Μπορείς να πείσεις ενα Λαμπ να σταματήσει να τρώει

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οταν πηγαμε την προηγουμενη Κυριακη κτημα Συγγρου πετυχαμε εκει ενα facebook group με Λαμπραντορ. Eλατε μαζι μας μας ειπαν θα κοψουμε και πιτα. Ε, πηγαμε και μεις. Αφου εκοψαν την πιτα, εμειναν 2-3 κομματια στο ταψι. Καποια στιγμη χανω τη Lovey απο τα ματια μου, κοιταω και που τη βρισκω; Πανω απο το ταψι ετρωγε τα κομματια που περισσεψαν... Οσο μ΄εβλεπε να πλησιαζω τοσο πιο γρηγορα τα τρωγε το βλημα... Επεσε τρελο γελιο απ' ολους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Οταν πηγαμε την προηγουμενη Κυριακη κτημα Συγγρου πετυχαμε εκει ενα facebook group με Λαμπραντορ. Eλατε μαζι μας μας ειπαν θα κοψουμε και πιτα. Ε, πηγαμε και μεις. Αφου εκοψαν την πιτα, εμειναν 2-3 κομματια στο ταψι. Καποια στιγμη χανω τη Lovey απο τα ματια μου, κοιταω και που τη βρισκω; Πανω απο το ταψι ετρωγε τα κομματια που περισσεψαν... Οσο μ΄εβλεπε να πλησιαζω τοσο πιο γρηγορα τα τρωγε το βλημα... Επεσε τρελο γελιο απ' ολους.
χαχαχαχααααααα!!! Ε κοίτα να δεις μετά από τέσσερις ώρες περπάτημα άξιζε λίγη πιτούλα :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Mετα ηταν το περπατημα. μολις φτασαμε την κοψαν αμεσως. Το εκανε για να παρει ενεργεια μαλλον... :cool:

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
1 εχω να σας πω......καθομαστε αραχτοι στον καναπε της κουζινας.....κανω το σφαλμα και βαζω 2 τυποπιτακια σε ενα πιατο πανω στο τραπεζι.....τρωω το ενα....σηκωνομαι να φτιαξω καφε....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ξερουμε ολοι ομως τι απεγινε!Σα τα πινσερ τιποτα!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
1 εχω να σας πω......καθομαστε αραχτοι στον καναπε της κουζινας.....κανω το σφαλμα και βαζω 2 τυποπιτακια σε ενα πιατο πανω στο τραπεζι.....τρωω το ενα....σηκωνομαι να φτιαξω καφε....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...ξερουμε ολοι ομως τι απεγινε!Σα τα πινσερ τιποτα!
Koιτα, παιζει να ρθε η δικια μου μια γρηγορη και να τ' αρπαξε και να μη φταιει το πινσερακι σου... xo xo :-D

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Μα ουτε να τον δω δε προλαβα!!!Και κατα συνεπεια ουτε να τον μαλωσω....Καλα και το τρεξιμο που κανει μολις ακουει τη σακουλα με το ψωμι δε λεγεται....Και σαν να μη μας εφταναν αυτα,εχουμε και τις συμπαθητικες γιαγιαδες στο δρομο να μας ρωτανε...Αχ γιατι ειναι ετσι αδυνατουλικο;;;Δε το ταιζετε???!!!!:confused:

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Μισή ώρα μετά από το βραδινό του,,, η γυναίκα μου εψησε τυροπιτακια .

Μπαστακας στη γωνία, με κουταβισιο βλέμμα "λυπηθειτε με, έχω να φάω μια βδομάδα"

Η τακτική πιάνει αλλά μόνο εκεί

ImageUploadedByTapatalk1359687314.627586.jpg

ImageUploadedByTapatalk1359687331.563099.jpg

Sent from my iPhone using my iPhone

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
DSC_1943.jpg
Πισω απο το γουρουνακι μου ειναι το σκυλοσπιτο του γείτονα.(εχει ενα γκριφονακι)
Πριν πέντε λεπτά πήγε και του έκλεψε το φαγητο :mad:
Κοιταξτε αναισθησια!

Last edited:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πιό απο τα δύο είναι το σπίτι του γριφονάκου!!!:p

εμένα κλέβει φαί απο όποια σκυλιά δεί ότι τρώνε και όταν την πηγαίνω σε ένα μέρος το πρώτο που κάνει πάει σε μία μεριά που έχει βάλει στο μυαλό της ότι εκεί υπάρχει φαγητό και ανάλογα την τύχη της μπορεί να το βρεί.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
View attachment 44359
Πισω απο το γουρουνακι μου ειναι το σκυλοσπιτο του γείτονα.(εχει ενα γκριφονακι)
Πριν πέντε λεπτά πήγε και του έκλεψε το φαγητο :mad:
Κοιταξτε αναισθησια!
Αυτο το μικρο άσπρο τετραγωνακι.

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ωωω ναι ναι, τη λαιμαργία τη γνωρίζουμε και μεις καλά
πριν καιρό βρήκε και επιτέθηκε στο τάπερ με τα 4 κιλά τροφή του
σαν τον έλβις της κυβέλης ένα πράμα, για δύο μέρες τον κυλάγαμε , τόσο στρογγυλός εγινε

το καλό είναι οτι έχει γίνει πλέον ο επίσημος καθαριστής συσκευασιών ανακύκλωσης, δέν πλένω πλέον, δίνω στον κέδρο να καθαρίσει :p

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Αυτή τη στιγμή με εχει φέρει ως εδώ!
Την έβγαλα στον κήπο και καθώς ποτιζα τα λουλούδια την ακούω να γαβγίζει με πολύ θυμό.
Κοιτάω και ειχε στριμώξει ένα έρημο περιστέρι!
Αρχίζω να ωρυομαι, τίποτα εκεί. Δεν μπορούσα να την πιάσω κιόλας!
Τρέχω μέσα βλέπω στο τραπέζι ένα κομμάτι βραστό μοσχάρι, το βουτάω και μέχρι ν βγω έξω βλέπω το σκατοσυλο με τοπεριστέρι στο στόμα και τον σκύλο σαν να μου λέει κοίτααα!
Της δείχνω το μοσχάρι και της λεω άστο και δεν το άφησε!
'ο πετάω μπροστά της και τι κάνει το μ''''μενο??
Το αρπάζει και τα βάζει και τα δύο στο στόμα της.
Εκείνη την ώρα την άρπαξα και το αφησΕ.
Ευτυχώς τη γλιτώσε το έρημοκαι εξαφανίστηκε αμέσως!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τυχερο το πουλι! ;) Μαλλον σκεφτεται να ξεκινησει μπαρφ!

Last edited: