Μπορούν να ταιράξουν 2 θηλυκά σκυλάκια?

mar8ahou

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
55
0
Έχω ένα mini schnauzer 6 μηνών θηλυκό και τώρα θα ήθελα να βοηθήσω μια φίλη και να πάρω το 7 μηνο west highland της. και αυτό θηλυκό...
τί λέτε θα τα καταφέρουν μαζί ή θα φαγωθούν???

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Έχω 2 θηλυκά και τα πάνε μια χαρά, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα 2 κουτάβια περίπου της ίδιας ηλικίας. Διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς και να εκπαιδεύσεις 2 συνομήλικα;
Αν είναι και τα 2 κυριαρχικά σκυλιά τότε η συμβίωση μπορεί να είναι πιο δύσκολη, καθώς και σε περίοδο οίστρου.
Πάντως αν αποφασίσεις να το πάρεις, πολλά θα εξαρτηθούν από την δική σου αντιμετώπιση. Σημαντικό είναι να είσαι εσύ ο αρχηγός της αγέλης και να σέβεσαι την ιεραρχική ταξινόμηση ανάμεσά τους.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πιστευω κανενα προβλημα εχω 2 θυληκα και 2 αρσενικα,ποτε δεν ειχα προβλημα ακομα και σε περιοδο ζευγαρωματος.

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
μια χαρα!ιδια περιοδο θα φορανε βρακακι για την περιοδο:p, ιδιο τριχωμα κ περιποιηση εχουν, ιδιο περιπου κ το μεγεθος, ιδια μουστακια!μια χαρα, αν το χεις σκεφτει καλα προχωρα!
παντως εχε υποψην οτι ανεβαινουν κατα πολυ τα μηνιαια εξοδα συν τα ''τυχαια περιστατικα κτηνιατρων'', κ τα εξοδα της πανσιον γιατι με δυο σκυλακια δυσκολες οι διακοπες..εκτως αν εχεις εξοχικο οποτε παω πασο!
ωραιο ειναι παντως να μεγαλωνουν δυο μωρα μαζι:)

mar8ahou

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
55
0
Ταχω σκεφτεί όλα αυτά...εχω χρόνο για να ασχοληθώ και είχω κάνει ήδη καλή δουλειά με το πρώτο μου κουταβάκι...όσο για τις διακοπές έχω μαμά που λατρεύει τα σκυλάκια οπότε κανένα πρόβλημα!!! επίσης τα έξοδας τροφής είναι ελάχιστα και αυτό που θέλω να πάρω είναι ήδη εμβολιασμένο...απλά σκέφτηκα μήπως δεν ταιριάζουν σαν ράτσες...ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το προχωρήσω...σίγουρα θα ξανακούσετε από μένα..είμαι νέα μαμά :) η βοήθειά σας είναι πολύτιμη...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.264
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro