Μπράβο οικογένεια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το παρακάτω έγινε μόλις στο Καλαμποκιστάν χτες: ένας μαλάκας έσπασε στο ξύλο τα δυο Dachshund μέχρι που δεν μπορούσαν να περπατήσουν! Τον άκουσε η κόρη του, φώναξε τη μάνα της και οι δυο τους φωνάξανε το σερίφη που τον μπαγλάρωσε και τα σκυλιά πήρε για την ώρα το Animal Control. Ο μάλαξ λέει ότι δεν τους έκανε τίποτα, παραδέχτηκε όμως ότι απεχθάνεται τα σκυλιά και φυσικά τον βλέπω να μπαίνει μέσα διότι αποκλείεται οι δικοί του να πληρώσουν την εγγύηση να βγει μέχρι να γίνει η δίκη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προφανώς δεν είμαι ειδικός ή εκπαιδευτικός αλλά θα ξεσπούσε και μέσα στην οικογένεια του με αυτόν τον τρόπο!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν αποκλείεται καθόλου. Μάλιστα πρόπερσυ ο σερίφης μπαγλάρωσε έτσι τον πρώην αρραβωνιαστικό μιας φοιτήτριάς μου. Την απειλούσε, της έκαψε τα βιβλία και στο τέλος απείλησε να σκοτώσει τα σκυλιά της και κει τον βούτηξε η αστυνομία για τα ζώα και μετά του κοπανήσανε και τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αρχικά λυπάμαι και είναι κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους!!Ξεσπούν σε αυτά τα πλάσματα διότι είναι και τα μόνα απροστάτευτα κατά την γνώμη τους,βγάζουν όλο το μίσος και τις αντιπάθειες τους,όλα είναι ψυχολογικές διαταραχές που φυσικά πηγάζουν απο μέσα τους!!Δυστυχώς με αυτό τον τρόπο εκδηλώνουν διαφόρων ειδών ψυχολογικά προβλήματα,πράγμα το οποίο και αρνούνται κατηγορηματικά,ομως ισχύει!Φυσικά χρήζουν ψυχιατρικής υποστήριξης άμεσα!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Προχθες,πετυχα σε ενα φορουμ καποιους που ειχαν δημοσιευσει ενα βιντεο το οποιο κακοποιουσαν σκυλο(ΓΠ) με φτυαρι,και μαλιστα ο ενας γελαγε και ελεγε χαριτωμενιες!!Ακομα ειμαι σοκαρισμενος...και το χειροτερο,τους μιλησα,και τελικα καταλαβα οτι ειναι παρανοικοι!!!
Μας λενε "φιλο"-ζωους επειδη και καλα τρωμε κρεας! :O Γενικα δεν εβγαλα ακρη.Και μαλιστα καποια στιγμη μου λεει :Ελα μωρε!Για να τρωμε σκοτωνουν ποσες χιλιαδες!!Εγω που σκοτωνω 5-10 το χρονο σας πειραξα;Εμεινα!Και του λεω εμεις τα χρειαζομαστε για να ζησουμε(μπορουμε βεβαια και χωρις αυτα,εγω μολις ενηλικοιωθω θα προσπαθισω να το κοψω)εσυ το κανεις για ευχαριστηση!Και μου ελεγε παλι βλακειες.Οτι και εσεις για ευχζαριστηση το κανετε κτλ...
Οι ανθρωποι ειναι αρρωστοι!Και το 85% αυτων μετα απο χρονια κανουν τα ιδια και στον ανθρωπο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν