Μπαλού και Λούλου, αδελφάκια 2 μηνών

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Και αφού άδεισε εδώ και καιρό ο χώρος που έμενε ο Ευτύχης, ήρθε ο καιρός να ξαναγεμίσει....

Και ιδού τα πλάσματα,
η Λούλου:

και ο Μπαλού:

Μοιάζουν και με τον Ευτύχη, αλλά έχουν μακρύ σγουρό μαλλάκι. Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ (όπως όλα τα κουταβάκια :p ) και μικροσκοπικά προς το παρόν. Πρέπει να είναι 2-3 μηνών αν κρίνω σωστά τα δόντια τους. Αποπαρασσιτώθηκαν εσωτερικά και εξωτερικά για αρχή και από Δευτέρα θα κάνουμε και το πρώτο εμβόλιο.

Τα πετύχαμε στη μέση του δρόμου κοντά στην παραλία. Τα κόβω να γίνονται περί τα 15-20 κιλά.

Ο Μπαλού είναι ένα μικρό αλάνι, η Λούλου είναι λίγο φοβιτσιάρα παρόλο που είναι κάπως πιο νταρντάνα. Βέβαια, πρώτη μέρα είναι, βλέπουμε...
Ευτυχώς η Λίζα τα δέχτηκε μια χαρά, άντε θα έχει παρεούλα πάλι για λίγο (ελπίζω να είναι για λίγο δηλαδή :p )

Πώς σας φαίνονται τα κουτσούνια?

Α και μην ξεχνιόμαστε, πληροφορίες για υιοθεσία στο [email protected]
(σουπερμαν μην τολμήσεις να σχολιάσεις το mail μου πάλι)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα κουκλιά έκαναν σήμερα το πρώτο τους εμβόλιο.
Θέλαμε και να τσιπαριστούμε, να είμαστε έτοιμα για υιοθεσία, αλλά έχουν τελειώσει τα τσιπάκια στον κτηνίατρο της περιοχής, εδώ και ένα μήνα. Άντε να δούμε πότε θα φέρει άλλα.

Υπενθυμίζω, για υιοθεσία: 6977200325, 6976688407 και [email protected]

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Λούλου πήγε χτες στο καινούριο της σπίτι! :)

Ο Μπαλού ψάχνει ακόμα την δική του οικογένεια!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Λούλου (Ντάρλα πλέον) στο σπίτι της:
Darla.jpgsdhgds.jpg

Να`ναι καλά η Μάρι, της βρήκε υπέροχο σπίτι :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η Ντάρλα τα πηγαίνει τέλεια στο νέο της σπίτι!
Οι "γονείς" της είναι κατενθουσιασμένοι μαζί της, αφού πήγε αμέσως στην πάνα της χωρίς να της το έχει δείξει ποτέ κανείς, δείχνει απίστευτη όρεξη να μάθει τα πάντα και είναι πολύ έξυπνη!

Ο αδερφός της, ο Μπαλού, έκανε σήμερα το 2ο εμβόλιο και ακόμα περιμένει να βρει τη δική του οικογένεια. Ελπίζουμε να είναι το ίδιο τυχερός, σύντομα!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το Μπαλουδάκι μεγαλώνει, ομορφαίνει και...περιμένει να έχει την τύχη της αδερφής του!

By zaxaritsa at 2012-07-10

Αγαπούλες!!! με τη φίλη του τη Bianca που επίσης ψάχνει σπίτι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η προτελευταια φωτογραφια ειναι απιστευτη!!! Ειδικα η μουριτσα του Μπαλου!!
Καλοτυχα να ειναι και τα δυο :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Είναι το Μπαλουδάκι-μπουλουκάκι! χαχαχαχαχαχαχα
Είναι λίγο τσαμπουκάς, μην τον βλέπεις έτσι, με το φαγητό του δεν έχει αστεία (όχι με μένα βέβαια, με τη Μπιάνκα, εγώ του το παίρνω και από το στόμα).
Με μένα είναι πάρα πολύ τρυφερός, κλασσικό γλυφτρόνι, μου θυμίζει τον Prince μου στη συμπεριφορά :rolleyes:

Ενώ η Μπιάνκα, είναι πιο ανεξάρτητη, ναι εντάξει να χαϊδευτούμε ρε παιδί μου αφού μου έφερες και φαγητό, αλλά μην το χέσουμε κιόλας.... χαχαχαχαχα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το Μπαλουδάκι βρίσκεται πια στο νέο του σπίτι και προσαρμόζεται πολύ πιο γρήγορα απ`ότι περίμενα!
Όλα καλά! Πάντα τέτοια!

Status
Κλειδωμένο θέμα