Καλησπέρα σε όλους έδινα την total equilibrio αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος (δάκρυζε,είνε λευκα ούρα και τα κόπρανα ήταν τισ περισσότερες φορές μαλακά) σήμερα του πήρα την acana puppy-junior αλλά η κτηνίατρος μου πρότεινε την arden grance(σαν τιμές βγαίνει περίπου το ίδιο με την acana) απο στοιχεία της arden είναι:
Πρωτείνη 26%
Έλαια 16%
Ίνες 2,5%
Τέφρα 7%
Υγρασία 8%
Ωμέγα 6 3,8%
Ωμέγα 3 0,69%
Βιταμίνη A 20000iu/kg
Βιταμίνη D3 1350iu/kg
Βιταμίνη E 135iu/kg
Ασβέστιο 1,4%
Φώσφορος P0,95%
Χαλκός 22mg/kg(ως θειικος χαλκός)
την έχει δοκιμάσει κανείς ή να δω πως θα πάει με την acana και να μείνω εκεί?(και το άλλο του αρέσει τρελά να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά είναι 3 1/2 μηνών περίπου τώρα)....περιμένω από σεπτέμβριο να έρθουμε και εμεις σε κάποια συνάντηση.....ευχαριστώ
ΥΓ:Μου είπαν να προσέχω όταν μεγαλώσει επειδή είναι ημίαιμο βέλγικο έχουν γίνει πολλά περιστατικά απο βέλγους με τους ιδιοκτήτες τους αληθευεί?
Πρωτείνη 26%
Έλαια 16%
Ίνες 2,5%
Τέφρα 7%
Υγρασία 8%
Ωμέγα 6 3,8%
Ωμέγα 3 0,69%
Βιταμίνη A 20000iu/kg
Βιταμίνη D3 1350iu/kg
Βιταμίνη E 135iu/kg
Ασβέστιο 1,4%
Φώσφορος P0,95%
Χαλκός 22mg/kg(ως θειικος χαλκός)
την έχει δοκιμάσει κανείς ή να δω πως θα πάει με την acana και να μείνω εκεί?(και το άλλο του αρέσει τρελά να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά είναι 3 1/2 μηνών περίπου τώρα)....περιμένω από σεπτέμβριο να έρθουμε και εμεις σε κάποια συνάντηση.....ευχαριστώ
ΥΓ:Μου είπαν να προσέχω όταν μεγαλώσει επειδή είναι ημίαιμο βέλγικο έχουν γίνει πολλά περιστατικά απο βέλγους με τους ιδιοκτήτες τους αληθευεί?