Για σένα έβαλα την τελευταία πρόταση ρε φαρμακόγλωσσε...Ναι...μια χαρά σε εκπαιδεύει takisft...
Θα σε κατάλαβε...
Για σένα έβαλα την τελευταία πρόταση ρε φαρμακόγλωσσε...Ναι...μια χαρά σε εκπαιδεύει takisft...
Θα σε κατάλαβε...
χαχαχαχααααααα!!! Ε κοίτα να δεις μετά από τέσσερις ώρες περπάτημα άξιζε λίγη πιτούλαΟταν πηγαμε την προηγουμενη Κυριακη κτημα Συγγρου πετυχαμε εκει ενα facebook group με Λαμπραντορ. Eλατε μαζι μας μας ειπαν θα κοψουμε και πιτα. Ε, πηγαμε και μεις. Αφου εκοψαν την πιτα, εμειναν 2-3 κομματια στο ταψι. Καποια στιγμη χανω τη Lovey απο τα ματια μου, κοιταω και που τη βρισκω; Πανω απο το ταψι ετρωγε τα κομματια που περισσεψαν... Οσο μ΄εβλεπε να πλησιαζω τοσο πιο γρηγορα τα τρωγε το βλημα... Επεσε τρελο γελιο απ' ολους.
Koιτα, παιζει να ρθε η δικια μου μια γρηγορη και να τ' αρπαξε και να μη φταιει το πινσερακι σου... xo xo :-D1 εχω να σας πω......καθομαστε αραχτοι στον καναπε της κουζινας.....κανω το σφαλμα και βαζω 2 τυποπιτακια σε ενα πιατο πανω στο τραπεζι.....τρωω το ενα....σηκωνομαι να φτιαξω καφε....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ξερουμε ολοι ομως τι απεγινε!Σα τα πινσερ τιποτα!
Αυτο το μικρο άσπρο τετραγωνακι.View attachment 44359
Πισω απο το γουρουνακι μου ειναι το σκυλοσπιτο του γείτονα.(εχει ενα γκριφονακι)
Πριν πέντε λεπτά πήγε και του έκλεψε το φαγητο
Κοιταξτε αναισθησια!