Μπέρδεμα με σκυλοτροφή..........

eythymios

Member
11 Ιουνίου 2011
16
0
Καλησπέρα σε όλους έδινα την total equilibrio αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος (δάκρυζε,είνε λευκα ούρα και τα κόπρανα ήταν τισ περισσότερες φορές μαλακά) σήμερα του πήρα την acana puppy-junior αλλά η κτηνίατρος μου πρότεινε την arden grance(σαν τιμές βγαίνει περίπου το ίδιο με την acana) απο στοιχεία της arden είναι:
Πρωτείνη 26%
Έλαια 16%
Ίνες 2,5%
Τέφρα 7%
Υγρασία 8%
Ωμέγα 6 3,8%
Ωμέγα 3 0,69%
Βιταμίνη A 20000iu/kg
Βιταμίνη D3 1350iu/kg
Βιταμίνη E 135iu/kg
Ασβέστιο 1,4%
Φώσφορος P0,95%
Χαλκός 22mg/kg(ως θειικος χαλκός)
την έχει δοκιμάσει κανείς ή να δω πως θα πάει με την acana και να μείνω εκεί?(και το άλλο του αρέσει τρελά να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά είναι 3 1/2 μηνών περίπου τώρα)....περιμένω από σεπτέμβριο να έρθουμε και εμεις σε κάποια συνάντηση.....ευχαριστώ

ΥΓ:Μου είπαν να προσέχω όταν μεγαλώσει επειδή είναι ημίαιμο βέλγικο έχουν γίνει πολλά περιστατικά απο βέλγους με τους ιδιοκτήτες τους αληθευεί?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κοιτα καθε τροφη ειναι καλη οταν καθεται καλα στο δικο σου σκυλι...εγω δινω την arden grance large puppy και ειναι μια χαρα:κοπρανα οκ,τριχωμα μια χαρα,αερια οχι και το στομα δε μυριζει οπως με την αλλη που εδινα!!!;)
Απλα για να δεις μια τροφη αν ταιριαζει στο σκυλο πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα επισης οταν αλλαζεις τροφη θα το κανεις σταδιακα μιση απο την παλια και μιση απο την καινουργια.
Επισης τα σκαλια πρεπει να τα προσεχεις τωρα που ειναι ακομα κουταβι,για μην επιβαρυνονται τα ποδια του.
Την acana την δινουν πολυ εδω μεσα στο φορυμ και ειναι ευχαριστημενοι αλλα υπαρχουν και πολυ που δε καθεται καλα στο σκυλι τους και την αποφευγουν!!

υγ:μεσα στο φορυμ υπαρχουν πολλες συζητησεις για αυτα τα θεματα που ρωτησες,κανε την σχετικη αναζητηση και οτι θες ρωτας παλι!!;):)

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ΥΓ:Μου είπαν να προσέχω όταν μεγαλώσει επειδή είναι ημίαιμο βέλγικο έχουν γίνει πολλά περιστατικά απο βέλγους με τους ιδιοκτήτες τους αληθευεί?
Να προσεχεις τι; Μη σε φαει; και τι εννοεις πολλα περιστατικα απο βελγους με τους ιδιοκτητες τους; Μην ακους οτι λαλακια σου λεει ο καθε ενας ηλιθιος... Με ενα βελγικο μπορεις να χτισεις ενα θαυμασιο δεσιμο που θα κρατησει μια ζωη! Εκτος αν κανεις καποια πραγματα επιτηδες για καταφερεις να φτασεις το ζωακι σε φαση να σου επιτεθει..Μονο ετσι!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όταν ανακυκλώνουμε κάτι που αφορά τους βέλγικους καλύτερα να προσέχουμε τι είναι αυτό γιατί δαγκώνω.

Πάμε πάλι τα βασικά χαρακτηριστικά για να πεις μια τροφή καλή είναι:
Λίγα κακά και καλοσχηματισμένα με χρώμα λίγο πιο έντονο απ' το καφέ, όχι αέρια, όχι ρεψίματα σε άσχετες απ' το φαγητό και το χρόνο της πέψης ώρες, νοστιμάδα, χρώμα και οσμή τροφής, ποιότητα και λάμψη τριχώματος. Κοινώς να κάθεται καλά η τροφή στο σκύλο σου. Εγώ θα ξεκινούσα στη θέση σου απ' την Acana, αλλά εγώ δεν είμαι εσύ και ούτε έχω το σκύλο σου. Και οι δυο τροφές είναι από αξιόλογες εταιρίες. Δοκιμάζεις και καταλήγεις. Και να προσέχεις και το χρόνο μετάβασης από τη μια τροφή στην άλλη.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σαν φίλος ενός ημίαιμο Βελγικοειδές πρέπει να ομολογήσω ότι αληθεύουν οι φήμες.
Μπορούν να σε πνίξουν με τα ασταμάτητα γλωσσόφιλα τους. :D