Μπορώ να μάθω το σκύλο να μην τρώει τα λουλούδια;

tasoss83

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
7
0

Αν κ δεν το'χω χρησιμοποιήσει, έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά ;-)

Η Λώρα σε μικρότερη ηλικία μασουλούσε τα φυτά στις γλάστρες, το έκοψε μόνη της όμως σιγά-σιγά. Τώρα απλώς τα μυρίζει :)
ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μην ψάχνεις την λύση σε μπουκαλάκια....
το συγκεκριμένο προϊόν είναι για περιορισμένη χρήση και το χρησιμοποιείς μόνο συμπληρωματικά και μέσα στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης εκπαίδευσης .

το κουτάβι σου έχει ανάγκη απο πρόγραμμα , εκτόνωση, και περιορισμό τις ώρες που λείπεις.

μάθε να χρησιμοποιείς το crate....θα σωθείς!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Λογικά ο κήπος δεν είναι χώρος διαμονής του σκύλου, λογικά ο σκύλος πρέπει να εκτονώνεται αρκετά, λογικά όταν πρέπει να μείνει μόνος στο σπίτι μπαίνει στο crate, λογικά χρειάζεσαι ενημέρωση, λογικά ο σκύλος χρειάζεται το χρόνο του .
Προσπάθησα να σου απαντήσω όσο ποιο λογικά μπορώ .
Ασχολήσου με το σκύλο και όλα θα έρθουν φυσιολογικά
ΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ Κ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ. ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;; ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;; ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΛΟΓΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑ
Αρχικά να σου πω ότι αν σε ενδιέφερε να καταλάβεις θα έβλεπες ότι σου δίνω κάποιες λύσεις, το ότι έκανα ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη λογικά ώστε να καταλήξω ότι η λύση θα έρθει φυσιολογικά δεν είχα την απαίτηση να την καταλάβεις.
Τώρα όσων αφορά το αν ήθελα να το παίξω κάποιος θα σου πω πως δεν έχω τέτοια ανάγκη.
Θα σου πω όμως μια συμβουλή , τα σκυλιά δεν είναι κοστούμια για να τα έχουμε πάντα έτοιμα στη ντουλάπα μας όταν και άμα τα χρειαστούμε.

Αν όσοι ήξεραν δεν έρχονταν εδώ όπως λες , τότε από ποιον θα περνάμε συμβουλές;
Είναι πολύ χρήσιμο όσοι γνωρίζουν να βρίσκονται εδώ .
Και ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί που μας βοήθησαν και μας βοηθούν.

Last edited:

tasoss83

Member
28 Δεκεμβρίου 2011
7
0
ενω εσεις που χρησιμοποιητε το crate θελεις να μου πεις οτι αγαπατε τα σκυλια σας. ακου λοιπον αυτο' σας ευχομαι σε ολους εσας μια μερα να μπορουσε ο σκυλος σας να σηκωνοταν στα δυο του ποδια να σας εριχνε μια κλωτσια κ να σας πετουσε μεσα σε αυτη τη μ.....α που εσεις το βλεπετε σωτηριο κ να καθοταν ο σκυλος απεξω να γελαει με το πως θα κανετε μετα τις δυο ωρες παραμονη σας σε αυτην την φυλακη. συγνωμη που δεν αγαπαω τοσο πολυ τον σκυλο μου οσο εσεις ωστε να τον βαλω στην απομωνοση με φως. γιατι μονο ετσι θα μπορουσε να την χαρακτηρισει καποιος. γιατι δεν το λετε με την ελληνικη ονομασια του;; κλουβι το λενε. δεν σας αρεσει ομως να το ακουτε παρα μονο εχετε βολευτει με το οτι ο σκυλος δεν κανει ζημιες. σε λιγο θα μας πειτε οτι το λατρευει κιολας. ενα κλουβι ειναι μια απομωνοση. μην αυταπαταστε!!!!!!!!!!!
εδω τον δενω με την αλυσιδα καμια φορα κ σκεφτομαι ολη μερα ποσο θα στεναχωριεται.
κ στην τελικη να παει να μπιπ η σπιτονοικοκυρα μου που θα βαλω τον σκυλο μου σε αυτο το κλουβι. φιλοζωοι της δεκαρας.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
ενω εσεις που χρησιμοποιητε το crate θελεις να μου πεις οτι αγαπατε τα σκυλια σας. ακου λοιπον αυτο' σας ευχομαι σε ολους εσας μια μερα να μπορουσε ο σκυλος σας να σηκωνοταν στα δυο του ποδια να σας εριχνε μια κλωτσια κ να σας πετουσε μεσα σε αυτη τη μ.....α που εσεις το βλεπετε σωτηριο κ να καθοταν ο σκυλος απεξω να γελαει με το πως θα κανετε μετα τις δυο ωρες παραμονη σας σε αυτην την φυλακη. συγνωμη που δεν αγαπαω τοσο πολυ τον σκυλο μου οσο εσεις ωστε να τον βαλω στην απομωνοση με φως. γιατι μονο ετσι θα μπορουσε να την χαρακτηρισει καποιος. γιατι δεν το λετε με την ελληνικη ονομασια του;; κλουβι το λενε. δεν σας αρεσει ομως να το ακουτε παρα μονο εχετε βολευτει με το οτι ο σκυλος δεν κανει ζημιες. σε λιγο θα μας πειτε οτι το λατρευει κιολας. ενα κλουβι ειναι μια απομωνοση. μην αυταπαταστε!!!!!!!!!!!
εδω τον δενω με την αλυσιδα καμια φορα κ σκεφτομαι ολη μερα ποσο θα στεναχωριεται.
κ στην τελικη να παει να μπιπ η σπιτονοικοκυρα μου που θα βαλω τον σκυλο μου σε αυτο το κλουβι. φιλοζωοι της δεκαρας.
ο κόσμος έχει προβλήματα.....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ενώ εσύ που είσαι φιλόζωος προτιμάς την αλυσίδα που δ ε ν είναι φυλακή έτσι?
Viviana μεταξύ μας θα τα πούμε τώρα, αλλά συγκρίνουμε μηλά με πορτοκάλια... Δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα από τα 2 είναι η αλήθεια, αλλά αν χρειαζόταν εννοείται θα έπαιρνα crate. To σκυλάκι ΜΕΣΑ στο σπίτι, με τη ζεστούλα του, την ησυχία του, το στεγνό, ασφαλές περιβάλλον του, χωρίς λιπάσματα ή τυχαίες φόλες,τα παιχνίδια του στη φωλιά του. Οχι στη φυλακή του...

Κ όχι... επειδή δεν γεννήθηκα σκύλος, δεν θα υποστώ κανένα από τα 2. Από την άλλη η μικρή μου γεννήθηκε σκύλος κ κοιμάται στο κρεβάτι μου...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Γιατί να είμαστε λοιπόν εγκληματίες ;
Γιατί να μπλέκουμε σε σκύλο-ιστορίες
Αφού στο κήπο έχει τόσες ευκαιρίες
Γιατί να μπλέκουμε σε κλουβο-ιστορίες
Πέντε πάνω πέντε κάτω
Θα τα βρούμε σίγουρα

Μια ευγενική διασκευή από γνωστή ερμηνεία του Στέλιου Καζαντζίδη.
Το καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και #@#$@$#@

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97