ....(χαχαχαχα)mad00lini;............. [I said:......Ε και τι να τον κάνεις το σκύλο αν δε μυρίζει και λίγο βρε αδερφέ[/I];
Δυστυχως ετσι ειναι ....Αν είναι έτσι, τότε πολύ κακώς δεν το λένε. Διότι πάει ο σύζυγος, παίρνει τον ΓΠ και μετά η σύζυγος ορύεται ότι το σκυλί βρωμάει. Και κάποια στιγμή αποφασίζουν ότι "παραβρωμάει" για το σπίτι τους και το βγάζουν στο δρόμο...
Εχω ρωτήσει εκτροφέα (απο τους πολύ γνωστούς στην Ελλάδα) ο οποίος μου είπε οτι οι ΓΠ δεν εχουν πιο έντονη μυρωδιά....Αν είναι έτσι, τότε πολύ κακώς δεν το λένε. Διότι πάει ο σύζυγος, παίρνει τον ΓΠ και μετά η σύζυγος ορύεται ότι το σκυλί βρωμάει. Και κάποια στιγμή αποφασίζουν ότι "παραβρωμάει" για το σπίτι τους και το βγάζουν στο δρόμο...